VYHLEDEJTE A HODNOŤTE

Archiv aktualit

vinohrad nad trojskym zamkem tise ceka na svou chvili
vinohrad nad trojskym zamkem tise ceka na svou chvili
15.4.2011
 

Soutěž v Alcronu
13.4.2011
Jste soutěživí a rádi vaříte?
 
Jestli ano, tak Vás určitě bude zajímat Soutěž amatérských kuchařů o titul „Alcron kuchař roku“.
Přihlásit se můžete tak, že zašlete stručné informace o sobě a Váš recept Romanu Paulusovi na roman.paulus@radissonblu.com a on vybere 16 nejlepších, kteří postoupí do kvalifikačních kol  (4 kola po 4 účastnících, která se budou konat v květnu, červnu, září a v říjnu v hotelu Radisson Blu Alcron Praha.
hravy pisoir
hravy pisoir
5.4.2011
Koho by nepotesilo trefit micek do branky? Pisoiry v autoopravne volvo Pruhonice evidentne pocitaji s hravymi sofery
indicke pivo
indicke pivo
28.3.2011
Doporuceni hl. Hygienika UK 2-3 lahve denne pro zeny, 3-5 pro muze. Viz zadni rtiketa, k dostani v nekterych indickych restaurantech v CR

jedly strom Spar
28.3.2011
jedlý strom přitažlivé gastronomické prezentace Intersparu byl též v provedení sýrovém, salámovém, ovocném a hlavně chutném...
Hadimrska
Hadimrska
24.3.2011
Hadi stribrna lzicka z Florencie jakoby mi symbolizovala ustknuti "jedem" opojne a neodolatelne toskanske gastronomie

Obama

Wiener schnitzel
17.3.2011

Ať jste Čech, Habsubrk či Američan - Wiener Schnitzel dle skvělého chefa Richarda Šusty můžete ochutnati v Suterénu na břehu řeky Vltavy.  Od 17. - 24. 3. tedy tradiční speciality z telecího masa. Vídeňské telecí řízky s novými brambory již za 173,- Kč, či další jídla z mladého telecího.

Prase

PRASE ZEZADU
11.3.2011

PRASE ZEZADU. Miluji kreativní řezníky!... a posílám pozdrav od Haly 22, kde probíhají v Holešovické tržnici velké farmářské trhy a dá se narazit občas i na slušné suroviny.

vino

bio bio
21.2.2011

Omlouvám se autorovi, neznám jej, přefotil jsem si to na kamarádově WC, ale je to pro mne přitažlivá reminiscence na bio víno, kterých budeme mít letos přihlášeno v soutěži Česká Biopotravina roku víc než dost!

Sushi Bar

SUSHI DORT
4.2.2011

Takovýhle narozeninový dort - nesladký a hned na začátku večeře, tedy spíše slaný, přesněji "shushený" na rýžovém základě postavená pyramida ze sushi, které pak bude jedním z chodů. Nabídl nám chef Jiří Král z nového podniku Aureole v 27. patře mrakodrapu na Praze 4.



 
Chuť přichází při jídle.
Francois Rabelais
Top
English