VYHLEDEJTE A HODNOŤTE

Aria Hotel, CODA Restaurant

Aria Hotel, CODA Restaurant
Živá hudba
Salónek
Zahrádka
Bezbariérová
Parking
Dětský koutek
Se psem
Nekuřácký prostor
TOP100
Farmářské produkty
Kuchyně:
bio, česká, mezinárodní, veganská, vegetariánská
Zvláštnost:
Impozantní výhled ze střešní terasy na panorama staré Prahy. Vše jako na dlani. Sbírka unikátních obrazů. Pokrmy servírují na talířích značky Rosenthal s hudebními motivy. Šéfkuchař patří k absolutní špičce.
Hodnocení GR2017
Jídlo: 1.2
Obsluha: 1.4
Interiér: 1.3
Cena: 1170
Moje hodnocení pro GR2018
Jídlo:
Obsluha:
Interiér:
Cena:
(průměr za jídlo a nápoj/1 osoba)
Vložit komentář

Přečtěte si Pravidla registrace.

Komentáře

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (13. 3. 2017 20:27:39)

Vynikající kuchyně, interiér restaurace je velmi příjemný a obsluhující personál na vysoké úrovni.
 

Grand Restaurant Festival 2017 (28. 2. 2017 00:16:27)

Nejpříjemnější zážitek letošního GRF. Komorní prostředí, nevtíravé, útulné. Profesionální a milý servis, za čež velmi děkuji. Krém z brambor nebyl poznat, že je z brambor :-) Překvapivě dochucen vínem. Čekání na druhý chod se trochu protáhlo, ale bylo odpuštěno. Kuřátko ozdobeno zajímavým houbovým chipsem. Ale ta špaldová espuma se skořicí, hmmm, skutečná lahoda! Připomínala pěnu na cappuccinu, kterou tak ráda seškrabuji lžičkou :-) Vskutku příjemná degustace.
 

Grand Restaurant Festival 2017 (27. 2. 2017 21:40:48)

Prostředí krásné, obsluha velmi příjemná. Jí patří velké díky. Provedení jídla nelze nic vytknout, ale přišlo mi bez nápadu. Na kuře jsem byla zvědavá, ale bohužel nepřekvapilo. Bylo velmi měkké, ale pořád jen kuře. Kuře a fazole. Nejlepší byl bramborový krém. Přitom standartní menu vypadá zajímavě. Osobně mě Coda nepřesvědčila, že stojí zato ji navštívit i mimo GRF. Zvláště ceny nápojů mi přijdou neadekvátní. 0,3 plzeňského piva za cca 100Kč, voda 0,75 za 140, sklenička vína za 250.
 

Grand Restaurant Festival 2017 (27. 2. 2017 07:56:54)

Посетили ресторан в рамках GRF 22.02.2017. Превосходный ресторан, отличный персонал, обслуживал официант Душан, отлично говорил по-русски, огромное спасибо ему. Остались самые лучшие впечатления. Все блюда были очень-очень вкусными. Visited the restaurant within the GRF 22.02.2017. Excellent restaurant, great staff, cater waiter Dusan, perfectly speak Russian, many thanks to him. Left the best impressions. All the dishes were very tasty.
 

Grand Restaurant Festival 2017 (26. 2. 2017 16:00:29)

Jídlo mi zde moc chutnalo. Velice překvapil bramborový krém, který byl příjemně nakyslý od svařeného bílého vína. Kuřecí prsíčko bylo štavnaté a s kombinací máslových fazolí dohromady zajímavé. Obsluha tu byla nepopsatelná, velice vstřicná, profesionální, srdečná, prostě nejlepší, co jsem zatím zažil a to jsem jen letos byl na sedmi degustacích. Rád se sem vrátím třeba v létě, podívat se na jejich terasu, jak mi bylo doporučeno.
 

Grand Restaurant Festival 2017 (25. 2. 2017 10:22:58)

Interiér restaurace i hotelu velmi mile překvapil, za obyčejnou uliční fasádou se skrývá kulturní skvost. Z festivalového menu mne nadchlo kuřecí prsíčko s křupavou kůžičkou, prostě maso připravené sous-vide nemá chybu. A párování kuřecího s jemným červeným italským vinem bylo dalším příjemným překvapením. Krém z brambor jako předkrm a špaldová kaše jako dezert byly chutné, ale v rámci jednoho menu dát dva kašovité pokrmy není vhodné. Obsluhující byli velmi příjemní, ukázali i střešní terasu.
 

Grand Restaurant Festival 2017 (23. 2. 2017 12:50:24)

Velmi zajímavé prostřední, perfektní a moc příjemná obsluha, výborná vína, nicméně menu v rámci GRF bylo pro nás mírným zklamáním. Výjimkou byla kaše podávaná jako dezert, která byla vynikající a hlavně opravdu zajímavá. Hlavní chod (kuřecí supreme) byl podle mě prostě bez nápadu; maso bylo opravdu jemné a chutné, ale toto jídlo jako celek mě nijak neoslovilo. Polévka chutná, ale také nic zvláštního. Když pominu výhrady k jídlu, byl celkový dojem z restaurace velmi příjemný.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (21. 2. 2017 20:20:51)

Zatím pro mne největší zážitek z letošního GRF. Konečně vím, co znamená moderní česká kuchyně. Suroviny, kuchařské techniky, servírování a prezentace jídel, vše ve skvělé harmonii.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (20. 2. 2017 13:11:15)

Navštívili jsme v rámci GRF 2017 na sobotní oběd. Servis byl vynikající, prostředí luxusní, není co vytknout. Nejvíc nám chutnal bramborový krém, který měl lahodnou a jemnou chuť a ani nešlo poznat, že je skutečně vyrobený z brambor:-) Maso v hlavním chodu bylo šťavnaté a chutné, špaldová kaše byla příjemnou změnou proti klasickým dezertům. Téma "baroko na talíři" bylo tímto menu dokonale splněno
 

ifu

Foodie

plus 0
minus 0

Grand Restaurant Festival 2017 (20. 2. 2017 07:02:04)

V rámci GRF jsme navštívili již po třetí tuto restauraci a byli více než spokojeni. Menu bylo velmi chutné, dobře sladěné s víny. Bíle víno bylo vynikající. Obsluha byla příjemná, komunikativní a na naše dotazy s ochotou odpovídala! Určitě se opět vrátíme v létě na terasu. Děkujeme za příjemný zážitek.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (16. 2. 2017 11:06:44)

Perfektní jídlo, obsluha i interiér. Úžasný výběr vína. Vyzdvihnout musím bíle. Opravdu to byl krásný zážitek.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (12. 2. 2017 21:51:03)

Menu GRF'17 v Coda je promyšleně zapadající do kontextu specializace na Bio/Veg kuchyni. Lehké, čisté, ale bez "wow" efektu, i když ten zaručeně zařídí překrásný výhled z terasy. Vše bez jakýchkoli výtek, přesně tak jak očekáváte od restaurace z Top 5 :-)
 

Grand Restaurant Festival 2017 (10. 2. 2017 17:25:17)

V rámci festivalu jsme již po čtvrté navštívili Codu, opět vynikající, nemáme co vytknout! Vyzdvihnout ale musíme vynikající kvalitu bílého vína paradoxně z kraje červeného vína Bordeaux. Zvláštní poděkování náleží příjemnému personálu a samozřejmě excelentnímu šéfkuchaři panu Davidu Šaškovi.
 

Grand Restaurant Festival 2017 (6. 2. 2017 23:01:13)

V rámci GRF jsme navštívili restauraci Coda a byl to velmi příjemný zážitek. Menu vyvážené, výborně připravené, vína z oblasti Bordeaux dobře spárovaná. Vynikající servis! Doporučujeme se podívat na terasu!
 

Grand Restaurant Festival 2017 (25. 1. 2017 20:56:01)

Návštěva v rámci GRF 2017. Servírované chody byly skvělé a velmi dobře spárované s podávanými víny. S jídel nejvíce zaujalo Kuřecí supreme. Nelze nezmínit nádherné prostředí restaurace a příjemný hudební doprovod po celou dobu naší návštěvy. Servis také bez výhrad, pozorný a ochotný. Na závěr jsme si doobjednali ještě sklenku vína
 

Grand Restaurant Festival 2017 (22. 1. 2017 22:30:12)

Nemám co vytknout. Jídlo úžasné, obsluha perfektní a živá hudba z klavíru. Příjemná teplota v těchto venkovních mrazech.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (18. 1. 2017 07:33:56)

Skvělé mezinárodní degustační menu, pokrmy vyvážené, velmi dobře spárované s víny. Příjemné prostředí při večeři za doprovodu živé hudby klavíru. Obsluha výborná, komunikativní, příjemná se zájmem o konverzaci se zákazníkem. Těším se na léto na terasu s panenkou Sous Vide
 

Grand Restaurant Festival 2017 (15. 1. 2017 18:36:10)

Dnes jsme navštívili v rámci GRF restauraci Coda a byl to velmi příjemný zážitek. Menu vyvážené, výborně připravené, vína z oblasti Bordeaux dobře spárovaná. Vynikající servis! Doporučujeme!
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (30. 12. 2016 06:06:55)

Restauraci jsem navštívila 29.12.2016, ochutnala jsem mezinárodní degustační menu - jídlo + vína. V restauraci jsem byla poprvé a mohu jen chválit. Krásné prostředí, výborná obsluha, která podala informace o jídle i pití, všechny položky v menu mi chutnaly,jídlo bylo dobře doplněno vínem. Vynikající panenka připravená "Sous Vide". Určitě se vrátím, láká mne posezení na terase.Děkuji personálu za milou obsluhu. Mohu jen doporučit.
 

Boddie

Food Guru

  9

plus 1
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (26. 8. 2016 22:18:35)

Noblesní terasa s úchvatným výhledem těsně nad malostranskými střechami. Profesionální číšníci tak, jak to má být. Jen opět oněch pevně stanovených 7% z účtu pro obsluhu, to je pane Motyčko raketa. S jídlem tetokrát od 1 do 5. Báječné taštičky jako dezert, dobré klasické foie gras. Zkusil jsem guláš, ale to jsem neměl dělat. Nevím, zda ho kuchař vylepšoval pivem, ale byl černý jako moje polobotky. Tím pádem byl nahořklý, no za 595,- Kč (a dýško 7% k tomu!) jsem čekal větší koncert.
 

Mirek7

Food Guru

  4

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (27. 8. 2016 13:51:09)

No to pevné dýško 7% nějak nemohu vydýchat. Dýško dávám podle spokojenosti - což tady nemohu. Když jídlo ani obsluha za nic nestojí, dám dýško 0,-Kč. Když jsem spokojen, tak nějaké to dýško dám. A když jsem nadšený, tak dám vysoké dýško. A co tady, kde mi dýško účtují automaticky? Jak mám dát třeba 15%, když mi automaticky účtují 7%? Nejsem žádný světoběžník, takže nevím, zda těch 7% je běžných v rozvinuté kapitalistické společnosti .....?
 
 
Vložit komentář

Přečtěte si Pravidla registrace.

Zobrazit starší


 
Pít a potom pracovat a pracovat a potom pít – jaký to krásný život.
Romain Rolland
Top
English