SEARCH AND VOTE

News archive

Růže
23.9.2017

Neplýtvat je správné, ale všechno má svoji životnost... Doma dělaly krásu již dost dlouho, teď už patří zase přírodě!

Champagne je treba
19.9.2017
Dobře vychlazené šampaňské, sekt, cava či prosecco to je základ. Takhle láká jedna hospůdka hosty v romantickém francouzském Orange.
Fishbone
15.9.2017

Nevyhazujte rybí hlavy a kosti! Když se krásně opečou a pak z nich uděláte silný vývar, budete mít úžasný základ na rybí polévku!

Chmelení
11.9.2017
Chmel už roste i v naší ulici mezi roštím. Je jasné, že jsme opravdu pivní velmoc nejen ve spotřebě.
Gazpacho
8.9.2017

Nevíte co s měkkými rajčaty? Už vás omrzela rajčatová omáčka? Zkuste studené letní gazpacho! Je jednoduché a úžasně osvěžující!

Réva a růže
5.9.2017
Růže - starodávný přírodní indikátor zdravé révy vinné. Když nechřadne květina víno je ok!
Mořské potvůrky
1.9.2017

Skleničky od jogurtu, pár starých prkének a mušle nasbírané u moře... A děti mají o zábavu postaráno!

Biopotravina
29.8.2017
16tý ročník soutěže Česká biopotravina - už je ochutnáno, změřeno, vyhodnoceno! Vítězové budou vyhlášeni 1.září.
Retro
26.8.2017

Pár zrezivělých příborů po babičce a jaká je z toho umělecká dekorace do kuchyně!

Váhy
22.8.2017
Na některých trzích ve Středozemí se drží místní prodejci tradičního vážení. Aby digital neblaze neinfikoval zeleninu. A je to i zábavnější.


 
The discovery of a new dish confers more happiness on humanity, than the discovery of a new star.
Jean Anthelme Brillat-Savarin
Top
Česky