VYHLEDEJTE A HODNOŤTE

jsme
na GRF
2017
Bonté

Bonté
Salónek
Bezbariérová
Se psem
Nekuřácký prostor
Masarykovo náměstí 1458
Pardubice
530 02
10–23, denně
    467 007 400
Kuchyně:
mezinárodní
Zvláštnost:
Bonté znamená francouzsky „dobré“. Můžete zde prožít večery zážitkové gastronomie, ochutnávky vín z různých domácích i zahraničních sklípků nebo tematické týdny – sushi, středomořská kuchyně či čerstvé ryby.
Hodnocení GR2017
Jídlo: 0.0
Obsluha: 0.0
Interiér: 0.0
Cena: 0
Moje hodnocení pro GR2018
Jídlo:
Obsluha:
Interiér:
Cena:
(průměr za jídlo a nápoj/1 osoba)
Vložit komentář

Přečtěte si Pravidla registrace.

Komentáře

Grand Restaurant Festival 2017 (22. 2. 2017 10:55:46)

Vše v naprostém pořádku, příjemná obsluha, úhoř vynikající. V zaječím hřbetu byl nazelen brok (u zvěřiny jsme samozřejmě museli s touto skutečností počítat), a proto věřím, že jídlo je připravováno ze správných surovin a není nahrazeno levnější variantou.
 

Grand Restaurant Festival 2017 (22. 2. 2017 09:06:07)

Velice pozorná obsluha, nabízená jídla naprosto v pořádku. Jen maličkosti např. u šneků v morkové kosti jsme museli chutě pod strouhankou hledat. Jinak na stupnici do 10 dáváme 10.
 

l.cernoch

Food Lover

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (20. 2. 2017 15:44:53)

Naprostá spokojenost. S rodinou jsme si užili krásné gastro odpoledne s výborným jídlem, příjemnou obsluhou. Byl to pro nás moc hezký zážitek. Děkujeme :)
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (20. 2. 2017 09:56:02)

Festivalové menu bylo výtečné, úvod v podobě hříbkového capuccina a zakončení v podobě tří různých créme brulee, zvláště toho z piva porter, nelze než vynachválit. Byla to čirá radost. Děkujeme.
 

Grand Restaurant Festival 2017 (14. 2. 2017 13:46:18)

Skladba jídla dokonalá, vína výborná, personál ochotný, vtipný, výklad k jídlu přínosný. Naprosto jsme byli spokojeni, jen za mně - teplota podávaných pokrmů na hraně, ocenila bych vyšší.
 

Grand Restaurant Festival 2017 (5. 2. 2017 23:32:07)

Z festivalového menu nás nejvíce zaujalo cappuccino z uzeného úhoře s lososovým kaviárem, celé menu bylo velmi dobře sestavené, včetně párovaných vín. Obsluha byla přiměřeně neformální. Líbil se nám důraz na lokální gastronomii, který se koncentrovaně projevil v dezertu, kterým byla variace creme brulee, byť to může znít jako protimluv. Do restaurace se vrátíme i mimo rámec festivalu, byli jsme opravdu spokojeni.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (1. 2. 2017 21:37:25)

Tak jako každý rok výborní. Skvělé jídlo doplněné výbornými víny. Perfektní obsluha. Vždy se rádi vracíme
 

Grand Restaurant Festival 2017 (30. 1. 2017 12:08:27)

Jídlo bylo vynikající. Obsluhující číšník byl velice příjemný a ochotný, ke každému jídlu nám podal zasvěcený výklad. Moravská vína byla výborná. Byli jsme velice spojeni a odcházeli jsme velmi sytí.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (22. 1. 2017 16:25:17)

Grand restaurant festival. Dle mého soudu naprosto bez chyby. Snad jen prostředí vykazuje málo originality, ale tento názor považujti za velmi subjektivní hodnocení, rozhodně "čistý" a moderně luxusnější styl. Výborně zvolená kvalitní vína, jídlo a obsluha bez diskuse. Na hladový oběd to ale nebude. Zde se stavíte za gastro uměním. Tomu odpovídají i ceny, které však v rámci dodaných lahůdek hodnotím za úměrné. Praha by si v tomto ohledu vyžádala mnohem vyšší finanční oběť.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (22. 1. 2017 13:17:11)

Kvalita menu, , způsob podávání jídel i nabidka vin velice dobrá. Zvolili jsme vina z Moravy a byla to skvěla volba. Prostředí i obsluha také bez problémů.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (18. 1. 2017 20:26:31)

Menu v rámci Grand Restaurant Festivalu výborné, obsluha také, kladně hodnotíme klidné prostředí.
 

Okarlovka

Food Guru

  5

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (11. 1. 2017 12:32:32)

Červená řepa na nočky nakrájená se salátem a rukolou,potom hrušku s vanilkovym krémem,nic zvláštního.Uďám Pardubákům radost-bylo to lepšejší než hradecká Šatlava hihihi.
 

Weetek

Food Lover

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (1. 5. 2016 19:06:08)

nedovarena a neosolena ryze, polevka naopak slanejsi, steak posypany grilovacim korenim. vyborny dezert i kava. pri placeni chybel danovy doklad. obsluha jinak v poradku.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (19. 4. 2016 13:58:02)

Restauraci jsme dlouho nemohli najít, takže jsme po usednutí rovnou oznamovali, že nás tlačí čas. Velice příjemná číšnice zvládla popohnat kuchyň k absolutnímu výkonu a stihli jsme i dezert. Spěch jídlu vůbec neuškodil, bylo vynikající. Skvělý zážitek, určitě znova zajdeme.
 

Mirek7

Food Guru

  4

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (13. 4. 2016 17:03:21)

Oběd začíná zmatky s naší rezervací, objednávkou i donášenými jídly (nejsme sami, např.jeden číšník přináší dvě polévky zpět k režonu s dotazem: "Vole, kam je to?"). Interiér na nás působí neosobně. Restaurace se zřejmě rozhodla fungovat minimalisticky: porce výpečků je minimální (tak 50g v syrovém stavu), stejně jako velikost vytištěného účtu. Přestože nejsme velcí jedlíci, odcházíme hladoví. To že je chlouba Pardubic?
 

venca.nyr

Food Lover

plus 0
minus 0

Grand Restaurant Festival 2016 (2. 3. 2016 11:45:54)

Festivalové menu bylo vynikající. Zatímco mně nejvíce chutnal první a poslední chod - kapr, líčka a račí ocásky, resp. zauzený jelení hřbet s dýňovým pyré a hříbkovými kroketami, moje partnerka si nejvíce pochutnala na variacích z křepelky. Oběma z nás ale chutnala všechna jídla. Já jako velký milovník piva pak nejlépe hodnotím dezert, neboť zmrzlina z Pardubického Portera vážně neměla sebemenší chybu. V Bonté jsme sice byli poprvé, ale rozhodně ne naposled. Prostě parádní gastronomický zážitek.
 
 
Vložit komentář

Přečtěte si Pravidla registrace.

Zobrazit starší


 
Až budou obsluhovat roboti, bude vhodné je na chvíli vypnout.
Anonym
Top
English