SEARCH AND VOTE

Zelňačka
Zelňačka
17. 1. 2017
Tomu říkám pochopení "Baroka na talíři" v mezinárodních souvislostech! Zelňačka podle chefa Viktorina z Brněnského Rynku: Maďarská paprika, tuřanské zelí, italská salsiccia a francouzský crème fraîche...
Gourmet Restaurant, Villa Patriot
Grand Restaurant Festival
15. 1. 2017 - 25. 1. 2017
Naše nabídka MENU - rezervace na www.grand-restaurant.cz Domácí telecí sulc s marinovanou červenou cibulí a dipem z hrubozrné hořčice al ancienne Jehněčí koleno pečené s česnekem a rozmarýnem podávané  s tradiční lepenicí a restovanou zeleninou Staročeský trhanec se švestkovou omáčkou
Comments
Autor: filip
Date: 19. 1. 2017 18:03:00
Vyrazili jsme s přítelkyní za zážitkem a Le Grill nám ho poskytl vrchovatě! Luxusní restaurace s vkusným interiérem, absolutně nejlepší personál... Více
avatar
Restaurant: Augustine Restaurant
Autor: jludvik
Date: 19. 1. 2017 14:14:34
Jídlo dobré ale ne nic extra. Dezert v porovnání s jídlem dosti velký. Víno celkem báda na takovouto restauraci. Obsluha fajn ale bylo v rastauraci... Více
avatar
Archive


 
The discovery of a new dish confers more happiness on humanity, than the discovery of a new star.
Jean Anthelme Brillat-Savarin
Top
Česky