Profil uživatele
avatar

Šumi

Connoisseur

Oblíbenost uživatele
  0
Oblíbenost komentářů
19
1
Počet komentářů 79
Ohodnocené restaurace 16
Účast na gastroakcích 0

Ohodnocené restaurace

Počet hodnocených restaurací v ročníku GR2017: 16

Moje oblíbené z Maurerova výběru GRAND RESTAURANT

Moje komentáře

> 08. 03. 2017 - La Bottega Linka: Myslím, že u podniků vyšší...
Myslím, že u podniků vyšší cenové kategorie musíme být výrazně náročnější a můžeme si pak dovolit být u hodnocení příkřejší. Entrecote byl ok, ale T-bone nebyl medium-rare, jak požadováno. Doporučuju se u předkrmů zeptat na pastu s lanýžem, která není na kartě a stojí za to. Jinak ale mi tady "value for money" nefunguje.
> 05. 03. 2017 - Krystal – Mozaika bistro: Na kachní konfit a telecí...
Na kachní konfit a telecí entrecôte ze stálé karty je spoleh. Dnes speciálně také kachní prso se šípkovou omáčkou. K tomu výběr piv od Matušky.
> 05. 03. 2017 - Next Door by Imperial: Rekonstrukce prostor se moc...
Rekonstrukce prostor se moc povedla, vše vkusné. Koncept i karta jsou velmi podobné Imperialu, jen s tím důležitým rozdílem, že tady je člověku dopřán intimní prostor a není tak nucen poslouchat rozhovory vedlejších stolů.
> 27. 02. 2017 - Grosseto III: Klasické Mafiosi i...
Klasické Mafiosi i tagliatelle s hříbky a slaninou byly povedené. Ale restauraci této úrovně se nemůže stát, abychom si domů odnesli v oblečení odér kuchyně. Navíc jsem zapomněl, že o víkendu se z ní stává dětský koutek. Za to ale vedení, ani obsluha nemůže. Ta jediná zaslouží absolutorium, jak ten babylon zvládala s bravurou a úsměvem.
> 19. 02. 2017 - Na Kopci: Tentokrát jsme se udrželi a...
Tentokrát jsme se udrželi a ani jeden jsme si nedali jejich vyhlášený tataráček. Perlička s červeným zelím a srnčí kýta se šípkovou omáčkou byly skvělé. Já navíc ještě s výbornou břevnovskou dvanáctkou. Nakonec i tradiční creme brulee jsme oželeli a zpříjemnili si víkend fondantem se slanou karamelovou zmrzlinou a tvarohovými knedlíky s omáčkou bombardino.
> 19. 02. 2017 - Café Buddha: V neděli nenabízí...
V neděli nenabízí standardní menu, ale tříchodový brunch - vše bylo skvělé. Výhodou ostřejšího hovězího udonu je, že pak drink Zapomenuté chilli je celkem snadno pitelný. :-)
> 13. 02. 2017 - Hergetova cihelna: Trošku pozdní reakce - ze...
Trošku pozdní reakce - ze štědrodenního šnečího menu se u nás už pomalu stává tradice. Již podruhé a zase výborné. Škoda, že díky enormnímu zájmu se z toho stal průmysl a tak atmosféra není úplně vánočně zklidňující.
> 12. 02. 2017 - Meze: Další příjemné překvapení...
Další příjemné překvapení Karlína. Snad jen, že do spaghetti vongole kečup nepatří. Mrkvový dort mě pak ale uklidnil.