VYHLEDEJTE A HODNOŤTE

Archiv aktualit

Save water drink wine
21.7.2017

Docela vtipné... ale hádejte kolik se spotřebuje vody na výrobu vína?!

Přílohy
18.7.2017
V mnoha zemích kolem Středozemniho moře nedostanete k rybě žadné brambory, noky, knedlíky ani rýži. Pouze grilovanou zeleninu. Ani je to nenapadne!
Minestrone
14.7.2017

Víte, jaká je výhoda silné zeleninové polévky minestrone? - No přece, že do ní můžete zpracovat vše "co dům dá" a vždycky je výborná!

Francouzská voda
11.7.2017
I obyčejná kohoutková voda může být podávána v restauraci šmrncovně. Cenova politika? Kazdá země i každý podnik - jinak!
Koláč
7.7.2017

Máte doma otlučené a unavené ovoce, co už nikdo nechce? Hoďte ho do koláče, ne do koše!

Trojské houby
4.7.2017
Hned před vchodem do pražské ZOO v Troji nabízí zdejší hospoda lokální surovinu. Tak to má být! Lesů křovin je tu na Prahu dost.
Chic kabelka
30.6.2017

To je tak krásné, když někdo dává věcem druhý život. A navíc když to ještě tak úžasně vypadá - jako třeba tahle kabelka vyhotovená ze záchranných pásů!

Parek
27.6.2017
Někdy se i ten obyčejný páreček dokáže hezky usmát..
Zbytky
23.6.2017

Co uvařit k obědu? Koukněte se nejdřív do lednice a zpracujte zbytky! Často vás to dožene k úžasným kombinacím a neobvyklým chutím! Buďte nápadití a neplýtvejte.

Rajčata
20.6.2017
Ach, ty rajský - to je taková dobrota, když chutnají skutečně jako rajčata...


 
U jídelního stolu je jediné místo, kde se první hodinu nikdy nenudíte.
Anthelme Brillat-Savarin
Top
English