VYHLEDEJTE A HODNOŤTE

Archiv aktualit

Degustace
30.10.2015
Vinobrani uz je vetsinou za nami. Vinari predpovidaji - dobry rocnik. Tak drzime palce.
Cheesecake pokaždé jinak
27.10.2015
Máte rádi "sýrový dort"? A víte, že si jej můžete připravit na nespočet způsobů? Zkuste třeba nahradit klasickou Philadelphii či tvaroh italským "mascarpone" nebo řeckým jogurtem, kefírem, bílou čokoládou... Zdravější varianta se dá udělat s celozrnnou moukou, třtinovým cukrem a biosušenkami
Dyne
23.10.2015
I moje zahrada se pripravuje na dýňovou polévku intenzivneji nez na Halloween
Pivní speciály
20.10.2015
Není pivo jako pivo. Některá by se dala snadno poplést s vínem či nějakým likérem. To naše - české - je ale stejně nejlepší:)
Tlacenka
16.10.2015
Čokoládová tlačenka. Proč ne?
Ryba nad zlato
13.10.2015
Jak poznat čerstvost? - Řiďte se všemi smysly! Příliš mořské vůně nebývá dobrým znamením, ryba by měla být lesklá, pevná, pružná na dotek a hodně prozradí i její oči
Dali
9.10.2015
Nejen "tekouci cas", ale i "tekouci příbor" namaloval mistr surrealismu Salvador Dalí.
Peruánská fusion
6.10.2015
Stále větším trendem je v poslední době peruánská kuchyně. Její fusion s japonskou neboli "nikkei" uz asi znáte, ale říká vám něco i "chifa"? To je totiž zase propojení s čínskou kuchyní a opravdu to stojí za to!
Jamon
2.10.2015
Az si nekdy date jamon (iberskou sunku) nikdy s cervenym vinem! Champagne, cava, sekt a nebo velmi suche bile sherry. To je nejvhodnejsi parovani.
Mňam Tour Katalánsko
29.9.2015
Další Mňam Tour je za námi! V barcelonském BistrEau se přímo kouzlilo. Ochutnali jsme plankton, zažili fine dining o 39ti chodech, navštívili celkem 4 katalánská města... Příště se můžete přihlásit i vy! Více na www.mnamtour.cz


 
Chuť přichází při jídle.
Francois Rabelais
Top
English