VYHLEDEJTE A HODNOŤTE

Archiv aktualit

Burgery
4.5.2017

Grilovací sezóna se blíží - mějte fantazii! My jsme si udělali burgery "co dům dal": tu zbytek hořčice, tam lžička pesta, okurčička a cibulka z předešlého dne, trocha potlučených rajčátek a do masa hluchavky, co jsme nasbírali při procházce kolem vody:)

Burgery
4.5.2017
Grilovací sezóna se blíží a vaší kreativitě se meze nekladou! My jsme si udělali burgery "co dům dal": tu zbytek hořčice, tam poslední lžička pesta, okurčička a cibule z předešlého dne, trocha potlučených ale výborných rajčat a do masa hluchavky, co jsme nasbírali při procházce kolem vody:)
Příbor?
2.5.2017
V některých restauracích vám nabídnou místo příboru laboratorní nástroje. Samotné pokrmy pak občas bývají hodně z jiného světa...
Příbor?
2.5.2017
V některých restauracích vám nabídnou místo příboru laboratorní nástroje. Samotné pokrmy pak občas bývají hodně z jiného světa...
Důmyslná váza
28.4.2017

Také často hledáte "tu správnou" vázu? - Udělejte si vlastní a ještě při tom recyklujte a chraňte planetu!

Důmyslná váza
28.4.2017
Také často hledáte "tu správnou" vázu? - Udělejte si vlastní a ještě při tom recyklujte a chraňte planetu!
Hoffmeister
25.4.2017
Vivat Hoffmeisterům v umění i v gastronomii.
Hoffmeister
25.4.2017
Vivat Hoffmeisterům v umění i v gastronomii.
Mušle a korky
21.4.2017

Z odpadu umělecké dílo! Kreativní Katalánci vytvořili v zapadlé rybářské restauraci dekoraci na stůl z prázdných lastur a korků od vína. Voilà!

Mušle a korky
21.4.2017
Z odpadu umělecké dílo! Kreativní Katalánci vytvořili v zapadlé rybářské restauraci dekoraci na stůl z prázdných lastur a korků od vína. Voilà!


 
Kdo chce dobře jíst, nesmí urazit kuchaře.
Čínské přísloví
Top
English