Pavel Maurer píše

 

• Pravidelné články z úst Pavla Maurer - každou středu v Metru, a dříve každý čtvrtek v Reflexu.
 
• Víkendové pořady Pavla Maurera na téma Nejezte blbě!
 
• Blogy

 

17. 05. 2015, Text: Pavel Maurer

Hmyz na talíři? Pavlu Maurerovi to nedá. Právě hmyz by totiž podle něj mohl být velmi hodnotnou potravou

16. 05. 2015, Text: Pavel Maurer

Pavel Maurer ochutnal kuře na rožni v malém zastrčeném městečku. Na tohle kuře známý gastronaut jen tak nezapomene

10. 05. 2015, Text: Pavel Maurer

Buď je milujete, nebo nesnášíte. Pavel Maurer hodnotí ty nejbláznivější restaurace

09. 05. 2015, Text: Pavel Maurer

Takhle matou výrobci názvy výrobků. Není to děsivé? 

03. 05. 2015, Text: Pavel Maurer

Naše památky, pivo a ženy lákají turisty. Ale co jídlo?

02. 05. 2015, Text: Pavel Maurer

Eva Herzigová tvrdila, že neumí vařit. Odpustili byste jí i chleba s prošlým máslem

26. 04. 2015, Text: Pavel Maurer

Změní se Beskydy v obdobu Provence nebo Toskánska? Se smažákem to nepůjde...

25. 04. 2015, Text: Pavel Maurer

Je vám špatně a nevíte proč? Možná za to můžou falšované potraviny

22. 04. 2015, Text: Pavel Maurer

Buildings & Beer & Boobs

19. 04. 2015, Text: Pavel Maurer

Nažehlený personál a minerálka za cenu dvou litrů piva? Takhle nevypadá každá hotelová restaurace

18. 04. 2015, Text: Pavel Maurer

Pavel Maurer o vaření na téma "co dům dal": Ocení to vaše okolí i peněženka

12. 04. 2015, Text: Pavel Maurer

Dětem doporučujeme, aby jedly co nejvíce ovoce a zeleniny. Ale tušíme, co vše je v nich obsaženo?

11. 04. 2015, Text: Pavel Maurer

Věhlasné pražské Lahůdkářství Jan Paukert je zavřené už dva měsíce. Na zašlou slávu kdysi věhlasného podniku zavzpomínal Pavel Maurer.

05. 04. 2015, Text: Pavel Maurer

Odpadky můžou chutnat skvěle. Zaujaly gastrosnoby a všechny ty, kteří nechtějí plýtvat

04. 04. 2015, Text: Pavel Maurer
29. 03. 2015, Text: Pavel Maurer

Není restaurace jako restaurace a i v pěkném městě můžete narazit na špinavou, zatuchlou a neudržovanou špeluňku. Státní zemědělská a potravinářská inspekce však pracuje dobře.

28. 03. 2015, Text: Pavel Maurer

Podrobná informace o steaku, který vám v restauraci přistane na talíři, je velmi důležitá.

23. 03. 2015, Text: Pavel Maurer
21. 03. 2015, Text: Pavel Maurer

Naše tělo si nehraje na Coco Chanel. Víte, jak na něj působí česnek, červená řepa nebo pořádný steak?

15. 03. 2015, Text: Pavel Maurer

Citrusy v zimě a ryby po celý rok. Není divné, že se cpeme čímkoliv kdykoliv?



 
Pospěš si s prací, nikoli s jídlem.
Čínské přísloví
Top