Výřez
Česky English
přeložit pomocí Google Translate
Najdete nás na Facebooku
inzerce:
banner_csfd

Pavel Maurer píše

 
• Pravidelné články z úst Pavla Maurer - 1x/ 14 dní ve středečním deníku Metro (dříve každý čtvrtek v Reflexu)

• Blogy
 
• Víkendové Pavlovy gastro-glosy na ČRo Radiožurnál na téma Nejezte blbě!

PŘEHRÁT ZDE

Nebo poslouchejte online KAŽDOU SOBOTU A NEDĚLI VE 12:07 hod. v rámci víkendového ČRo Radiožurnálu.


 

19. 10. 2014, Text: Pavel Maurer

Geniální mašinka předčí i food kritiky. Jak vybrat pravou thajskou restauraci?

18. 10. 2014, Text: Pavel Maurer

Buďte ve střehu! Takhle vám restaurace může snadno zkazit náladu

12. 10. 2014, Text: Pavel Maurer

Dva důvody, proč si možná i vy dáte v letadle rajčatový džus

11. 10. 2014, Text: Pavel Maurer

Také potřebujete k jídelnímu lístku slovník? ptá se Pavel Maurer

05. 10. 2014, Text: Pavel Maurer

I začínající kuchaři si plní sny. Jak se dostali do kuchyně Jamieho Olivera?

04. 10. 2014, Text: Pavel Maurer

Máte nadváhu? Tyhle boubelaté krásky diety nedržely, připomíná Pavel Maurer

28. 09. 2014, Text: Pavel Maurer

Čtyři důvody, proč jíst ořechy

27. 09. 2014, Text: Pavel Maurer

Al dente, nebo rozvařené? Proč v Česku neuvaříme těstoviny jako v Itálii?

21. 09. 2014, Text: Pavel Maurer

Brutální objem masa a konzervativní lékaři? To má ke zdravé stravě hodně daleko, říká Pavel Maurer

20. 09. 2014, Text: Pavel Maurer

Vietnamci zpychli! Stane se jim to, co našim zelinářským nemakačenkům?

14. 09. 2014, Text: Pavel Maurer

Tak tam Pavla Maurera nepotkáte. Restaurace nemá utrácet za obscénní rauty, tvrdí

13. 09. 2014, Text: Pavel Maurer

Čínská kuchyně umí překvapit. Na stůl vám dorazí žabí vaječníky i chaluhy

07. 09. 2014, Text: Pavel Maurer

Víte, co vaše děti jedí ve školních jídelnách? Běžte se tam s nimi někdy podívat, radí Pavel Maurer. Třeba jim místní kuchařky pořád servírují UHO

06. 09. 2014, Text: Pavel Maurer

Dáte přednost krabatému jablku před naleštěným ovocem v krepovém papíru? Pavel Maurer patří mezi příznivce bio potravin

31. 08. 2014, Text: Pavel Maurer

Pavel Maurer si ve Stockholmu zašel do restaurace s úchvatným výhledem na město. Mělo to však jeden háček. Problémy začaly už při výběru vína, vzpomíná známý gastronaut.

30. 08. 2014, Text: Pavel Maurer

Jídlo, to není jen chuť, ale také atmosféra. I díky ní v životě nezapomenete třeba na polévku od babičky. A čím jsme starší, tím nám přijde minulost romantičtější, myslí si gastronaut Pavel Maurer.

24. 08. 2014, Text: Pavel Maurer

Věřili byste tomu? Jeden malý plž a co všechno způsobil!

23. 08. 2014, Text: Pavel Maurer

Příroda sama ví, co potřebuje

10. 08. 2014, Text: Pavel Maurer

Před několika lety četl Pavel Maurer horor o přemnožení slimáků. I on sám má s nimi problém. Na zahrádce se rychle množí a žerou vše, co se jim připlete do slizké cesty. Jejich apetit je neskutečný!

09. 08. 2014, Text: Pavel Maurer

Pavel Maurer si rád zapisuje vtipné historiky o jídle. S některými se podělil. Víte třeba, že v některých zemích jedí hlínu? A že někteří lidé jsou schopni spolykat i hřebíky nebo náramkové hodinky?



 
„Nejvíce sebevražd se dnes páchá vidličkou a nožem.“

S. Fenton
Top
Předprodej 1.12.
Česky English