VYHLEDEJTE A HODNOŤTE

Archiv aktualit

Michelinský Taste Waste
18.11.2016

Chips a prach z rybí kůže - takhle zdobí candáta v pražské restauraci Field oceněné slavnou hvězdou Michelin. Byl dokonalý!

Four Seasons
15.11.2016
Tady vás naladí už před vstupem do restaurace. Prostě "4 sezóny" jsou tu stále ve vší kráse...
Vynikající
11.11.2016

Pražské nábřeží zdobí obří fotky pokroucené, neforemné, křivé zeleniny, která byla vyřazena ze supermarketů kvůli nesplňujícím estetickým podmínkám. No není nádherná?

Zabíjačka
8.11.2016
Zabíjačka přímo na Kulaťáku (Praha 6)? Tomu říkám nápad!
Silný rybí vývar
4.11.2016

Rybí hlavy, potrhaný losos, játra z mořského ďasa, rybí kosti a kůže... Dokonalý základ pro "wasted bouillabaisse"!

Krevety
1.11.2016
Kterou krevetu si vybrat? No přece tu čerstvou !
Indická taška
27.10.2016

Stylová taška z použitých novin, která navíc poslouží dobré věci, je k mání v obchůdku Jeden svět na pražských Vinohradech.

Dýně
26.10.2016

Pro někoho Dušičky, pro jiného Halloween. Každopádně, teplá dýňová polévka s trochou chilli rozhodně v tomto chmurném počasí nikoho neurazí...

Mňam Tour
21.10.2016
Poslední Mňam Tour do Katalánska vypukne již tento čtvrtek! A co nás čeká? Tak například rozeznat hovězí tatarák od rajčatového - receptura slavných bratří Adrià nám pěkně zamotá hlavu:)
Červí ředkvička
18.10.2016

Tahle ředkvička už patří zpět přírodě. Červíci na mém malém záhonu se nemají špatně. "Zero-Waste" ;-)))



 
Chuť přichází při jídle.
Francois Rabelais
Top
English