VYHLEDEJTE A HODNOŤTE

Archiv aktualit

Burgery
4.5.2017

Grilovací sezóna se blíží - mějte fantazii! My jsme si udělali burgery "co dům dal": tu zbytek hořčice, tam lžička pesta, okurčička a cibulka z předešlého dne, trocha potlučených rajčátek a do masa hluchavky, co jsme nasbírali při procházce kolem vody:)

Příbor?
2.5.2017
V některých restauracích vám nabídnou místo příboru laboratorní nástroje. Samotné pokrmy pak občas bývají hodně z jiného světa...
Důmyslná váza
28.4.2017

Také často hledáte "tu správnou" vázu? - Udělejte si vlastní a ještě při tom recyklujte a chraňte planetu!

Hoffmeister
25.4.2017
Vivat Hoffmeisterům v umění i v gastronomii.
Mušle a korky
21.4.2017

Z odpadu umělecké dílo! Kreativní Katalánci vytvořili v zapadlé rybářské restauraci dekoraci na stůl z prázdných lastur a korků od vína. Voilà!

Oči
19.4.2017
Oči, barva žáber a pevnost kůže vám prozradí zda je ryba čerstvá.
Newejstujte!
13.4.2017

Na plakátu stojí: "Přemýšlejte o tom, co nakupujte. Vařte s láskou. Používejte méně mouky a masa. Jezte lokálně. Servírujte tak akorát. Zpracujte zbytky."

San Francisco
7.4.2017

Strop židovského muzea moderního umění v San Franciscu zdobí desítky glóbusů z druhé ruky a použitých hraček. Není nad to dát věcem "nový život"...

Jaro
4.4.2017
Jaro je tady. Kytky jsou v truhlíku a rukola, petržel, libeček, polníček, pažitka - vše se "dere" ze záhonu ke slunci!
Your choice
31.3.2017

Podporujte podniky, které myslí na naši planetu. Rozhodnutí je jen na vás!



 
Divné je, když si dáte kapra namodro a dostanete po něm žloutenku.
Vlasta Burian
Top
English