VYHLEDEJTE A HODNOŤTE

Zelňačka
Zelňačka
17. 1. 2017
Tomu říkám pochopení "Baroka na talíři" v mezinárodních souvislostech! Zelňačka podle chefa Viktorina z Brněnského Rynku: Maďarská paprika, tuřanské zelí, italská salsiccia a francouzský crème fraîche...
Gourmet Restaurant, Villa Patriot
Grand Restaurant Festival
15. 1. 2017 - 25. 1. 2017
Naše nabídka MENU - rezervace na www.grand-restaurant.cz Domácí telecí sulc s marinovanou červenou cibulí a dipem z hrubozrné hořčice al ancienne Jehněčí koleno pečené s česnekem a rozmarýnem podávané  s tradiční lepenicí a restovanou zeleninou Staročeský trhanec se švestkovou omáčkou
Komentáře
Restaurace: U Jíchů
Autor: mufficek
Datum: 20. 1. 2017 10:10:32
Hodnocení restaurace je stejné jako již dříve. Klasická "dřevěná" hospoda s velmi příjemným personálem a zajímavě vyzdobeným interiérem. Jídla... Více
avatar
Restaurace: U Emy Destinnové
Autor: habalon
Datum: 20. 1. 2017 09:56:35
Trochu se zpožděním, nemohu vynechat hodnocení za prosinec. Ačkoliv jsem měl rezervaci, ignorace personálu a jeho jednání na mě zanechalo dojem,... Více
avatar
Archiv


 
Střez se dobrého kuchaře a mladé ženy!
Francouzské přísloví
Top
English