Profil uživatele
avatar

Pelantová

Gourmet

Oblíbenost uživatele
  0
Oblíbenost komentářů
4
0
Počet komentářů 26
Ohodnocené restaurace 0
Účast na gastroakcích 34

Ohodnocené restaurace

Počet hodnocených restaurací v ročníku GR2012: 25

Moje komentáře

> 26. 02. 2016 - Marriott hotel, Midtown Grill: Večeře začala skvěle jemný...
Večeře začala skvěle jemný kousek paštky,pokračovalo se s koktejlem z ráčků a krevet s avokádem,chut skvělá ,jemná naporostá delikates,velké překvapení co se dá připravit z líček,dobře dopl.hráš.pyre.Steak jak jinak skvěly a obsluha profesionální ale přátelská.Těšila jsem se na Chefa Wiesnera ,ale nebyl přítomen,takděkuji takto
> 24. 02. 2016 - La Bodeguita Del Medio: nebo hasiči.Musela jsem...
nebo hasiči.Musela jsem komentář dokončit nebot tento problém jsem kvůli viroze měla i jimde a všude mně vyhověli.Tak jsem se šprajcla a nechala jsem si jídlo přinest a myslím,že bych se přidala k hodnocení ostatních hodnotitelů.Mělo mně napadnout skvělá turistická trasa nic pro Festival
> 24. 02. 2016 - La Bodeguita Del Medio: Tentokrát nebudu hodnotit...
Tentokrát nebudu hodnotit jídlo ,ale vztřícnost obsluhujícího personálu a jejich ochotu.Vzhledem k mé viroze jsem v pátek volala a žádala jsem o přeložení degustace na jiný termín pro rest.vhodný.Neuspěla jsem a tak jsem telefonovala ještě jednou v sobotu dop.a mluvila jsem se stejnými lidmi jako předtím slečna Monika a pán,který se nepředstavil.Nepochodila jsem ani tentokrát a bylo mně doporučeno abych volala emergenci číslo,pravděpodobně mají představu že Festival je něco jako policie nebo has
> 24. 02. 2016 - Bílá kráva: Sasanka a zase sasanka v...
Sasanka a zase sasanka v koktejlu s chobotnicí naprostá delikateza.Pro mně byl jejich burger velké překvapení,dobře ochucený śtavnatý přísady oživily.Celou degustaci i svíny provázela paní Víta,která ví o servírovaných jídlech vše.Chci zároven podekovat manag.rest.,kteří mne umožnily změnu reservace -moje viroza.Ne každá rest.to uděla.Děkuji
> 24. 02. 2016 - Občanská plovárna: Obed v této rest.se mně...
Obed v této rest.se mně vydařil.Seděla jsem v malé elegantní restauraci s výhledem na vodu.Obsluha rychlá a velmi erudovaná.Krab byl v normě lepší byla 2 omáčky.Následoval pro mě velmi dobrý thajský salát ,hodně máty koriandru cibule a masa.Pálivý musí se hodně zapíjet.Naproti tomu rýžové nudle velmi jemná nevýrazná chut.Jedině co jsem postrádala byl větší výběr sklen.vína.
> 06. 02. 2016 - Pot-au-feu: Na závěr Festiv.jsem si...
Na závěr Festiv.jsem si nechala skromnou kuchařskou hvězdu,která se nikde neukazuje ,ale o to více vaří a je v kuchyni nebo s hosty,kde prezentuje svoje umění.Nejímledvinky ani vejce ale tady specielně ztracené slep.vejce s krutonkami chleba a z omáčkou z hub a červ.vína předčilo všechna ma očekávání.Skvělé jak jinak franc.víno.
> 05. 02. 2016 - Krystal – Mozaika bistro: Karlínské překvapení jak v...
Karlínské překvapení jak v jídle ztak v presentaci vína i jídla.Jídla osobně představoval chef,vína osobně somelier.Jediný podnik z Festivalu,který měl ke každému jídlu jiné víno jak české z malých vinařství takcizí.Vynikající ceviche kde jíte skvělou rybu s vynikající zeleninou.Kolínko dušené na pivě s čočkou a zelen.a na závěr dančí filé se štavičkou ze svíčkové.Mnohé luxusní restaurace by se měli z tohoto bistra přístup k hostu a suroviny UČIT.
> 05. 02. 2016 - Oliva by Amandine: Naprosto dokonalá a chutove...
Naprosto dokonalá a chutove vyvážená polevka kaštana dýnový krém.Treska na rajč.salse velmi dobrá,ale nepochopím noky,které k rybě se nehodí,velmi hutné.Dobré víno,které rest.normálně podává.
> 29. 01. 2016 - Corinthia Hotel Prague, Rickshaw: Po naprosto nehostinem...
Po naprosto nehostinem vztupu do hotelu mně překvapila milá restaurace s ještě milejší obsluhou.Na začatek gril.kachni škvarky z limetkou mně dostaly.Velice chutné a ne tučné.Lab mu jsem si dala hot a tím pádem jsem vypila i červ.víno bez kritiky.Podotýkám ,že i jine rest.mají nekvalitní víno.Po ostrém jidle mne Krevet.siam Singapur připadala mdle.Naprosto obrovské porce.
> 28. 01. 2016 - Gran Fierro: Na skvělou rajčatovou...
Na skvělou rajčatovou polevku s krevetami a slavkami budu dlouho vzpomínat.Konf steak jsem měla s gril.červ.řepou a bramb.Zajímavost zmzlina z chleba mne neoslovila ale hodnotím snahu kuchaře za nápad.Víno Malbec,které se servírovalo bylo na stálem lístku plus pro podnik
> 28. 01. 2016 - Passage, Wine & Dine: Pro mne velmi vydařená...
Pro mne velmi vydařená degustace s zatím nejlepším podávaným vínem v rámci degustace.Kralovala bílá smetanová omáčka se šneky,následovaly žabí stehýnka,která jskou zkrátka žabí steh.v teto velikosti s rýží.Ryba má být podlemně jemná což sumec splnoval a vtipne srvírovaná kaše s listy špenátu.
> 17. 01. 2016 - Le Grill, The Grand Mark Hotel: Byla jsem zvědava na změnu...
Byla jsem zvědava na změnu dříve Kempinski nyni Mark.Podle mně se v jídle za tuto cenu nezměnilo vůbec nic.Obsluha byla naprosto perfekní milá cukrářka při představování svého dortíku.Pečený losos bylochucen červ.řepou chutove velmi dobrý a pupek i když je tužší byl v normě,dobrá kaše ne pytlík.