VYHLEDEJTE A HODNOŤTE

Amuse bouche

„Amuse bouche“ neboli „potěšení tlamičky“, které ve stylu Taste-Waste připravili top šéfkuchaři ČR u příležitosti oslavy XX. výročí vydání knihy Maurerův výběr Grand Restaurant.
 


 

SPICES RESTAURANT AND BAR

 

TASTE “WASTE” SUSHI ANEB LOSOS ZPRACOVANÝ OD HLAVIČKY AŽ PO OCÁSEK

 

 


 

KRISTIN HRÁDEK

 

DAŇČÍ PAŠTIKA S BRUSINKOVOU OMÁČKOU NA DOMÁCÍM PEČENÉM CHLEBÍČKU

 

 


 

TERASA U  ZLATÉ STUDNĚ

 

KOULE Z CELÉ ŽLUTÉ MRKVE ZALITÉ ČAJEM Z PŘEZRÁLÝCH RAJČAT

 

 

 


 

RADISSON BLU ALCRON HOTEL, ALCRON

 

FOOD WASTE AMUSE BOUCHE ANEB TO, CO ZBYLO ZE VČEREJŠKA

 

 


 

CHATEAU MCELY, PIANO NOBILE

 

 

CHIPS Z BRAMBOROVÉ SLUPKY, PYRÉ ZE SLUPEK KOŘENOVÉ ZELENINY, PESTO ZE STONKŮ BYLIN

 

 

 


 

V ZÁTIŠÍ  

 

ARANCINI ZE ZBYTKOVÉ ZELENINY A TELECÍCH ODŘEZKŮ

 

 


 

MIURA HOTEL

 

AMUSE VEMÍNKO

 

 


 

LA DEGUSTATION BOHÊME BOURGEOISE

 

PEČENÁ VEPŘOVÁ KŮŽE & ZELÍ

 

 


 

KKOISHI FISH & SUSHI

 

SLADKOVODNÍ PSTRUH A ŘEPA BEZE ZBYTKU

 

 


 

BORGO AGNESE

 

GEL Z PEČENÝCH BRAMBOROVÝCH SLUPEK A PERLY Z PODMÁSLÍ

 

 

 


 

JIČÍN HOTEL, U DĚLOVÉ KOULE 1866

 

HUSPENINA Z KACHNIČKY

 

 


 



 
Láska je omáčka, která teprve dá každému masu chuť.
Francouzské přísloví
Top
English