VYHLEDEJTE A HODNOŤTE

jsme
na GRF
2017
Borgo Agnese

Borgo Agnese
Salónek
Zahrádka
Bezbariérová
Parking
Se psem
Nekuřácký prostor
TOP100
Farmářské produkty
Kuchyně:
francouzská, italská, mezinárodní, středozemní
Zvláštnost:
Traduje se, že tady kdysi sídlili Staroslované – údajně první obyvatelé Brna. V současnosti se zde degustují lahodné středomořské pokrmy připravené týmem nejlepších místních kuchařů. K vidění artefakty soudobých výtvarníků.
Hodnocení GR2017
Jídlo: 1.4
Obsluha: 1.5
Interiér: 1.7
Cena: 1040
Moje hodnocení pro GR2018
Jídlo:
Obsluha:
Interiér:
Cena:
(průměr za jídlo a nápoj/1 osoba)
Vložit komentář

Přečtěte si Pravidla registrace.

Komentáře

Grand Restaurant Festival 2017 (19. 2. 2017 17:10:27)

GRF 2017 byl v Borgo opět na vysoké úrovni, stejně jako v Koishi, kde si dali alespoň tu práci, že měli pro GRF speciální lístek s menu. Festivalové menu v Borgo bylo nápadité v kvalitním provedení a presentaci. Volba vín k jednotlivým chodům bez připomínek. Vytknout by se daly jen drobné přehmaty a chaotičnost ze strany, jinak ochotné a milé obsluhy.
 

honz

Connoisseur

  1

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (8. 2. 2017 10:56:47)

když jsme v Brně nechodíme už jinam než do Borga a Pavillonu,dycinky jsme tu spokojený s jídlem,prostředím i obsluhou,číšníci udělají co si kdo zavzpomene,do Koishi už nechodíme,ztráta času a peněz,měli jsme teď marinovaný hovězí kousky se zeleninou,silnou hovězí polívku,srnčí na kaštanech a brownies,slintám blahem ještě teď jak bernardýn
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (29. 1. 2017 02:21:55)

Skvělé jídlo, víno, obsluha... prostě všechno. V restauraci jsme byli opakovaně (několikrát v průběhu let), ale letošní menu pro GRF bylo neskutečné... Předkrm byl výborný, ale hlavní chod a dezert fenomenální. Vše doprovázelo výborně zvolené víno. Prezentace jídla byla taky bez chyby. Je dost možné, že si na menu ještě jednou zajdeme než festival skončí. Návštěvou této restaurace snad nemůžete udělat chybu nikdy. Jen tak dál.
 

Grand Restaurant Festival 2017 (28. 1. 2017 12:39:33)

Dobrý den. Udělal jsem objednávku do výše uvedené restaurace č.17311464 . Dárkový poukaz již mám v ceně 1500,-Kč což pokrývá menu pro 2 osoby. Č. poukazu 3119. Nemohu však na stránkách nikde nalézt jak poukaz přidat, abych nemusel kupovat nové poukazy. Můžete to prosím nějak spárovat s mojí objednávkou? Děkuji Tresner
 

Markyza

Food Lover

plus 0
minus 0

Grand Restaurant Festival 2017 (26. 1. 2017 09:27:21)

Opravdu skvělý zážitek, všechno bylo vynikající, nádherně prezentované, chuťově dokonalé, avšak nepřekombinované. Obsluha funguje jako dobře namazaný stroj, ale uchovává si neformální přívětivost, rozhodně se člověk necítí svázaný, byť se ocitl v tak noblesním prostředí. Bleskově připravili domácí limonádu na přání a bylo vidět, že se (avšak velmi neokázale) snaží vyjít hostům vstříc. Spokojeni byli i naši američtí hosté. Děkujeme, ráda se vrátím!
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (16. 1. 2017 09:53:20)

Restaurace splnila naše očekávání. Dopřáli jsme si Degustační menu GRAND a byli velmi spokojeni.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (9. 1. 2017 14:38:28)

Jo, jo v Brně je toto zlatá loď :-) Opravdu zase vše skvěle sladěné a chuťově vyvážené. Víno také dobře vybrané. Stojí za to se zde stále zastavit....
 

Rem

Gourmet

plus 1
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (16. 7. 2016 17:38:00)

Dezert: Makronka - slaný karamel, panna cotta, třešně Amarena - Dezert příjemný, chuťově zajímavý, na sladké moc nejsem a tak přesně nedovedu určit případné nedostatky. Každopádně dezert mi chutnal, třešně byly obzvlášť zajímavé. Celkově mne mírně zklamal studený předkrm, a krém, ne že by to nebylo dobré, jen to asi nebyl zrovna můj šálek kávy a chuťově jsem to čekal zábavnější. Naopak teplý předkrm, hlavní chod a dezert, to bylo excelentní. Cena vs. kvalita = Borgo je TOP3 minimálně v Brně. 3/3
 

Rem

Gourmet

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (16. 7. 2016 17:28:23)

Teplý překrm: Gratinovaný humr, Zabaglione, houby Shimei, mango - Trefa do černého, chuťové kombinace prostě vynikající! Kombinace jemného avšak "masitého" humra s mangem či krému zabaglione s portským byla prostě geniální! Hlavní chod: Srnčí hřbet v pistáciové krustě, vlastní jus, celerové pyré, kroketa s brusinkami - Srnec jemný a chutný, zvěřina pohádková! Samotný celer moc nemusím, neb je dosti aromatický, pyré však v kombinaci se srncem chutné a k jídlu se hodilo. 2/3
 

Rem

Gourmet

plus 1
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (16. 7. 2016 17:21:38)

Návštěva proběhla dne 11. 7. 2016 Předkrm: Burrata z oblasti Puglia podávaná se sicilskou Caponatou - Ač jsem o burratě slyšel jen dobré, nějak mne zklamala, chuťově neutrální, čekal jsem že náplň bude zajímavější, více zážitku na mne udělala caponata, ta byla výborná! Polévka: Krém z čočky Beluga, Foie Gras, tramezzina, lanýžové máslo - Chuť samotného krému také méně výrazná. Dokreslovaly ji doplňky, jako foie gras, či lanýžové máslo. Čočka jako příloha dobrá ale krém mne moc nezaujal. 1/3
 

honz

Connoisseur

  1

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (8. 2. 2017 10:51:05)

to je moje parketa,když v Brně tak do Pavillonu nebo do Borga
 

Boddie

Food Guru

  9

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (2. 5. 2016 22:32:27)

Když zavítám do Brna, nikdy nezapomenu navštívit Borgo a Pavillon. Velmi dobrý brzlík, flap steak s ukázkovou demi glace. Srnčí hřbet o něco méně povedený. Příjemné prostředí, excelentní číšník, to se musí zažít.
 

Grand Restaurant Festival 2016 (26. 3. 2016 21:03:27)

Celkově hodnotíme kladně, vynikající obsluha a prostředí. Skvělý amousse bouche a zajímavé a moderní pojetí menu, zejména polévky a dezertu (i když kombinace vanilky a tyminánu nemusí vyhovovat všem, nicméně nazvat ho běžným snad může jen ignorant). Problém nebylo ani dítě navíc, které se kterým nebylo v rezervaci počítáno (pro něj výborný créme brulée). Děkujeme za příjemný zážitek!
 

Grand Restaurant Festival 2016 (13. 3. 2016 19:08:22)

Byli jsme na večeři s rodinou, dostali jsme bohužel zastrčený stůl u WC. Prostředí nic moc a ani menu nám příliš nechutnalo. Ragout z jelena sika příliš chuťově výrazné, hodně soli. Zákusek zcela běžný. Docela zklamání.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (13. 3. 2016 16:41:45)

Tuto restauraci jsem navštívil poprvé a abych se přiznal netušil jsem, že něco takového v těchto místech vzniklo. Předkrm dobrý, jelen Sika sice není místní produkt, leč ragout nevýrazný a příloha z černého kořene tuctová, i když doma připravený kořen je vždy delikatesní pochoutka. Překvapila polévka a zákusek. Obsluha pozorná a překvapivě milé prostředí.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (13. 3. 2016 16:29:57)

Tuto restauraci jsme zvolili i pro naše nejbližší jako překvapení. Zde můžeme říct, že pěli pouze chválu, proto nám to nedalo a také jsme se zúčastnili. První chod z menu byl asi z letošních 6 restaurací nejlepším. Nicméně narozdíl od přítelkyně, která měla jelena měkkého, jsem vůbec uvažoval jestli jej jíst. Některé kousky byly dosti tuhé. Personál byl však skvělý a prostory jsou příjemné. Známka tedy 1,8. Předpokládám, že během roku několikrát zavítáme, abychom zvrátili první dojem.
 
 
Vložit komentář

Přečtěte si Pravidla registrace.

Zobrazit starší


 
Až budou obsluhovat roboti, bude vhodné je na chvíli vypnout.
Anonym
Top
English