Pavel Maurer píše

 

• Pravidelné články z úst Pavla Maurer - každou středu v Metru, a dříve každý čtvrtek v Reflexu.
 
• Víkendové pořady Pavla Maurera na téma Nejezte blbě!
 
• Blogy

 

08. 03. 2015, Text: Pavel Maurer

Přišel čas na pořádnou českou kuchyni, soudí Pavel Maurer. Umí ji ale kuchaři dobře připravit?

07. 03. 2015, Text: Pavel Maurer

Roden, Depardieu, Coppola a Richard jdou s kůží na trh. Rozumí celebrity svým vínům?

28. 02. 2015, Text: Pavel Maurer

Řekové přišli na buben. Jejich kuchyně by vám ale na gastronomické mapě Evropy určitě chyběla

22. 02. 2015, Text: Pavel Maurer

Rady, jak správně reklamovat jídlo v restauraci. Buďte hrdinové

21. 02. 2015, Text: Pavel Maurer

Pět "ulítlých" restaurací, které můžete navštívit i v Česku

15. 02. 2015, Text: Pavel Maurer

Zdeněk Pohlreich, Jirka Babica, Ital v kuchyni? Pavel Maurer hodnotí kuchařské programy v Česku

14. 02. 2015, Text: Pavel Maurer

Máme se dobře, můžeme si většinou vybírat jídlo, které nám chutná, a v kvalitě, jakou chceme. Současně však připomíná, že bez některých zvyků současné civilizace bychom se téměř obešli. Třeba bez masa.

08. 02. 2015, Text: Pavel Maurer

Chcete si rezervovat místo v restauraci? Tak pozor! Provozovatel vás může pěkně napálit

07. 02. 2015, Text: Pavel Maurer

Gastronaut Pavel Maurer prozrazuje: Tohle v mém nákupním košíku nikdy nesmí chybět!

01. 02. 2015, Text: Pavel Maurer

Máte rádi pečivo z bílé mouky, nebo raději preferujete celozrnné? Bílá mouka byla z hlediska ekonomiky a obchodu výborný vynález

31. 01. 2015, Text: Pavel Maurer

Dokážete si představit, že vám pečení holubi létají přímo do úst? Možná to zní nereálně, ale věřte, že už i Pavel Maurer vyzkoušel létající jídlo. Jak mu chutnalo?

25. 01. 2015, Text: Pavel Maurer

Milovník dobrého jídla Pavel Maurer i šéfkuchař David Šašek připravují dětem svačiny. A vy?

24. 01. 2015, Text: Pavel Maurer

260 korun za meníčko v centru Prahy? Tak levně se pod Eiffelovkou nenajítem, říká Pavel Maurer, který se šel najíst do restaurací pod Pražským hradem

18. 01. 2015, Text: Pavel Maurer

Konec dlouhého čekání na jídlo! Restaurace se musí na hosty připravit

17. 01. 2015, Text: Pavel Maurer

Není kuře jako kuře. Některé vám nemusí vonět

11. 01. 2015, Text: Pavel Maurer

Také máte doma cibuli z Peru, česnek z Číny a rajčata z Holandska?

10. 01. 2015, Text: Pavel Maurer

Máte hluboko do kapsy? Nebuďte knedlíkáři a tlustomasaři!

04. 01. 2015, Text: Pavel Maurer

Jezme alespoň o pár deka více zeleniny!

03. 01. 2015, Text: Pavel Maurer

Také máte problém trefit v restauraci na WC?

01. 01. 2015, Text: Pavel Maurer

Tělesné tresty, česnečka nebo citrón? Pavel Maurer radí, jak se dostat z kocoviny



 
Pít a potom pracovat a pracovat a potom pít – jaký to krásný život.
Romain Rolland
Top