VYHLEDEJTE A HODNOŤTE

jsme
na GRF
2017
Babiččina zahrada

Babiččina zahrada
Salónek
Zahrádka
Bezbariérová
Parking
Dětský koutek
Se psem
Nekuřácký prostor
TOP100
Farmářské produkty
Kuchyně:
česká, česká moderní, rakousko-uherská
Zvláštnost:
Babička vždy věděla. A pokud náhodou ne – tvářila se, že ví. Zastavte se na chvilku u ní na zahradě a na statku, dejte si polévku, sulc a chléb a další dobroty. Vůně bylinek vás jistě potěší.
Hodnocení GR2017
Jídlo: 1.4
Obsluha: 1.6
Interiér: 1.5
Cena: 630
Moje hodnocení pro GR2018
Jídlo:
Obsluha:
Interiér:
Cena:
(průměr za jídlo a nápoj/1 osoba)
Vložit komentář

Přečtěte si Pravidla registrace.

Komentáře

ONNE

Gourmet

  1

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (19. 10. 2016 20:37:52)

Z aktualni nabidky "Kulajda, tak trochu jinak" - je dokonala! Necekejte klasiku, ale naprosto originalni recept. Milovnici hub budou poteseni :) Marinovany kapr - skvely zazitek! Ukazka jak muze byt tradicni ryba netradicne pripravena. Tenke, marinovane platky ve stylu carpaccia s polosusenymi rajcaty, kapary a koprem. Doporucuji ! :)
 

MoNo

Gourmet

  1

plus 1
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (27. 9. 2016 21:06:48)

Výborná česká kuchyně. Pokud si zde dáte kačenu se zelím a bramborovým knedlíkem- vytvoříte si závislost. O tvarohových knedlících s ovocem ani nemluvím. Za mě "špica".
 

honz

Connoisseur

  1

plus 1
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (16. 9. 2016 10:49:45)

dukátový buchtičky jsou suprový a tataráček u stolu mletej jakbysmet,dneska už se nemusej masíčka škrábat,jsou jiný mlejnky
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (14. 9. 2016 23:07:12)

Před rokem jsem tu byl nadšen vším, proto jsem se sem moc těšil. Jiná kulajda byla skvělá. Všemi obdivovaný tatarák mletý u stolu (neměl by být v takovéto restauraci škrábaný?) nebyl nic axtra. Grilovaná telecí játra nebyla také ničím mimořádná. Švestkové knedlíky sypané tvarohem i mákem, položené na rozehřátém tvarohu a obsypané žmolenkou (nevím, co to je) byly zářným příkladem pořekadla že méně někdy znamená více. Na téměř prázdnou restauraci byla obsluha dost vlažná. Seděli jsme venku. Koncept dřevěných altánků, je zajímavý, pokud stíhá obsluha. Vlastní zahrada byla ovšem žalostně neudržovaná a rozhodně nedělala restauraci dobré jméno. Celkově velké zklamání. Ve srovnání s La Verandou ve všem mnohem horší, při srovnatelných cenách. Škoda, ale někdy jim dám zase šanci.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (12. 9. 2016 19:30:18)

Opět cesta kolem Zahrady. Předkrm lososovitý pstruh marinovaný slušný, dále candát na jedničku. Spokojenost jako obvykle :-)
 

honz

Connoisseur

  1

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (26. 9. 2016 11:09:51)

Já jsem loni do Míčovny nešel.Psali to nejlepší co máte vemte na sebe a v teplákovce jsem tam jít fakt nechtěl :-)))
 

Okarlovka

Food Guru

  5

plus 2
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (12. 9. 2016 10:38:38)

Tataráček u stolu namletej a dukátový buchtičky se šódó to byla ňamka.Jako u mý bábrlindy.
 

Pavel Heřmánek

Connoisseur

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (12. 9. 2016 19:27:30)

Tataráček jsem ještě nezkusil, ovšem buchtičky jsou boží :-)
 

honz

Connoisseur

  1

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (16. 9. 2016 10:48:33)

máš recht taky sme si to tak dali
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (6. 9. 2016 12:53:33)

Vývar se zeleninkou (křupavou) výborný, jak jinak než z kastrůlku :-). A kachnička s červeným zelím, karlovarským knedlíkem neměla chybu, masíčko se rozplývalo na jazyku. Pivo Ferdinant se krásně snoubilo. Mňam. Celkový dojem na jedna.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (28. 8. 2016 18:32:01)

Babiččina zahrada je ještě lepší nežli La Veranda, s níž je spojena Radkem Davidem, šéfkuchařem obou restaurací. Prvorepubliková kuchyně s nápaditou úpravou sladkovodních ryb, rolády z perličky, jehněčího. Tatárák se dělá přímo u stolu. Tenké plátky marinovaného kapra a „Kulajda jinak” jsou gastropřekvapení. Domácí buchty na cestu. Domácí chléb a limonády, Mimořádná obsluha. Hezké, prostorné místo poskytující jak velký sál, tak malé altánky. Roláda z perličky a Marinovaný kapr - viz foto.
 

ONNE

Gourmet

  1

plus 1
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (5. 7. 2016 00:26:08)

Vyborna tradicni i nedradicni ceska kuchyne - specialita tatarak mlety primo u stolu :-)
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (31. 5. 2016 23:34:23)

Moc mi u téhle babičky chutná:)
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (31. 5. 2016 23:28:19)

Tataráček je výborný, Kulajda nemá chybu. Ochutnala jsem u nich hodně jídel a všechna byla moc povedená. Obsluha je někdy úžasná a někdy se stane, že by mohla být o malinko lepší..
 

honz

Connoisseur

  1

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (20. 4. 2016 11:07:37)

nj já zapomněl na bezvadnej tataráček uffffff melou ho přímo u stolu
 

Pavel Heřmánek

Connoisseur

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (20. 4. 2016 14:21:22)

Tím Tataráčkem jste mě navnadil :-). Musím vyzkoušet příště. Díky za tip.
 

honz

Connoisseur

  1

plus 1
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (20. 4. 2016 11:06:29)

fakt jak u bábiny,kulajda,panenka,tvarohový knedlíky a hlavně dukátovky s rumíčkem,pohoda vánek je u nich fajnově
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (29. 3. 2016 15:03:54)

Naprostá spokojenost po všech stránkách, včetně milého ubytování. Obsluha na jedničku!! Jídlo skvělé, i romanticky podané (polévka v červeném rendlíčku atd.). Snad jen maso v jinak famózní svíčkové trošku tvrdé a cena skleničky moravského vína by mohla být nižší nežli 100,-. Snídaně jako v pohádce, splní vám každé přání. Všem doporučuji vyzkoušet.
 

Okarlovka

Food Guru

  5

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (15. 4. 2016 12:27:02)

Jujuj zapoměl jste na dukátový buchtičky?Hloupoučká chybička se vloudila to musíte příště napravit.A domácí buchty!!
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (13. 3. 2016 11:31:16)

Až vyhraji v Eurojacpotu miliardu, tak první věcí kterou udělám, bude koupě této famózní restaurace s kompletně celým personálem. Geniální kuchař či kuchařka, neskutečně milý a zároveň profesionální personál, útulné prostředí. Včera opět maximální spokojenost. Jediné co moc nechápu, proč v této restauraci nemají neustále narváno s pořadníkem na měsíc dopředu. :-)
 

Chuťovka

Connoisseur

plus 0
minus 0

Grand Restaurant Festival 2016 (28. 2. 2016 15:28:15)

Výborné jídlo, příjemné prostředí !
 

Boddie

Food Guru

  9

plus 1
minus 0

Grand Restaurant Festival 2016 (26. 2. 2016 21:59:04)

Letošní GRF jsem si dostatečně užil. Excelentní to bylo v Bílé krávě, Babiččině zahradě, táborském Goldie a Marriotu. V Goldie a Marriotu jsem to čekal, u prvních dvou jsem byl mile překvapen. Nadprůměrné na GRF: Valoria Castle, Pot-au-feu, Le Grill-Mark, a Villa Richter. Pod průměrem pak Francouzská v Obecním domě, Red Pif a La Bodeguita. Tyto tři prostě nikomu nemohu doporučit.
 

Boddie

Food Guru

  9

plus 1
minus 0

Grand Restaurant Festival 2016 (26. 2. 2016 21:43:52)

EXCELENTNÍ! Bravurní jídlo, vypíchnul bych měkoučkého kance se zkaramelizovanou cibulí, malými žampiony a hlívou se zvěřinovým glazé. Oblizuju se ještě teď! Vína od Bílka a Uherka slušná. K tomu dvojice báječných mladých číšníků, znalých a vtipných. Jen starší blondýna byla zbytečně vystresovaná. Jo, příliš dlouhé ubrusy, leží hostům velkou částí na kolenou. Děkuji za mochezký večer pane Davide.
 

Petrolini

Food Lover

plus 0
minus 0

Grand Restaurant Festival 2016 (25. 2. 2016 10:16:03)

Dostal jsem degustaci k narozeninám a zpočátku moc nevěděl jak s tím naložit. Nakonec jsem vzal přítelkyni s dcerou na oběd a fantasticky chutově vyvážené festivalové menu pana Radka Davida v Babiččině zahradě, profesionálně podávané příjemnou obsluhou, v nás všech rozsvítilo potřebu "Nejíst blbě" a touhu ochutnat něco dalšího. Určitě se sem vrátíme.
 

7tom

Food Lover

plus 0
minus 0

Grand Restaurant Festival 2016 (22. 2. 2016 22:49:31)

vrele doporucuji a nejen na grand restaurant, uz na podzim pri prvni navsteve jsem si vyborne pochutnal a ted jen zopakovali utulnou atmosferu, naprosto prijemny servis a fantasticke jidlo a vinko :} urcite se zase nekdy musim zastavit na kontrolu :}
 
 
Vložit komentář

Přečtěte si Pravidla registrace.

Zobrazit starší


 
Ze všech lásek nejupřímnější je láska k jídlu.
George Bernard Shaw
Top
English