VYHLEDEJTE A HODNOŤTE

Archiv aktualit

Hoffmeister
25.4.2017
Vivat Hoffmeisterům v umění i v gastronomii.
Mušle a korky
21.4.2017

Z odpadu umělecké dílo! Kreativní Katalánci vytvořili v zapadlé rybářské restauraci dekoraci na stůl z prázdných lastur a korků od vína. Voilà!

Oči
19.4.2017
Oči, barva žáber a pevnost kůže vám prozradí zda je ryba čerstvá.
Newejstujte!
13.4.2017

Na plakátu stojí: "Přemýšlejte o tom, co nakupujte. Vařte s láskou. Používejte méně mouky a masa. Jezte lokálně. Servírujte tak akorát. Zpracujte zbytky."

San Francisco
7.4.2017

Strop židovského muzea moderního umění v San Franciscu zdobí desítky glóbusů z druhé ruky a použitých hraček. Není nad to dát věcem "nový život"...

Jaro
4.4.2017
Jaro je tady. Kytky jsou v truhlíku a rukola, petržel, libeček, polníček, pažitka - vše se "dere" ze záhonu ke slunci!
Your choice
31.3.2017

Podporujte podniky, které myslí na naši planetu. Rozhodnutí je jen na vás!

Lázně
28.3.2017
Parkoviště pro lázeňské konvičky hostů v Marianských Lázních. Z hlediska gastronomického jde jen o to zvolit ten správný pramen.
V Zátiší neplýtvají
25.3.2017

Smažené rýžové arancini, jejichž základem je šafránové rizoto se "zbytky z kuchyně" a alioli. Ořezy z mrkve, zbytky hub a cibule... voilà - dokonalé amuse bouche!

Langoš
21.3.2017
Předposlední langoš v roce 1968 na Balatonu, posledni před týdnem na Štrbskem plesu. Domácí, ručně hnětený -skvělý!


 
Je dobré začít hodovat včas, protože večer přece jenom někdy končí. Někdy i s ránem.
Anonym
Top
English