Pavel Maurer píše

 

• Pravidelné články z úst Pavla Maurer - každou středu v Metru, a dříve každý čtvrtek v Reflexu.
 
• Víkendové pořady Pavla Maurera na téma Nejezte blbě!
 
• Blogy

 

19. 10. 2014, Text: Pavel Maurer

Geniální mašinka předčí i food kritiky. Jak vybrat pravou thajskou restauraci?

18. 10. 2014, Text: Pavel Maurer

Buďte ve střehu! Takhle vám restaurace může snadno zkazit náladu

12. 10. 2014, Text: Pavel Maurer

Dva důvody, proč si možná i vy dáte v letadle rajčatový džus

11. 10. 2014, Text: Pavel Maurer

Také potřebujete k jídelnímu lístku slovník? ptá se Pavel Maurer

05. 10. 2014, Text: Pavel Maurer

I začínající kuchaři si plní sny. Jak se dostali do kuchyně Jamieho Olivera?

04. 10. 2014, Text: Pavel Maurer

Máte nadváhu? Tyhle boubelaté krásky diety nedržely, připomíná Pavel Maurer

28. 09. 2014, Text: Pavel Maurer

Čtyři důvody, proč jíst ořechy

27. 09. 2014, Text: Pavel Maurer

Al dente, nebo rozvařené? Proč v Česku neuvaříme těstoviny jako v Itálii?

21. 09. 2014, Text: Pavel Maurer

Brutální objem masa a konzervativní lékaři? To má ke zdravé stravě hodně daleko, říká Pavel Maurer

20. 09. 2014, Text: Pavel Maurer

Vietnamci zpychli! Stane se jim to, co našim zelinářským nemakačenkům?

14. 09. 2014, Text: Pavel Maurer

Tak tam Pavla Maurera nepotkáte. Restaurace nemá utrácet za obscénní rauty, tvrdí

13. 09. 2014, Text: Pavel Maurer

Čínská kuchyně umí překvapit. Na stůl vám dorazí žabí vaječníky i chaluhy

07. 09. 2014, Text: Pavel Maurer

Víte, co vaše děti jedí ve školních jídelnách? Běžte se tam s nimi někdy podívat, radí Pavel Maurer. Třeba jim místní kuchařky pořád servírují UHO

06. 09. 2014, Text: Pavel Maurer

Dáte přednost krabatému jablku před naleštěným ovocem v krepovém papíru? Pavel Maurer patří mezi příznivce bio potravin

31. 08. 2014, Text: Pavel Maurer

Pavel Maurer si ve Stockholmu zašel do restaurace s úchvatným výhledem na město. Mělo to však jeden háček. Problémy začaly už při výběru vína, vzpomíná známý gastronaut.

30. 08. 2014, Text: Pavel Maurer

Jídlo, to není jen chuť, ale také atmosféra. I díky ní v životě nezapomenete třeba na polévku od babičky. A čím jsme starší, tím nám přijde minulost romantičtější, myslí si gastronaut Pavel Maurer.

24. 08. 2014, Text: Pavel Maurer

Věřili byste tomu? Jeden malý plž a co všechno způsobil!

23. 08. 2014, Text: Pavel Maurer

Příroda sama ví, co potřebuje

10. 08. 2014, Text: Pavel Maurer

Před několika lety četl Pavel Maurer horor o přemnožení slimáků. I on sám má s nimi problém. Na zahrádce se rychle množí a žerou vše, co se jim připlete do slizké cesty. Jejich apetit je neskutečný!

09. 08. 2014, Text: Pavel Maurer

Pavel Maurer si rád zapisuje vtipné historiky o jídle. S některými se podělil. Víte třeba, že v některých zemích jedí hlínu? A že někteří lidé jsou schopni spolykat i hřebíky nebo náramkové hodinky?



 
Copak jestli je to zdravý, na to lidi kašlou, lidi mají rádi, když je to hlavně dobrý, pak řešej až, jestli je to zdravý…
Zdeněk Pohlreich
Top