VYHLEDEJTE A HODNOŤTE

Pavel Maurer píše

Pavel Maurer

 

• Víkendové pořady Pavla Maurera na téma Nejezte blbě!
  Glosa Pavla Maurera

  So – Ne 12:10
Radiožurnál
 

• Pravidelné články z úst Pavla Maurer - každou středu v Metru, a dříve každý čtvrtek v Reflexu.
 
• Blogy

 

14. 05. 2017, Text: Pavel Maurer

Kdo chce utopit rybí restauraci na Kampě? Možná vodníci ze slavné komedie

13. 05. 2017, Text: Pavel Maurer

Jak jednoduché. Sestřih „na havla” a k tomu šafránové rizoto a kapka domácího vína.

08. 05. 2017, Text: Pavel Maurer

Glosa Pavla Maurera: Neosvobodili jsme se až příliš rychle od prostého jídla našich babiček?

06. 05. 2017, Text: Pavel Maurer

Glosa Pavla Maurera: Čekat hodinu na jídlo? Řekové a Italové znají trik, jak hosta zabavit

01. 05. 2017, Text: Pavel Maurer

Glosa Pavla Maurera: Letná má tisíce chutí i vůní, láká do Hanoje, Indie, Středomoří i na pivo

30. 04. 2017, Text: Pavel Maurer

E621, E460 a E415 s příchutí kebabu. Ptejte se, co je uvnitř, nabádá Pavel Maurer

29. 04. 2017, Text: Pavel Maurer

I v luxusních podnicích buďte vždy ve střehu, vyplatí se to, radí Pavel Maurer

23. 04. 2017, Text: Pavel Maurer

Kuchařky, které okouzlily Pavla Maurera. V hlavních rolích: bio a Jeruzalém

22. 04. 2017, Text: Pavel Maurer

Chtěl bych ochutnat třeba Pohlreichovo koření nebo Paulusovu paštiku

17. 04. 2017, Text: Pavel Maurer

Víte co jedl Ježíš Kristus na poslední večeři a hlavně čím to zapíjel?

16. 04. 2017, Text: Pavel Maurer

Kvůli chytrým telefonům začíná u stolu váznout konverzace. Podle milovníka jídla a pití Pavla Maurera navíc spousta lidí svůj oběd víc fotí než jí. O elektronice u jídla bude i dnešní gastroglosa už za chvíli na Radiožurnálu.

15. 04. 2017, Text: Pavel Maurer

Stížností a nejrůznějších restaurací najdeme na internetu nespočet. Co si ale myslí číšníci a servírky o nás, hostech?

14. 04. 2017, Text: Pavel Maurer

Každý z nás vyhodí za rok přes 300 kg odpadu, tvrdí statistici. Podle Pavla Maurera přitom můžeme kupovat jídlo bez obalu.

02. 04. 2017, Text: Pavel Maurer

Viděli jste někdy smaragdovou vosu? Vypadá krásně a zajímavá je tím, jak se dokáže postarat o potravu pro své potomky.

01. 04. 2017, Text: Pavel Maurer

Gastronomická glosa Pavla Maurera o podnikání a o byrokratických povinnostech.

26. 03. 2017, Text: Pavel Maurer

Pro nejlepší jídlo na dálnici se budete muset vydat do Německa. Proč je v německu na benzínce vždy vařeno, smaženo, pečeno, mají čerstvé polévky, rychlá i pomalá jídla? Moderuje Pavel Maurer

19. 03. 2017, Text: Pavel Maurer

Jak naučit děti jíst ovoce a zeleninu? Ať pěstují na zahrádce vlastní

18. 03. 2017, Text: Pavel Maurer

Nové trendy v gastronomii: Tiskárna na jídlo, netradiční kuchyně i single tables

12. 03. 2017, Text: Pavel Maurer

Nebojte se ochutnávat, minipivovary umí nabídnout pivo tísícerých chutí i vůní

11. 03. 2017, Text: Pavel Maurer

Fronty i v bistru, alkohol jen na řidičák, obrovské porce a spropitné, které vyprázdní kapsu



 
Je dobré začít hodovat včas, protože večer přece jenom někdy končí. Někdy i s ránem.
Anonym
Top
English