Profil uživatele
avatar

Boddie

Food Guru

Jean Athelme Brillat-Savarin: Kdo chce hodně jíst, nemůže spát.

Oblíbenost uživatele
  9
Oblíbenost komentářů
363
11
Počet komentářů 652
Ohodnocené restaurace 37
Účast na gastroakcích 24

Ohodnocené restaurace

Počet hodnocených restaurací v ročníku GR2017: 37

Odkud jsem: Celoživotní naplavenina do Prahy. A rád.

Co dělám: Snažím se, abych dělal to, co mě baví.

Co nedělám: Snažím se, abych nedělal to, co mě nebaví.

Kam chodím: Snažím se chodit tam, kde je mi dobře.

Kam nechodím: Snažím se nechodit tam, kde mi není dobře.

Co miluji: V gastronomii? Chuť prvopočáteční suroviny.

Co nesnáším: Nespravedlnost, lež, přetvářku, jé těch věcí je.

Na co mám slabost: Srdíčko z telecího brzlíku se smržovým krémem od Marka Raditsche v Kampa parku.

Poslední úlovek: Hovězí karabáček vařený pozvolna v husím sádle v Čestru.

Co bych si dal/a k poslední večeři: Nechci vědět, že je to má poslední večeře.

Proč se vám budu líbit: A proč bych se Vám měl líbit?

Moje nejoblíbenější

Restaurace: Viz níže, občas se to mění.

Kuchař: Nechci nikoho preferovat ani urazit.

Pokrm: Vše kromě brokolice a kapra.

Nápoj: Piju skoro všechno, co teče.

Gastrokniha: Snad ta, kterou třeba sám někdy napíšu.

Gastropořad: Ano šéfe.

Gastrofilm: Velká žranice Marca Ferreriho. Poslední sousto.

Moje oblíbené z Maurerova výběru GRAND RESTAURANT

Moje komentáře

> 16. 02. 2017 - Dvůr Hoffmeister: Také já jsem zde byl velice...
Také já jsem zde byl velice spokojen, dokonce letos zatím nejlepší v GRF!
> 16. 02. 2017 - Osteria Da Clara: Jednou za čas dostanu chuť...
Jednou za čas dostanu chuť na toskánské jídlo a zavítám do této poměrně prosté jídelny. Cítím se tu vždy velice příjemně, pohodová atmosféra, usměvavá číšnice, dost dobré jídlo. Dnes jsem neměl chuť na maso, dal jsem si tedy těstoviny caserecce s gorgonzolou, piniemi, čekankou, pórkem a trochou mascarpone, následovala čokoládová pannacotta a jak mi bylo krásně. Jen rozlévané víno mi tady nejede, minule Primitivo, ani tentokrát Merlot, prostě nic moc, škoda.
> 16. 02. 2017 - Spices Restaurant and Bar: Kvalita kuchyně při změně...
Kvalita kuchyně při změně šéfkuchaře není patrná, Zdeněk Křížek zde nakonec pracuje spoustu let. Pozván v rámci GRF musím konstatovat, že to byla velice zdařilá kombinace chutí. Předkrmové rolky na studeno či teplé, klasické vepřové Bulgogi s kimči a zmrzlinovo mrkvový dezert. Číšnice se snaží, ale je jich příliš mnoho a všichni dělají všechno, takže trochu zmatek. Jsem zvědavý, kam namířil Jiří Štift.
> 15. 02. 2017 - Augustine Restaurant: Jelen sika pomalu tažený...
Jelen sika pomalu tažený byl trochu vysušený, určitě ohřívaný. Báječná cibulka Borretana naložená v červené řepě. Zajímavý petrželový piškot, to musím doma vyzkoušet. Číšnice Anna, až se zbaví zbytečného ostychu, tak bude skvělá. Zřejmě Polka, ale česky umí velmi dobře, děkujeme.
> 15. 02. 2017 - Augustine Restaurant: Uvítací pečené sádlo,...
Uvítací pečené sádlo, musíme si dát pozor, abychom ho nesnědli, protože bychom nezvládli celé menu. U vedlejšího stolu postarší hosté se dohadují, že si dali doma pro jistotu polévku, aby se bezpečně najedli. My odcházeli i bez polévky zcela přecpaní... Další amuse bouche = hořčičná makronka. Pobavila mě hláška, že se lepí na patro jako u svatého přijímání :-))) Ještě, že jsem to nikdy neabsolvoval, poněvadž i já mám těsto přilepené za zuby.
> 15. 02. 2017 - Farma hotel: Chlupaté knedlíky nebylo do...
Chlupaté knedlíky nebylo do čeho namočit, protože dušená hovězí kližka měla asi 2 lžíce omáčky. Je potřeba říci, že po požádání mi byl přinesen celý omáčník šťávy a to bez příplatku. Nalil jsem si slabou polovinu, no, snad to mohlo být rovnou na talíři. Velké zklamání z vychvalované kavárny vedle restaurace. V sobotu v poledne byly k dispozici jen 2 dorty a to ještě jeden ovocný a druhý jen suchý. Tak si nabídku cukrárny nepředstavuji.
> 15. 02. 2017 - Farma hotel: Tentokrát velmi příjemná...
Tentokrát velmi příjemná obsluha, seděli jsme v hlavní místnosti, což je vždy lepší. Jídlo = těžký průměr. Já nevím, zda se na Farmě změnil před zhruba dvěma lety kuchař, ale je to fakticky znát, škoda. Rozesmál jsem obsluhu objednávkou prdelačky, tedy zabíjačkové polévky. Ta ovšem nebyla klasická z krve, ale bílá. Spíš to vypadalo, že se rozvařily jitrnice, a tak tedy z toho vznikla polévka. Nedojedená, lehce kyselá. Ochutnal jsem vcelku dobrý řízek i průměrný kančí guláš.
> 15. 02. 2017 - Dvůr Hoffmeister: Zjišťuji jméno šéfkuchaře:...
Zjišťuji jméno šéfkuchaře: Parvan Todorov. Mám pocit, že jsem toho urostlého chasníka potkal někde v restauraci v Kladně. Hezký interiér kazí úplně obyčejné židle se silnými podsedáky = delší sezení nemůže být nikdy komfortní.
> 15. 02. 2017 - Dvůr Hoffmeister: Předkrm neoslnil, ovšem...
Předkrm neoslnil, ovšem zadělávaný kapoun s tartoflemi (houby-pýchavky) a morkovými knedlíčky byl impozantní (snad jen mohlo maso jít lépe po další půlhodince v teplíčku lépe od kosti). Připomenulo mi to Gent, kde jsem si pochutnal na úžasném kohoutkovi na víně. I dezert byl v Čičovicích Ok, číšník znalý menu i vín, komunikativní, příjemný oběd = doporučuji!
> 15. 02. 2017 - Bellevue: Opravdu vynikající zauzená...
Opravdu vynikající zauzená makrela, škoda, že jen s umělým (z masa z ryb) kaviárem. Tuhá kachní prsíčka na grilu, naopak konfit ze stehen už nesnesl dostatečně následné ohřívání. Zajímavá sladkost: Creme Brulée z tonka fazolí. Nádherný stůl s výhledem na HRAD, příjemní číšníci. Ovšem na první desítku v GR to tentokrát opravdu nebylo, sorry.
> 15. 02. 2017 - Království: Vepřo-knedlo-zelo =...
Vepřo-knedlo-zelo = obrovská porce včetně spousty masa. Jen ty knedle na okrajích opět mokré, no co se dá dělat, když to jinak asi neumí.
> 15. 02. 2017 - U Kašpárka: Opět polední rádoby...
Opět polední rádoby rychlovka, ovšem ouha, svíčková není na denním menu, a to má absolutní přednost. Teď už to vím... Dvě pivka slušné kvality a svíčková o trochu horší. Já vím, že každý kuchař ji udělá jinak, no tady mi připadlo, že ke kořenové zelenině v základu přistála i rajčata.
> 15. 02. 2017 - Kulaťák: Opět smažené grundle a...
Opět smažené grundle a svíčkové plátky na plotýnce u stolu + kapari = to je vážně výtečná volba pod pár kousků plzeňského moku.
> 15. 02. 2017 - El Emir: Vynikající byly vinné listy...
Vynikající byly vinné listy i pomazánky hommos (klasická z cizrny) i moutabal z pečeného lilku. Za nejlepší jídlo menu považuji jehněčí tatarák s piniemi. Ten jsem ještě nikdy neochutnal a uznávám, že jsem byl doposud velmi ochuzen. Za průšvih lze označit jehněčí kotletky. Buď nedobré maso nebo příliš mnoho ohně, prostě jehněčí bylo tak tuhé, že až na hranici poživatelnosti. Milé číšnictvo tuto záležitost nemůže nijak vysvětlit, natož odčinit.
> 15. 02. 2017 - El Emir: Letos jsem byl dost zklamán...
Letos jsem byl dost zklamán menu. Že jsme byli v poledne úplně sami v restauraci, to mě nepřekvapuje při dnešní absenci popularity muslimské komunity v Česku. Ovšem kvalita mnou milovaného mezze, na rozdíl od loňského roku, nebyla na patřičné úrovni ať už čerstvostí či chutí. Prostě mi připadalo, že falafel i oboje taštičky byly před osmažením vytaženy z mrazáku či lednice, prostě v zásadě polotovary. Petrželkový salát (tabouleh) byl 100% čerstvý, ale ten mě nikdy moc neoslovil.
> 05. 02. 2017 - Spices Restaurant and Bar: Mám v GRF objednáno. Věřím,...
Mám v GRF objednáno. Věřím, že budu spokojen jako Vy.
> 05. 02. 2017 - Café Amandine: Teď čtu Váš příspěvek a...
Teď čtu Váš příspěvek a musím souhlasit, je to tak.
> 05. 02. 2017 - Café Amandine: Dezert-hruška plněná...
Dezert-hruška plněná mascarpone: náplně málo, ale chuťově dezert výtečný, obzvlášť kvalitní čokoláda. Nejlépe ze všeho se mi jevil amuse bouche. Lososová pěna na křupavém toustu s koprem, křepelčím vejcem a kaviárem z lososa. Velice zdařilé a bezchybné jídlo, děkuji. Číšník znalý menu i vín, jen mi připadl trochu studený. Prostředí je kavárenské a jako takové se hodí především na konzumaci kávy a zákusků.
> 05. 02. 2017 - Café Amandine: Blanquettte či frikasé je v...
Blanquettte či frikasé je v zásadě zadělávané telecí maso. Někdo používá kýtu, někdo hrudí nebo i přední nohu. Každopádně má být maso dušené do měkka, což tady tak úplně nebyla pravda, škoda. U polévek nesnáším, když není horká, zde to bylo naopak, musel jsem počkat a míchat pár minut, abych si neopařil jazyk. Mohu doporučit jednoduchou fintu=prostě si sáhněte na talíř vespodu...
> 01. 02. 2017 - Hanil: Spolu se Sushi barem...
Spolu se Sushi barem nejlepší sušárna ve městě. Pro mě nový šéfkuchař pan Junho Park, lehká obměna menu, ale stále výtečné. Bombastický tuna tartar s avokádem a wasabikem jako předkrm, klasický už Sushi+Sashimi+Maki set, Rainbow roll, chuťově dokonalé Spice tuna maki a na závěr jedinečné bulgogi. Italský Sauvignon 2013 lepší než Pinot Grigio. Celkově pochvala!
> 01. 02. 2017 - Hanil: Hezky popsané.
Hezky popsané.
> 01. 02. 2017 - Babiččina zahrada: Vidím, že jste si to tu...
Vidím, že jste si to tu oblíbil, někdy budu zase muset zavejít.
> 31. 01. 2017 - Promenáda: Nebylo to přemírou vína ono...
Nebylo to přemírou vína ono rozmazání číšníků?
> 31. 01. 2017 - Bílá kráva: Vloni nejlepší z GRF, letos...
Vloni nejlepší z GRF, letos už ne. Velmi dobrý tatarák s kapari a lanýžem, dobré kachní žaludky i polévka z hovězí oháňky. Příjemné jehněčí trochu nasladko s kaštany a švestkou, ovšem rumpsteak velmi tuhý. Těšil jsem se na to, jak někdo z tak pevného masa dokáže vykouzlit supr steak, ale bohužel. Ono to není úplně snadné, vloni byl tuším steak z veverky, což je kus daleko křehčího hovězího masa, než je rumpsteak. Škoda. Příjemná obsluha i šéfkuchařka Víťa Bajčanová,moc hezká průvodní menu karta.
> 30. 01. 2017 - U Bansethů: Cákryš, to sem nikdo...
Cákryš, to sem nikdo nechodí vážení komentátoři? Opět na kachnu plněnou lokšema. Je to sice velká tradice, kachna je fakt dobrá, ale místo upocených uplácaných lokší z vnitřku kachny bych si dal raději několik bramborových knedlíků. Opakuji, kachna dobrá. Pivo nadprůměrné, znám však v Praze kvelby s lepším plzeňským mokem. Pěna hůř drží, je to důsledek horší práce se sklem na výčepu. Houbičku používejte pane výčepní!
> 30. 01. 2017 - Tusculum: První návštěva v kapesní...
První návštěva v kapesní restauraci. Amouse bouche na tři způsoby (losos, kozí sýr a drť z foie gras) celé málo nápadité, méně by bylo možná více. Menu GRF průměrné, obsluha kuňkavá (droboučká servírka) a příjemná (o trochu méně štíhlá slečna). Zaujala nás pečená čokoláda, to bylo fajn. Na GRF velmi dobrá vína, jak německý ryzlink, tak ještě lepší Stošíkovice, viz foto.
> 30. 01. 2017 - Smíchovský pavilon: Nabitá hospoda na periferii...
Nabitá hospoda na periferii Varů, pěší cestou do kopce se pěkně zahřejete. Uvítala nás příjemná obsluha a především až nečekaně velice dobré jídlo! Škvarková pomazánka, to je pěkná "prasárna", ale nedej si to. Dobrý kuřecí salát a kuchařsky k dokonalosti dovedené hovězí nožičky!! K mému úžasu bylo maso vykostěné a chuťově i konzistencí podobné líčkům. Balada sama, přikládám foto. Ovšem pivo, bohužel, nestálo za nic. Ani to nefiltrované ani jedenáctka. Nojo, Staropramen, co bys chtěl, že?
> 30. 01. 2017 - Smíchovský pavilon: V pátek večer hospoda...
V pátek večer hospoda hřměla, venku zima, uvnitř báječné teplo a jídlo suprové. Takže trochu diametrálně od Vaší návštěvy, ale i to se běžně stává.
> 30. 01. 2017 - Embassy: Do Embassy chodíme rádi,...
Do Embassy chodíme rádi, jsou tu milí lidé, cítíme se vždy bezpečně a v pohodě. Jídlo tentokrát neexcelovalo, kachna nedopečená, o foie gras ani nemluvě, ale výtečný hovězí vývar, zvěřinová paštika i obrovská retro kremrole. Ostatně zvláštní krátkodobý retro lístek nás pobavil a dovolil zavzpomínat na doby socialismu. Namátkou z něj vybírám: gothaj s cibulí, tresčí játra s cibulkou, křenová omáčka s hovězím, slepice na paprice či topinka se strouhanou nivou.
> 29. 01. 2017 - Pupp Grandhotel, Grandrestaurant: Na začátku jsme byli...
Na začátku jsme byli usazeni do Malé Dvorany s tím, že je restaurace uzavřena. Na omluvu nám byla poskytnuta láhev Prosecca zdarma. Děkujeme a musím říci, že i Malá Dvorana je krásná místnost u baru. Abych nezapomněl pochválit bezchybnou obsluhu, věnovala se nám servírka Sonja Řepková a nenajdu nic než slova chvály.
> 29. 01. 2017 - Pupp Grandhotel, Grandrestaurant: V lednu 2014 jsem v...
V lednu 2014 jsem v komentáři psal, že v zimě jsou 2 vchody do předsálí restaurace uzavřeny údajně proto, aby tam netáhlo. Již předloni jsem obsluhu marně upozorňoval, že není na dveřích jediná poznámka o této skutečnosti. Je nutno obejít celý hotel přes recepci. Tentokrát vchod otevřen, chválím u obsluhy. Ovšem ouha! Při odchodu je vchod opět uzavřen a musíme obcházet přes celý hotel a recepci. Úsměvné, že?
> 29. 01. 2017 - Pupp Grandhotel, Grandrestaurant: V Puppu je to jak na...
V Puppu je to jak na houpačce. Před rokem špatné, nyní skvělé!! Jako předkrm si objednáváme napůl telecí řízky s echt vídeňským salátem. Nenechte se mýlit, že to má být malé teplé jídlo, po hlavním chodu nezbylo v našich žaludcích žádné místo na dezert. Bezvadný Caesar salát i grilovaný jehněčí hřbet s anýzovou omáčkou, excelentní! Šéfkuchaři se zde opět mění, Radka Příhonského střídá Martin Piták. Každopádně to po této večeři vypadá na velmi dobrou změnu!! Pamatuji zde kdysi Radka Kotlána.
> 29. 01. 2017 - Retro Riverside hotel, La Terrazza: Omlouvám se, jméno číšnice...
Omlouvám se, jméno číšnice jsem popletl, není to Sonja. Z účtenky čtu: pokladní směna 55, tak snad alespoň takhle :-)))
> 29. 01. 2017 - Quisisana Palace: Poprvé v nově otevřeném...
Poprvé v nově otevřeném hotelu, velice příjemný recepční Tomáš nám ukázal některé pokoje, každopádně zvážíme, zda se příště neubytujeme zde. Chutná dýňová polévka s krevetou, poměrně fádně upečená panenka. Zajímavostí bylo překvapení u dezertu, který byl posypán "praskacím" práškem. Neotřelá zajímavost.
> 29. 01. 2017 - Promenáda: Do Varů se těším nejen...
Do Varů se těším nejen kvůli Promenádě, ale určitě mám k této restauraci srdečný vztah. Nyní je čeká přestavba interiéru restaurace, předpokládám nějakou moderní invenci, no snad to bude hezké. Dozvídám se, že číšník Pepa je zde už 24 let! Rodině Pazderkových přeju hodně zdaru.
> 29. 01. 2017 - Promenáda: Opět krásná vína Oreno i...
Opět krásná vína Oreno i Barolo. Naprosto excelentní kachna, tu tady nesmíte vynechat! Fajn předkrmy, chutně připravení šneci i povidlové taštičky. K velké porci foie gras mám jen drobnou poznámku. Když si je kdekoliv dávám nebo i doma opékám, vždy jsou k nim skvělá zkaramelizovaná jablka. Zde kromě sladkého ovoce porci doplňovala ještě krouhaná zelenina. Je to pro mě chuťově rušivý element. No tak jsem zeleninu prostě nejedl, no :-)))
> 29. 01. 2017 - Retro Riverside hotel, La Terrazza: Minule jsem si stěžoval na...
Minule jsem si stěžoval na obsluhu a chválil kuchyni, tentokrát je to naopak. Slušný hovězí vývar s telecím hrudí a morkovým cappelleti (plněná domácí těstovina). Kančí kýta vysušená, dýňová kaše bez chutě. Nejhorší bylo topinamburové rizoto s uzeným pstruhem, to se nedalo jíst. Pivo se nedalo pít, čaj zvládla kuchyně na jedničku :-))) Vyfotil jsem zimní terasu: To není kam na zimu uklidit stoly a židle? Ve Varech jsem se doptal, že prý změna majitele... Excelentní výkon mladičké číšnice Sonji!
> 29. 01. 2017 - Terasa U Zlaté studně: Mohu jen chválit, od...
Mohu jen chválit, od dechberoucího výhladu na Prahu, přes bezchybnou obsluhu až k výtvorům pana Pavla Sapíka. Jednohubkový amouse bouche=marinovaný humr s majonézou, jakož i celé tříchodové menu bylo koncertem pro naše chuťové buňky. Vévodil sos Grand Marnier přelitý přes kachní prsa. Cítili jsme se v restauraci velice příjemně, letos zatím nejlepší z GRF.
> 29. 01. 2017 - Francouzská restaurace Art Nouveau: FOTO
FOTO
> 29. 01. 2017 - Francouzská restaurace Art Nouveau: Bezvadným způsobem...
Bezvadným způsobem zvládnutá prezentace GRF, moc pěkné, viz foto. Pochvalu dávám také šéfkuchaři panu Pavlu Pechrovi za úžasný dezert: variaci čokolády Michel Cluizel, prostě BRAVO!! Opět viz foto.
> 29. 01. 2017 - Francouzská restaurace Art Nouveau: Trochu rozpačitý pocit si...
Trochu rozpačitý pocit si odnáším z úžasného secesního prostoru Obecního domu. Vložené 2 chody: Zauzená kachní játra s fíkem i konfitované kachní žaludky s tymiánovou omáčkou velice dobré. Mořský vlk s mdlým karotkovým pyré, velmi tuhé selečí kotletky s chlebovým pyré byl pak chodem nejslabším. Báječné rozmarýnový chléb, oschlý chléb dýňový. Jednoduchý Languedoc nižší řady. Pana ředitele bych chtěl tímto požádat, aby se zkusil navečeřet v nízkém gauči na pódiu. Každý sedí jak zapadlý vlastenec.
> 29. 01. 2017 - Království: Večer jsme si objednali 2...
Večer jsme si objednali 2 segedínské guláše (jsou poslední-hlásil číšník). Přinesené porce byly směšně malé. Za 170,- Kč na Žižkově bych čekal větší parádu. Knedlíky byly po krajích úplně mokré, guláš chuťově v pořádku. V průběhu večeře jsme si všimli, že u vedlejšího stolu byl pánovi donesen také segedín... Prostě proč neprodat 2 porce třem hostům, že? Restaurace nebyla dobře vytopená, číšník se snažil, pivo Černá Hora dobré.
> 29. 01. 2017 - Maso a kobliha: Hlavní pocit z celého...
Hlavní pocit z celého podniku byl jednoznačný-byla tam sprostá zima! Skotské vejce bylo nejlepší, doma jsem to zkoušel, a není to úplně lehké zvládnout. Tady bylo vejce uvnitř krásně na hniličku. Pro méně znalé, skotské vejce je naměkko uvařené vejce, oloupané, obalené v mleté vepřové směsi, trojobalu a celoplošně usmažené. Podává se např. s majonézou ochucenou Dijonskou hořčicí.
> 29. 01. 2017 - Maso a kobliha: Podruhé v tomto bistru....
Podruhé v tomto bistru. Nemůžu šéfkuchaři Paulovi upřít originalitu, ale mě jídlo znovu neuchvátilo, a to jsem si dal klasické věci. Tedy skotské vejce, faggot a koblihu. U faggotu musel pomoci internet, neznal jsem název. Překládat se dá různě, třeba otep, generál nebo gay. Jedná se o skotský karbanátek z vepřového masa zabalený v pohrudnicové bláně. Specialitou podniku je kobliha hustě plněná vanilkovým krémem. Byla dobrá, ale až moc pocukrovaná a ruce jsem si musel dojít umýt, no nevadí :-)))
> 29. 01. 2017 - Aureole Fusion Restaurant & Lounge: Takto efektně vypadá jedlý...
Takto efektně vypadá jedlý zlatý plíšek na tartaru z kýty býka Black Angus.
> 28. 01. 2017 - Aureole Fusion Restaurant & Lounge: Tentokrát opravdový...
Tentokrát opravdový koncert! Jak jsem byl před nedávnem nespokojen s obsluhou, tak tentokrát to bylo kino. Nikdy jsem nepochyboval o tom, že pan Král vaří skvostně. Tentokrát jsme ochutnali asi 10 chodů, všechna jídla i suši na výtečnou, spokojenost a 3x1!! A s těmi já opravdu šetřím :-)))
> 28. 01. 2017 - Radniční restaurace a pivovar: Určitě lepší restaurace než...
Určitě lepší restaurace než Tři knížata, dobrá je v Jihlavě ještě Oliva (není v GR). Klasické hotovky umí výtečně, trochu více práce by si mohli dát s přílohami. Číšnictvo rozdílné kvality, někdo skvělý, někdo líný, ale je jich na place jako much, takže to nakonec docela ujde. Velmi pěkný prostor v přízemí v historické budově pod radnicí s výhledem na náměstí. Zajímavý pivovar v Suterénu s velmi dobrými vlastním pivy Zikmund a Ignác. Doporučuji!!
> 28. 01. 2017 - Tři knížata: Nesdílím zcela nadšení...
Nesdílím zcela nadšení Okarlovky z této restaurace. Prostředí trochu neosobní, nemám z něj dobrý pocit, určitě by se potenciál historického domu dal využít lépe. Zajímavá kaštanová polévka, to musím uznat. Oboje těstoviny bídné, nezajímavé, povidlové tašky průměrné. Obsluha je klasicky někdy u stolu každé 3 minuty a pak je na 20 minut na to, aby si host ukroutil hlavu. No-na Jihlavu dobré, nechci nikoho urazit.
> 28. 01. 2017 - Suterén: Excelentní!! Příjemná...
Excelentní!! Příjemná sváteční atmosféra. Kdo si dá foie gras, ten neprohloupí, zajímavý tartar z herinka.
> 28. 01. 2017 - Modrý zub: Nesplete se nikdo, kdo...
Nesplete se nikdo, kdo hledá dobrou thajskou kuchyni.

Moje gastrofotky

Fotky z komentářů