VYHLEDEJTE A HODNOŤTE

Pavel Maurer píše

Pavel Maurer

 

• Víkendové pořady Pavla Maurera na téma Nejezte blbě!
  Glosa Pavla Maurera

  So – Ne 12:10
Radiožurnál
 

• Pravidelné články z úst Pavla Maurer - každou středu v Metru, a dříve každý čtvrtek v Reflexu.
 
• Blogy

 

07. 02. 2016, Text: Pavel Maurer

Je smažák česká zhůvěřilost? Smaženou fetu dostanete v celém Řecku.

06. 02. 2016, Text: Pavel Maurer

7 základních rad z doby před 100 lety, které se hodí i dnes

31. 01. 2016, Text: Pavel Maurer

Glosa Pavla Maurera o přebytcích, plýtváním jídla a mrháním veškerými zdroji naší planety.

30. 01. 2016, Text: Pavel Maurer

Zatímco ve většině evropských států je dýško pro číšníka běžná věc, v některých asijských zemích můžete někoho urazit. Jak jsme na tom se spropitným v Česku?

24. 01. 2016, Text: Pavel Maurer

Z nóbl restaurace do bufáče. Světoví šéfkuchaři vaří delikatesy tam, kde bychom to nečekali

23. 01. 2016, Text: Pavel Maurer

Důvod plýtvání jídlem? Netrpíme hladem...

17. 01. 2016, Text: Pavel Maurer

Vyhazujete při vaření příliš mnoho slupek nebo odřezků? I tyto zbytky se dají kreativně využít.

16. 01. 2016, Text: Pavel Maurer

Hospodu s dobrým pivem za rozumnou cenu lze najít i v okolí luxusní Pařížské ulice v Praze.

10. 01. 2016, Text: Pavel Maurer

Nenechte ze sebe dělat kravku ani tupého býka. Ten nejlepší steak nevyberete podle fotky

09. 01. 2016, Text: Pavel Maurer

Kuchaři prozrazují své fígle. Z kostí připravují vývary a horší zeleninu přidají do domácí paštiky.

03. 01. 2016, Text: Pavel Maurer

Do obchodů se vrací jogurty ve skle. Na rozdíl od plastového kelímku můžete vidět, co je uvnitř

02. 01. 2016, Text: Pavel Maurer

Chcete, aby byl rok 2016 plný zdravý? Tak jezde luštěniny.

01. 01. 2016, Text: Pavel Maurer

Pavel Maruer přichází s novoroční glosou - je hrdý na všechny slavné Čechy, nezapomíná ale na gastronomii a na typické české pivaře.

27. 12. 2015, Text: Pavel Maurer

Orel mořský hnízdí u jednoho z třeboňských rybníků možná více než třicet let. Zbyla na něj po vánočních kapřích žních nějaká rybička k večeři?

26. 12. 2015, Text: Pavel Maurer

Jsou doporučení lékařů nereálná? Kdybychom se podle nich chovali, zhroutí se rybářský průmysl.

25. 12. 2015, Text: Pavel Maurer

Cesta k dlouhověkosti je jednoduchá. Stačí genetika, kvalitní jídlo ze zahrádky a hodně smíchu

24. 12. 2015, Text: Pavel Maurer

Tahle tři přání můžete plnit nejen o Vánocích

20. 12. 2015, Text: Pavel Maurer

Vepřové kůže a spálené brambory. Tyhle ingredience byste v kuchyních špičkových kuchařů nečekali.

19. 12. 2015, Text: Pavel Maurer

Takhle vypadá sebevražda vidličkou a nožem. Nejzakuklenějším teroristou naší doby je palmový olej

13. 12. 2015, Text: Pavel Maurer

Gurmet Pavel Maurer říká, že nemá rád plýtvání, a tak ve své glose nabízí tipy, jak v kuchyni zpracovat potraviny, které by většina z nás vyhodila.



 
Mé heslo vždy bylo: Když milujete zvířata, nejezte je!
Bryan Adams
Top
English