Pavel Maurer píše

 

• Pravidelné články z úst Pavla Maurer - každou středu v Metru, a dříve každý čtvrtek v Reflexu.
 
• Víkendové pořady Pavla Maurera na téma Nejezte blbě!
 
• Blogy

 

22. 04. 2015, Text: Pavel Maurer

Buildings & Beer & Boobs

19. 04. 2015, Text: Pavel Maurer

Nažehlený personál a minerálka za cenu dvou litrů piva? Takhle nevypadá každá hotelová restaurace

18. 04. 2015, Text: Pavel Maurer

Pavel Maurer o vaření na téma "co dům dal": Ocení to vaše okolí i peněženka

12. 04. 2015, Text: Pavel Maurer

Dětem doporučujeme, aby jedly co nejvíce ovoce a zeleniny. Ale tušíme, co vše je v nich obsaženo?

11. 04. 2015, Text: Pavel Maurer

Věhlasné pražské Lahůdkářství Jan Paukert je zavřené už dva měsíce. Na zašlou slávu kdysi věhlasného podniku zavzpomínal Pavel Maurer.

05. 04. 2015, Text: Pavel Maurer

Odpadky můžou chutnat skvěle. Zaujaly gastrosnoby a všechny ty, kteří nechtějí plýtvat

04. 04. 2015, Text: Pavel Maurer
29. 03. 2015, Text: Pavel Maurer

Není restaurace jako restaurace a i v pěkném městě můžete narazit na špinavou, zatuchlou a neudržovanou špeluňku. Státní zemědělská a potravinářská inspekce však pracuje dobře.

28. 03. 2015, Text: Pavel Maurer

Podrobná informace o steaku, který vám v restauraci přistane na talíři, je velmi důležitá.

23. 03. 2015, Text: Pavel Maurer
21. 03. 2015, Text: Pavel Maurer

Naše tělo si nehraje na Coco Chanel. Víte, jak na něj působí česnek, červená řepa nebo pořádný steak?

15. 03. 2015, Text: Pavel Maurer

Citrusy v zimě a ryby po celý rok. Není divné, že se cpeme čímkoliv kdykoliv?

14. 03. 2015, Text: Pavel Maurer

Umami vstupuje do našich kuchyní! Vytlačí domácí koláče nebo okurkovou omáčku?

08. 03. 2015, Text: Pavel Maurer

Přišel čas na pořádnou českou kuchyni, soudí Pavel Maurer. Umí ji ale kuchaři dobře připravit?

07. 03. 2015, Text: Pavel Maurer

Roden, Depardieu, Coppola a Richard jdou s kůží na trh. Rozumí celebrity svým vínům?

01. 03. 2015, Text: Pavel Maurer

Čtěte popisky na produktech!

28. 02. 2015, Text: Pavel Maurer

Řekové přišli na buben. Jejich kuchyně by vám ale na gastronomické mapě Evropy určitě chyběla

22. 02. 2015, Text: Pavel Maurer

Rady, jak správně reklamovat jídlo v restauraci. Buďte hrdinové

21. 02. 2015, Text: Pavel Maurer

Pět "ulítlých" restaurací, které můžete navštívit i v Česku

15. 02. 2015, Text: Pavel Maurer

Zdeněk Pohlreich, Jirka Babica, Ital v kuchyni? Pavel Maurer hodnotí kuchařské programy v Česku



 
Čisté svědomí činí člověka šťastným a spokojeným, ale plný žaludek to dokáže stejně tak dobře, a to levněji a snadněji.
Jerome Klapka Jerome
Top