Filtrovat podle projektu: blank_ico
gr_ico
grf_ico
pff_ico
Komentáře

Grand Restaurant Festival 2017 (1. 3. 2017 20:30:53)

Jidlo naprosto vinikajici, zvlaste kachna nas nadchla. Rozhodne to byl vrchol letosnich navstev restauraci vramci GRF a pristi rok planujem navstevu s noclehem/saunou a virivkou zopakovat. Vina a obsluha trochu slabsi, slecna byla mirne zmatena - zrejme novejsi prirustek v osluze, ale rozhodne ma potencial se 'vybrousit'. Jednicku pripisujeme panu barmanovi, ktery byl uzasny. V pokoji nas nejvice potesila velka perina pro dva. Konecne ji take nekde maji:-). Postel ale bohuzel prilis mekka.
 

Grand Restaurant Festival 2017 (1. 3. 2017 19:04:34)

Restaurace: Nika-Atrium
Tato restaurace do festivalu, podle mne, nepatří. V zážitkové restauraci by se nemělo kouřit, neměli by Vám přinést studené jídlo a servírka by se měla chovat úplně jinak. Na závěr letošního festivalu velké zklamání a nechápu organizátory, že tuto restauraci zařadili.
 

Grand Restaurant Festival 2017 (1. 3. 2017 17:43:07)

Degustace splnila, co jsme od Spices očekávali. Naprosto senzační byl drink, který skvěle doplňoval předkrm. Maso bylo báječně připravené, obsluha tak akorát milá, ne vlezlá. Rádi zajdeme znovu.
 

Grand Restaurant Festival 2017 (1. 3. 2017 16:51:35)

Restaurace: KOISHI fish & sushi
Děkuji za tento festival.ˇUčastním se ho se svojí rodinou podruhé,letos jsem navštívila Koishi. Vynikající jídlo- vyzdvihuji zejména polévku a výborný obsluhující personál. Není co vytknout, byla to mě mne slavnost! ,
 

Qap2

Gourmet

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (1. 3. 2017 14:35:37)

Vynikající celerová zmrzlina, dobrý losos, slabá kachna. Ve srovnání s ostatními navštívenými restauracemi překvapivě slabé párování s víny (tlak na cenu byl zřetelně cítit), obsluha bohužel také restauraci této cenové úrovně neodpovídala – o vínu jsme se dozvěděli jenom to, že je od Michlovského a že je první bílé a druhé červené ;-). Zážitek nás rozhodně nenalákal k návštěvě této restaurace za běžného provozu a cen.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (1. 3. 2017 13:24:40)

Restaurace: Angusfarm
Tak jsme zase po čase zavítali do milé "hospůdky" do Soběsuk. Nemohu si odpustit tento komentář, protože při příchodu už na nás dýchne ta příjemná atmosféra, kterou zažijeme vždy při každé návštěvě. Jídlo tradičně super to není třeba ani komentovat. Milé servírky a číšník. Nabili jsme se energií i dobrým jídlem do bříška a jdeme šetřit na další návštěvu.
 

Grand Restaurant Festival 2017 (1. 3. 2017 13:08:40)

Restaurace: La Bouchée
Byla jsem v této restauraci porpvé a prostředí je moc příjemné. Celkově se mi návštěva líbila velmi, ale pár věcí by se dalo zlepšit - obsluha nebyla úplně z těch nejrychlejších a co považuji za zásadní - nepřišla se po chvíli zeptat, jestli je s jídlem vše v pořádku, myslím ani po jednom z chodů, ale až na konci. K tomu by myslím v luxusnější restauraci určitě dojít mělo ;) ale jinak jsem byla spokojená, obsluha milá, jídlo skvělé a moc dobré víno :)
 

Alex

Gourmet

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (1. 3. 2017 11:27:21)

Restaurace: Pot-au-feu
Navštívili jsme tuto restauraci v rámci GRF. Pokud jde o jídlo hodnotím vše jako výtečné a zajímavé. Šneci v zajímavém neobvyklém podání, skvělý čokoládový dortík na konec (mimo GRF). Vytkl bych vlažnou obsluhu, která se více věnovala hostům ala carte než hostům GRF. GRF je Vaše prezentace do budoucna a s takovýmto přístupem se k Vám hosté vracet nebudou ani kvůli záchodu z budoucnosti. Stejně tak je stůl u vchodu nadbytečný, nesedí se u něj pohodlně pro neustále vyrušování příchozími.
 

Alex

Gourmet

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (1. 3. 2017 10:57:41)

Nechali jsme si tuto restauraci na konec GRF. A za nás jednoznačně nejlepší co GRF nabízí. Prostředí skvělé, obsluha příjemná pozorná, nevtíravá opečující hosta. I přes odchod pana Štifta, kuchyně nedoznala změn, tzn. je stále výborná nebojím se říci špičková. Přejmenováním se možná trochu více zviditelnili pro nehotelové návštěvníky. V rámci GRF je to jedno z mála míst, kde se člověk necítí jako host na objednávku, tzn. méněcenný ve srovnání s hosty ala karte. Přeji ať se daří.
 

Grand Restaurant Festival 2017 (1. 3. 2017 10:54:27)

Jídlo dokonalé. Pěkně servírované a dokonale sladěné chutě! Byl to doslova gastronomický zážitek, nejsem si vědoma, že by mě někde chutnalo více nebo bych měla z jídla takový zážitek! Dohromady s prostředím DOKONALÉ!!! Jediné co bych trochu vytkla byla obsluha, slečna byla trochu zmatená, pořád se omlouvala když řekla něco nespisovně a opravovala se na spisovný tvar a modlili jsme se za to aby něco nepustila, nerozbila, nepolila ;o)) Brali jsme to sportovně a spíš nás to pobavilo ;o))
 

Grand Restaurant Festival 2017 (1. 3. 2017 10:47:26)

Restaurace: U Tiskárny
Jídlo velmi chutné, včetně barevného dojmu. Červené víno servírováno bez chyby ( teplota, dekantace ). A úsměvy obsluhy, jak je v této restauraci dlouhodobým zvykem. Moc příjemně jsme si degustaci užili, děkujeme.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (1. 3. 2017 10:28:45)

Restaurace: Blue Wagon
Naprosto úžasný gurmánská zážitek, vynikající vína z moravských vinic a pokud Vás obsluhuje James Bond 007 s charismatickým hlasem Jiřího Kodeta a postavou Toma Cruise - není opravdu co dodat. Naše čtyřka si to báječně užila.
 

Grand Restaurant Festival 2017 (1. 3. 2017 10:10:32)

Restauraci hodnotím kladně, určitě dostála svému hodnocení. Obsluha byla profesionální, jídlo chutné a kvalitní. Nicméně superlativa asi nepoužiji. Při ochutnávání jednotlivých chodů, jsem byl spokojen ale wow efekt se nějak nedostavoval, přišel až u dezertu, který byl opravdu výborný. Ostatní jídla opravdu chutná a kvalitní, nicméně v rámci festivalu spíše standard nikoliv výrazný nadprůměr. Kladně hodnotím výběr vín. Porce velice malé, větší jedlík se bude muset dorazit poskytnutým pečivem :)
 

Grand Restaurant Festival 2017 (1. 3. 2017 08:36:51)

Restaurace: U Emy Destinnové
První návštěva restaurace v rámci GRF. A tato restaurace mě velice mile překvapila. Prezentace pokrmů, zpestřena molekulární kuchyní, byla na úrovni. Stejně tak jejich chuť. Zajímavě poskládané menu, včetně vhodných vín. Servírka byla milá, pozorná a dokázala reagovat i na případné otázky. Závěrečný bonus v podobě pana šéfkuchaře a majitele podniku v jedné osobě nám příjemně uzavřel podvečer. Odcházeli jsme s potěšeni. Děkujeme
 

Grand Restaurant Festival 2017 (1. 3. 2017 08:06:40)

Vynikající! Příjemný večer s výborným jídlem i pitím. Mile překvapil dokonale chuťově sladěný dezert - asijské dezerty nevyhledávám, ale tenhle bych si klidně dala znova. Koktejl s grapefruitem a thajskou bazalkou byl příjemně osvěžující, bílé víno z Nového vinařství byla dobrá volba. Na GRF se občas stane, že degustační porce tak úplně nestačí k zasycení - tady to bylo přesně akorát, ani málo, ani k přejedení, ale k příjemnému pocitu sytosti.
 

Grand Restaurant Festival 2017 (1. 3. 2017 06:43:22)

Jídlo nám moc chutnalo, dezert byl vynikající. Obsluha velmi příjemná. Byli jsme spokojeni!
 

Liz

Foodie

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (28. 2. 2017 23:26:09)

Dnes jsme opět po roce navštívily s přítelkyněmi Art Nouveau. Každý z personálu úžasný, jídlo vynikající. první pozornost - domácí pečivo, máslo s vulkanickou solí. Pak amouse bouche - zauzená kachní prsa s fíky a fíkovou marmeládou, předkrm - pečený mořský vlk, báječný. Opět milá pozornost šéfkuchaře - skvělé konfitované kachní žaludky v omáčce se slaninkou. Hlavní jídlo a dezert dle festivalové nabídky. Dobré víno. Prostě skvělý zážitek. Zvlášť pyré z kváskového chleba. Už i vím, jak na něj.
 

Grand Restaurant Festival 2017 (28. 2. 2017 22:48:54)

Restaurace: Bílá kráva
Toto byla moje 8. a poslední restaurace vramci GRF 2017. Oceňuji nejbohatší festivalové menu, de facto 5 výborných masových chodů, 3x velmi dobré francouzské víno a závěrečný chutný ořechový likér. Nejlépe propracovaná karta s menu a vínem, která zároveň nabízela dezerty a kávu za festivalovou přátelskou cenu. Takže nikdo neodolal dát si ještě sladkou tečku, obzvlášť efektní smrkovou zmrzlinu připravenou na stole pomocí tekutého dusiku. Potěšila i hbitá obsluha a interiér à la milá hospůdka.
 

Grand Restaurant Festival 2017 (28. 2. 2017 21:47:28)

Restaurace byla skvělá. Obsluha velice milá a ochotná. Kuřecí jatýrka byla jemná a dokonale ladila cibulkovou marmeládu. Bála jsem se jehněčího, protože ho prakticky nejím. Zde jsem ho snědla a ne jen rozdloubala (a to je opravdu co říct). Dezert mě, ale naprosto dostal. Všude cpou jahody a tady vůbec. Takže za dezert ne jeden, ale deset palců nahoru. Já se sen určitě ještě vrátím ochutnat další mňaminky z nabídky.
 

Dáda

Gourmet

plus 0
minus 0

Grand Restaurant Festival 2017 (28. 2. 2017 21:44:39)

Krásné prostředí, výborná nevtíravá obsluha a velice dobré menu s perfektními víny. Určitě se vrátíme.
 

Grand Restaurant Festival 2017 (28. 2. 2017 21:42:54)

Restaurace: Mlýnec
Krásné souznění příjemného prostředí, profesionální obsluhy, výborného jídla i vína. Děkujeme.
 

Grand Restaurant Festival 2017 (28. 2. 2017 21:30:05)

Restauraci jsme navštívili 20.2. Jídlo bylo chutné, ale na "Asii" a "Mandarin" jsem čekali trochu více nápaditější nabídku. Výborný byl uvítací koktejl, za který dáváme velkou pochvalu. Excelentní výkon odpovídající špičkovému hotelu podal obsluhující personál.
 

Grand Restaurant Festival 2017 (28. 2. 2017 21:20:18)

Restauraci jsem navštívili 24.2. Skladba jídla vynikající, párování s vínem bezchybné, obsluha výborná, prostředí excelentní. Na první pohled bylo vidět, že "kuchyň" i "plac" svému řemeslu rozumí. Rádi přijdeme znova, a nejen v rámci GRF.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (28. 2. 2017 20:24:53)

Restaurace: Red Pif
Děkujeme za velmi příjemný podvečer v RED PIFu, který začal již milým přivítáním obsluhujícího personálu. Naše chuťové buňky potěšily jednotlivé chody připravené s úžasnou kulinářskou kreativitou a originálním nápadem, jak z jedné potraviny lze připravit báječný pokrm. Servis pokrmů byl korunován podrobnou charakteristikou jednotlivých chodů, které připravil šéfkuchař Stephen. K jednotlivým chodům byly párovány velmi příjemná vína. Byl to báječný kulinářský zážitek. I. a P.
 

Grand Restaurant Festival 2017 (28. 2. 2017 20:03:42)

Večeře byla výborná a obsluze není co vytknout. Na to, že uvítací drink není součástí menu, ale placený zvlášť, jsme byli dopředu upozorněni. Každy chod byl při servírování popsán, víno výborné. Večeři jsme si užili.
 

Grand Restaurant Festival 2017 (28. 2. 2017 20:00:03)

Večeře v rámci GRF2017. První dojem pokazila hosteska u vstupu. Amouse bouche neoslovil, výborné krevety i roštěná. Dezert s kávou potěšil. Večer jsme si tak i přes pár drobných nedostatků užili.
 

Grand Restaurant Festival 2017 (28. 2. 2017 19:13:06)

Restaurace: U Tiskárny
Ze všech degustací, které jsme doposud navštívili byla tato bohužel nejslabší. Jídlo bylo vcelku v pořádku. Nepříjemné byli ovšem okolnosti kolem. Po usazení ke stolu se dlouhou dobu nic nedělo. Poté konečně přišla servírka a nabídla nám něco k pití. K hlavnímu chodu jsme se dostali po hodině. Byli jsme z toho čekání dost znechucení. Přitom takhle restaurace jako jediná od ostatních nepodávala z vlastní iniciativy Amuse-bouche. Na rozdíl od ostatních degustací nám jídlo neprezentoval ani kuchař.
 

Grand Restaurant Festival 2017 (28. 2. 2017 18:48:24)

Bohužel jsme vůbec nebyly spokojeni - nemůžeme si stěžovat na kvalitu jídla, chutnost, originalitu - absolutně vše zkazil přistup pana číšníka - jeden menu lístek pro dvě osoby, přivítání stylem - my Vás dnes budeme testovat, minimální vysvětlení snoubení vína s jídlem (vína nevalné kvality), při požadavku ještě jedné skleničky vína, žádné vysvětlení, rada .... vinný lístek má několik stran - zkažený večer, na který jsme se po návštěvě ve ville richter s absolutně úžasným zážitkem moc těšili.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (28. 2. 2017 16:42:13)

Nádherný prostor restaurace, milý personál a chutné jídlo. Byl to zážitek, měly jsme přístup i na terasu. Výtečné červené víno, vepřová líčka dobrá, hovězí jsou ale lepší. Oceňujeme ale změnu. Vínko nám dolévali a nádherně jsme si to s kamarádkou užily. Když ne v průběhu roku, tak na příští grand restaurant se na toto skvostné místo vydáme znovu. Palec hore !
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (28. 2. 2017 16:38:26)

Restaurace: Borgo Agnese
Včera jsme měli tu čest být v Borgo agnese,opravdu velký kulinářský zážitek.Jídlo bylo výborné a obsluha nejpříjemnější co jsem za GRF zažila.Velice rádi se brzy vrátíme na místo činu :))).Velice chválím a doporučuji.Pro nás jednička pro tento rok !!!
 

Grand Restaurant Festival 2017 (28. 2. 2017 14:35:44)

Restaurace: U Emy Destinnové
Návštěva v rámci GRF. Pozitiva - slušné jídlo, dělané zřejmě s láskou, hořící krb, závěrečné seznámení se šéfkuchařem a majitelem v jedné osobě. Negativa - lehce arogantní číšník, němá servírka, víno otvírané a nalévané u baru (ne jen v rámci festivalu, ale i když si host objedná celou láhev ... ) Dostali jsme voucher na slevu při příští návštěvě, nechcete ho někdo ? My ne :-(
 

Grand Restaurant Festival 2017 (28. 2. 2017 13:43:37)

Restaurace: Augustine Restaurant
Návštěva v restauraci Augustine opět nezklamala. Obsluha, jídlo a prostředí na skvělé úrovni. Sádlo s domácím pečivem dobře navnadilo, candát byl též výborně připravený. U něj nás uchvatil petrželový piškot. Ramínko z jelínka sika se úplně rozpadalo na jazyku a bylo výborné. Obě jídla skvěle doplněná víny. Na závěr sladká tečka v podobě čokoládového řezu a pralinek jen zakončilo skvělý kulinářský zážitek. Děkuji za přijemně oslavené narozeniny s rodinou.
 

Grand Restaurant Festival 2017 (28. 2. 2017 13:37:56)

Restaurace: U Labutě
Jídlo bylo skvěle navrženo do posledního detailu. Obsluha velmi pozorná. Vína byla dobře vybrána. Moc jsme si to užili, jako již poněkolikáté. Děkuji
 

Grand Restaurant Festival 2017 (28. 2. 2017 13:34:07)

Restaurace: Bílá kráva
Na tomto podniku nás vždy náramně baví personál, který je velmi příjemný. Nehledě na to, že jídlo v rámci festivalu bylo vynikající, skvělé párování s vínem a potěšily nás i velkorysé porce. Určitě se sem opět vrátíme i mimo festival.
 

Grand Restaurant Festival 2017 (28. 2. 2017 12:45:05)

Úžasný gastronomický zážitek se vším všudy - honosný dobový interiér, špičková obsluha, výtečné a neotřelé jídlo, kvalitní víno. Připadali jsme si jak ve 30.tých letech. Nádhera.
 

Grand Restaurant Festival 2017 (28. 2. 2017 12:31:35)

Restaurace: Villa Richter
V restauraci jsme byli letos poprvé a byli jsme doslova nadšeni, jak prostředím, tak velice příjemnou obsluhou a vynikajícím jídlem. Určitě se sem budeme rádi vracet! Děkujeme za krásný večer.
 

Grand Restaurant Festival 2017 (28. 2. 2017 12:25:25)

Restauraci navěšujeme pravidelně a vždy se sem velice rádi vracíme. Jídlo, nabídka vín i obsluha – vše bylo vynikající (i když trdelník bychom oželeli). Velice oceňuji, že tato restaurace nikdy nemá problém jídlo upravit tak, aby bylo bezlepkové vč. pečiva. Děkujeme za krásný večer a vynikající kulinářský zážitek.
 

Grand Restaurant Festival 2017 (28. 2. 2017 12:15:21)

Dne 26.2.2017 jsme navštívili v rámci food festivalu GRF restauraci Midtown Grill v Hotelu Marriott a předčilo to naše očekávání. Nejen, že o nás bylo postaráno jak o královský pár, ale i jsme se tak cítili v tom příjemném prostředí. Na festivalovém menu jsme si velmi pochutnali a zapili úžasným bílým vínem Chardonnay. Nakonec jsme si i jednu lahvinku odvezli domů. Děkuji za gurmánský zážitek :-)
 

Grand Restaurant Festival 2017 (28. 2. 2017 12:06:43)

Dojmy z GRF2017 spíše smíšené. Těšil jsem se a to moc - to byla možná chyba. Asijská kuchyně mi zde přijde taková trochu po česku. Jídlo není tak dochucené, jak by mělo být. Kimchi udělá každá korejská babka lépe než český kuchař. Ten se navíc vymlouval, že nemůže servírovat správně zralé kimchi, protože je příliš mnoho hostů. Jarní závitky ale třeba byly excelentní, koktejl potěšil. Potěší čerstvost a kvalita surovin. Ale Asie to prostě není. Jo a interiér je fakt zvláštní, neuchopitelný...
 

Alex

Gourmet

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (1. 3. 2017 11:03:07)

Musím nesouhlasit s tímto názorem. Samozřejmě je rozdíl dát si kimchi nebo bulgogi na ulici v Soulu nebo v Praze u Mammy. To co se nabízí zde je asijská kuchyně v top provedení a nelze ji srovnávat s ulicí. To, že někomu více chutná to a jinému ono, je celkem přirozené.
 

tomashewk

Foodie

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (1. 3. 2017 11:09:31)

Za tím Kimchi si skutečně stojím. V Korei jsem jej měl nesčetněkrát, na ulici ale ani jednou :-). Autentické třeba jděte ochutnat do restaurace Bibimbap Korea na Lipanské v Praze. Sám kuchař ve Spices se přiznal, že to Kimchi nebylo správně uleželé... To si ale myslím, že se nesmí v takovém podniku stát. (Nechci být zbytečně negativní, tak už to tu nebudu dál rozmazávat :-).
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (28. 2. 2017 11:46:45)

Návštěva v hotelu Imperial byla velmi příjemným zpestřením. Obsluha se plně věnovala všem hostům, pokrmy přišel představit také šéfkuchař, interiér odpovídal menu a jídlo samotné bylo famózní. Předkrm s chobotnicí a rovněž polévka mě překvapily vyváženou chutí, kterou jsem u tak jednoduchých pokrmů nečekala. Kachní prsa byla šťavnatá a křehká. Dezert s calvados želé byl nápaditým a příjemným ukončením večeře. Víno dokonale ladilo. Děkuji za krásný zážitek.
 

Grand Restaurant Festival 2017 (1. 3. 2017 16:49:31)

Milá Aleno, děkujeme za Váš krásný komentář. Vaše pozitivní hodnocení je skvělou tečkou za letošním úspěšným ročníkem. Jsme opravdu rádi, že jste si večer u nás užili a těšíme se na brzkou shledanou. Tým Imperial Hotelu Ostrava
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (28. 2. 2017 11:40:25)

Restaurace: Na Hradbách
Interiér restaurace je strohý, ale dnešní moderní styl tomu plně odpovídá. Dršťky a paštika byly příjemným překvapením, avšak pstruh v rosolu byl velmi neobvykle dochucen. Jazyk byl jemný, ale chutný a líčka byla vynikající. Obsluha byla víceméně formální, pokrmy nebyly příliš představovány, vedoucí restaurace se věnoval spíše ostatním hostům, kteří podnik nenavštívili v rámci festivalu. Vína podávaná k pokrmům byla skvělá, ale musím říci, že jsem byla již nadšenější z jiných menu. Přesto děkuji
 

Grand Restaurant Festival 2017 (28. 2. 2017 10:49:16)

Prostředí velice příjemné. Hudba nebyla nahlas a příjemně ladila s prostředím. Personál milý a vstřícný. Pražská šunka byla jemná a křen nepřebil její chuť. Gravlax byl také výborný. Co mě ale uchvátilo, byla vepřová líčka na víně. Kombinace s vínem byla naprosto dokonalá. A vzhledem k tomu, že jsem fanynkou celeru tak i tato kombinace mě potěšila. Semifredo bylo jemné a tak akorát slaďounké. Několika násobná zkušenost mě nutí se stále vracet. Doporučuji zvláště vánoční brunch :)
 

Grand Restaurant Festival 2017 (28. 2. 2017 10:26:28)

Restaurace: Bellevue
Festivalové menu bylo vynikající. Zejména kachna s pomerančovou omáčkou nás nadchla. Obsluha byla naprosto skvělá a příjemná. S přítelem jsme si z této restaurace odnesli jen samé pozitivní zážitky a určitě v budoucnu restauraci opět navštívíme!
 

ninaZ

Food Lover

plus 0
minus 0

Grand Restaurant Festival 2017 (28. 2. 2017 00:40:59)

Restaurace: Konfit
Vynikající zážitek. Prostředí na zimní zahrádce bylo intimní, přesto, že byla téměř plně obsazena. Jídlo, počínaje Amuse-bouche až po dezert, delikátní. Obsluha milá, sdílná a profesionální. Všechny jednotlivé chody i vína nám pěkně popsala a dokreslila takřka dokonalý večer.
 

Grand Restaurant Festival 2017 (28. 2. 2017 00:37:44)

Restaurace: Augustine Restaurant
Nejkomfortnější posezení ze všech navštívených restaurací. Chutné domácí bramborové pečivo k sádlu. Horčicové makronky se rozplynuly v ústech, rozhodně se nelepily. Opražený merlík podávaný k candátovi mi velice chutnal, petrželový piškot nápaditý, omáčka výborná. Maso jelínka sika se rozpadalo, omáčka, nádivka, cibulka-výtečné. Trochu navíc na mě působil tuřín. Dezert jsme asi oproti předešlým degustujícím dostali menší, protože my ho teda snědli celý a ještě bychom zvládli další :-D
 

Grand Restaurant Festival 2017 (28. 2. 2017 00:25:55)

Restaurace: Aquarius Restaurant
Amuse-bouche v podobě terinky mě chuťově příliš nezaujal. Drůbeží vývar a čerstvý sýr výborné, avšak ravioli byly pro mě příliš al dente :-) Nicméně mořský vlk nakombinovaný s luštěninami byl zajímavý nápad, zalití citronovým olejem bylo velmi příjemné. Dezert výborný, ať samotná Babá, tak pomerančová pěna, malinová omáčka,...Obsluha "neurazí-nenadchne", při odchodu příjemný pan recepční Tomáš. Díky prostředí jsem měla pocit jedině zde, že jsem v prostředí barokním :-)
 

Grand Restaurant Festival 2017 (28. 2. 2017 00:16:27)

Nejpříjemnější zážitek letošního GRF. Komorní prostředí, nevtíravé, útulné. Profesionální a milý servis, za čež velmi děkuji. Krém z brambor nebyl poznat, že je z brambor :-) Překvapivě dochucen vínem. Čekání na druhý chod se trochu protáhlo, ale bylo odpuštěno. Kuřátko ozdobeno zajímavým houbovým chipsem. Ale ta špaldová espuma se skořicí, hmmm, skutečná lahoda! Připomínala pěnu na cappuccinu, kterou tak ráda seškrabuji lžičkou :-) Vskutku příjemná degustace.
 

Grand Restaurant Festival 2017 (27. 2. 2017 21:57:28)

Jídlo bylo vynikající. Od A do Z. Obsluha v pořádku, ale oproti dalším restauracím (Grand Cru, Zlatá Praha, Coda, Bellevue, Spices), až na jednoho charismatického číšníka, nemastná neslaná. Someliér odříkal naučenou básničku, aniž by se byť jedenkrát na nás podíval. Nemůžu si pomoct, ale nečleněné prostředí mi přijde neútulné. Toalety jsou sice originální, ale vzbuzují u mě klaustrofobické pocity. Kdybych známkovala jako ve škole, tak jídlo 1, obsluha 2, prostředí 3.
 

Grand Restaurant Festival 2017 (27. 2. 2017 21:40:48)

Prostředí krásné, obsluha velmi příjemná. Jí patří velké díky. Provedení jídla nelze nic vytknout, ale přišlo mi bez nápadu. Na kuře jsem byla zvědavá, ale bohužel nepřekvapilo. Bylo velmi měkké, ale pořád jen kuře. Kuře a fazole. Nejlepší byl bramborový krém. Přitom standartní menu vypadá zajímavě. Osobně mě Coda nepřesvědčila, že stojí zato ji navštívit i mimo GRF. Zvláště ceny nápojů mi přijdou neadekvátní. 0,3 plzeňského piva za cca 100Kč, voda 0,75 za 140, sklenička vína za 250.
 

Grand Restaurant Festival 2017 (27. 2. 2017 21:39:18)

Restaurace: Blue Wagon
Dnešní večer začal velmi příjemným uvítáním,dále následovalo představení menu a posléze servírováním jídel.Všechna byla skvělá,výborně doplněná víny.Poděkování personálu za péči,kterou nám věnovali a kuchaři,který nebyl vidět,ale rozhodně si díky zaslouží.
 
 
 
 


 
Bez jídla a pití chladne láska.
Maurus Terentius
Top
English