VYHLEDEJTE A HODNOŤTE

Archiv aktualit

Ústřice
13.12.2016
Prosinec (December) má v sobě písmenko "r" tolik důležité pro kvalitu ústřic. Sézóna je v plném proudu!
Restlos Glücklich
8.12.2016

Berlínská restaurace "Beze zbytku šťastný" doslova praská ve švech. A to se tady vaří výhradně ze surovin na hranici expirace, zbytků, odkrojků a "ošklivé" zeleniny. Tříchodové menu vás tady přijde na nějakých 20€ a je to opravdový kulinářský požitek!

Kebab
6.12.2016
Tak na Letne (ulice M. Horakove) si muzete vybrat jehneci/teleci nebo kureci. Takovy luxus vam malokdo v Praze nabidne!
GRF 2017
1.12.2016

Grand Restaurant Festival je právě v prodeji! 91 restaurací, 36 měst, 14 krajů. Vstupenky od 250,-Kč. Pokud toužíte ochutnat a zároveň chcete udělat radost svým blízkým, dopřejte si společně unikátní zvýhodněnou degustaci nebo zábavné Mňam Zážitky. Kupte originální vánoční dárek!

TOP 10
29.11.2016
Kdo zvítězí? Které restaurace se letos umístily v TOP 10 v kategoriích - jídlo, obsluha, interier a které v absolutním hodnocení TOP 100? Na webu odhalíme 1.prosince večer nebo v tištěné podobě týdeníku Echo.
Neplýtvejme vodou!
25.11.2016

Zavíráte kohoutek během čištění zubů? Téměř 800 milionů lidí na naší planetě nemá přístup k pitné vodě, mysleme na to.

Wc
22.11.2016
Hlavou zeď neprorazíš!
Michelinský Taste Waste
18.11.2016

Chips a prach z rybí kůže - takhle zdobí candáta v pražské restauraci Field oceněné slavnou hvězdou Michelin. Byl dokonalý!

Four Seasons
15.11.2016
Tady vás naladí už před vstupem do restaurace. Prostě "4 sezóny" jsou tu stále ve vší kráse...
Vynikající
11.11.2016

Pražské nábřeží zdobí obří fotky pokroucené, neforemné, křivé zeleniny, která byla vyřazena ze supermarketů kvůli nesplňujícím estetickým podmínkám. No není nádherná?



 
Divné je, když si dáte kapra namodro a dostanete po něm žloutenku.
Vlasta Burian
Top
English