VYHLEDEJTE A HODNOŤTE

Archiv aktualit

Francouzská voda
11.7.2017
I obyčejná kohoutková voda může být podávána v restauraci šmrncovně. Cenova politika? Kazdá země i každý podnik - jinak!
Koláč
7.7.2017

Máte doma otlučené a unavené ovoce, co už nikdo nechce? Hoďte ho do koláče, ne do koše!

Trojské houby
4.7.2017
Hned před vchodem do pražské ZOO v Troji nabízí zdejší hospoda lokální surovinu. Tak to má být! Lesů křovin je tu na Prahu dost.
Chic kabelka
30.6.2017

To je tak krásné, když někdo dává věcem druhý život. A navíc když to ještě tak úžasně vypadá - jako třeba tahle kabelka vyhotovená ze záchranných pásů!

Parek
27.6.2017
Někdy se i ten obyčejný páreček dokáže hezky usmát..
Zbytky
23.6.2017

Co uvařit k obědu? Koukněte se nejdřív do lednice a zpracujte zbytky! Často vás to dožene k úžasným kombinacím a neobvyklým chutím! Buďte nápadití a neplýtvejte.

Rajčata
20.6.2017
Ach, ty rajský - to je taková dobrota, když chutnají skutečně jako rajčata...
Třešně
13.6.2017
Jako dezert - miska s vodou a třešně srdcovky v ní. Jak prosté, chutné a osvěžující.
Mňam Tour
10.6.2017

První Mňam Tour s Pavlem Maurerem do USA plánujeme na listopad. Zbývá už jen pár posledních volných míst. Pojeďte s námi objevovat nová místa a nepoznané chutě!

Chlebíčky
1.6.2017

Chlebíčky jsou tou nejvděčnější možností, jak zpracovat nevyužité suroviny z předešlého dne - variací je totiž tisíce a vaší kreativitě se nekladou žádné meze!



 
Láska je omáčka, která teprve dá každému masu chuť.
Francouzské přísloví
Top
English