Profil uživatele
avatar

Vivina

Foodie

Oblíbenost uživatele
  0
Oblíbenost komentářů
0
0
Počet komentářů 13
Ohodnocené restaurace 12
Účast na gastroakcích 0

Ohodnocené restaurace

Počet hodnocených restaurací v ročníku GR2017: 12

Moje komentáře

> 26. 04. 2017 - Hraniční zámeček hotel: Na Zámečku proběhl velký...
Na Zámečku proběhl velký personální třesk a je k velkému prospěchu věci. Z kuchyně konečně vycházejí jídla chutná, teplá a pěkná na oko, obsluhující personál nepospává v úkrytu za dveřmi ale konečně skutečně obsluhuje. Držme všem na Zámečku palce.
> 18. 04. 2017 - Bukovanský mlýn: Velmi pěkné vybavení v...
Velmi pěkné vybavení v restauraci, částečně znepříjemňují pachy z kuchyně, bohaté a pestré vyžití i venku, obzvlášť pro děti. Příliš mnoho míst k sezení, včetně venkovních zahrádek neúměrně prodlužuje čekací dobu na jídlo. Přesto doporučujeme a určitě zase přijedeme.
> 06. 04. 2017 - Selský dvůr: Zastavili jsme se bohužel...
Zastavili jsme se bohužel pouze na kávu se zákuskem, a to byla naše velká chyba. Zákusek byl domácí, plný nápadů a chutí, na talířku se jenom smál. Kávička výborná. Obsluha profesionální a bezchybná. Prostředí stylové, velmi milé a útulné. Po důkladném prostudování jídelního lístku už teď víme určitě, že naše příští zastávka zde bude delší.
> 06. 04. 2017 - Klokočí pension: Stylový a velmi příjemný...
Stylový a velmi příjemný interiér, kterému vévodí ohromná zelená kachlová kamna. Venku skvěle promyšlené zázemí pro děti i cyklisty, pamatují zde na všechny. Jídlo bylo výborné, zbytečně velké porce. Obsluha bezchybná. Další místo, kde se rádi příště zase zastavíme.
> 31. 03. 2017 - Chateau Kotěra: Polední menu za příznivou...
Polední menu za příznivou cenu, velmi dobré. Jídlu ale chyběl nápad. Interiér lehce chátrá, ale svou atmosféru to zde má. Obsluha bez větší snahy a zájmu, ale v pořádku.
> 20. 03. 2017 - Na Zámku Letohrad: Zastavili jsme se pouze na...
Zastavili jsme se pouze na odpolední kávu se zákuskem, ale prostředí nás nadchlo, obsluha taktéž. Káva už byla trochu slabší, zákusek domácí výroby. Za navštívení rozhodně stojí.
> 20. 03. 2017 - Studánka hotel, Madlenčina restaurace: Prostředí čisté a pěkné,...
Prostředí čisté a pěkné, obsluha milá, snaživá, ale trochu popletená. Jídlo bez nápadu v chuti, bez nápadu vizuální úpravy a servírování. Spíše podprůměrné. Vývar z jídelníčku se moc dlouho nevyvařoval, tak byl vylepšen maggi, noky, co nešly ani kousat, ani krájet, zákusek oschlý a okoralý. Nedoporučujeme.
> 20. 02. 2017 - Marriott hotel, Midtown Grill: Oběd v rámci GRF. V poledne...
Oběd v rámci GRF. V poledne restaurace poloprázdná?? AB spíše podprůměrný, ale pak to začalo: Směs skvěle kombinovaných chutí, vkusná a vtipná úprava na talíři, vínečka se s jídlem přímo pomazlila, i ten trdelník jsme odpustili. Obsluhu žádné otázky nezaskočily, naprosto profesionální. Děkujeme za kulinářský zážitek.
> 06. 02. 2017 - Arigone: Zajímavý interiér, a to je...
Zajímavý interiér, a to je tak všechno. Vše zastaralé a zašlé, zápach z kuchyně, obsluha neprofesionální a špatná, jídlo podprůměrné. Tato restaurace do Výběru vůbec nepatří. :-(
> 02. 02. 2017 - Imperial hotel Ostrava, La Brasserie: Navštívili jsme nedělní...
Navštívili jsme nedělní brunche, jídlo bylo velmi dobré, organizace celého oběda bezvadná, obsluha profesionální. Tento způsob oběda je velmi vtipný a zábavný, byli jsme se vším velmi spokojeni. Děkujeme za pěkný zážitek.
> 02. 02. 2017 - Zámeček Petrovice: Kuchyně vynikající, jídlo...
Kuchyně vynikající, jídlo skvěle vypadá a skvěle chutná. Obsluha naprosto perfektní a dokonalá. Objevili jsme skutečnou špičku naší gastronomie s zatím nejlepším kompletním servisem. Děkujeme za úžasný zážitek. :-)
> 16. 01. 2017 - Hanácká restaurace Expedice: Po domácí přípravě nad...
Po domácí přípravě nad mapou a po zdolání důmyslných jednosměrek restaurace nalezena hned na poprvé. Interiér ve vstupní části velmi útulný, další část více jídelnového typu. Paštička s vlastním pečivem jako předkrm velmi chutnala. Domácí vývar byl skutečně poctivě přes noc tažený, vynikající. Kachní prsíčka kuchař bohužel ochutil (omylem?) balsamicem, které mělo přijít pouze na přiložený salát, chuťově velké zklamání. Nicméně výzva k další návštěvě s možností reputace. Doporučujeme.
> 16. 01. 2017 - Křížový vrch: Budova hotelu zaujme svou...
Budova hotelu zaujme svou architekturou a četnými vkusnými detaily už zvenku. V samotné restauraci je prostředí útulné, hořící krb, zapálené svíčky, spoustu lovecké tématiky. Jídlo bylo připraveno rychle, zvěřina měkká a velmi dobrá, úprava originální. I v době oběda se zde bohužel kouřilo, ale je možnost se přesunout do vedlejší nekuřácké části, už ne tak stylové. Doporučujeme k navštívení.