VYHLEDEJTE A HODNOŤTE

Borgo Agnese

Borgo Agnese
Salónek
Zahrádka
Bezbariérová
Parking
Se psem
Nekuřácký prostor
Platební karty
TOP100
Bio produkty
Farmářské produkty
Kuchyně:
francouzská, italská, mezinárodní, středozemní
Zvláštnost:
Traduje se, že tady kdysi sídlili Staroslované – údajně první obyvatelé Brna. V současnosti se zde degustují lahodné středomořské pokrmy připravené týmem nejlepších místních kuchařů. K vidění artefakty soudobých výtvarníků.
Hodnocení GR2016
Jídlo: 1.2
Obsluha: 1.5
Interiér: 1.6
Cena: 1090
Moje hodnocení pro GR2017
Jídlo:
Obsluha:
Interiér:
Cena:
(průměr za jídlo a nápoj/1 osoba)
Vložit komentář

Přečtěte si Pravidla registrace.

Komentáře

Boddie

Food Guru

  9

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (2. 5. 2016 22:32:27)

Když zavítám do Brna, nikdy nezapomenu navštívit Borgo a Pavillon. Velmi dobrý brzlík, flap steak s ukázkovou demi glace. Srnčí hřbet o něco méně povedený. Příjemné prostředí, excelentní číšník, to se musí zažít.
 

Grand Restaurant Festival 2016 (26. 3. 2016 21:03:27)

Celkově hodnotíme kladně, vynikající obsluha a prostředí. Skvělý amousse bouche a zajímavé a moderní pojetí menu, zejména polévky a dezertu (i když kombinace vanilky a tyminánu nemusí vyhovovat všem, nicméně nazvat ho běžným snad může jen ignorant). Problém nebylo ani dítě navíc, které se kterým nebylo v rezervaci počítáno (pro něj výborný créme brulée). Děkujeme za příjemný zážitek!
 

Grand Restaurant Festival 2016 (13. 3. 2016 19:08:22)

Byli jsme na večeři s rodinou, dostali jsme bohužel zastrčený stůl u WC. Prostředí nic moc a ani menu nám příliš nechutnalo. Ragout z jelena sika příliš chuťově výrazné, hodně soli. Zákusek zcela běžný. Docela zklamání.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (13. 3. 2016 16:41:45)

Tuto restauraci jsem navštívil poprvé a abych se přiznal netušil jsem, že něco takového v těchto místech vzniklo. Předkrm dobrý, jelen Sika sice není místní produkt, leč ragout nevýrazný a příloha z černého kořene tuctová, i když doma připravený kořen je vždy delikatesní pochoutka. Překvapila polévka a zákusek. Obsluha pozorná a překvapivě milé prostředí.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (13. 3. 2016 16:29:57)

Tuto restauraci jsme zvolili i pro naše nejbližší jako překvapení. Zde můžeme říct, že pěli pouze chválu, proto nám to nedalo a také jsme se zúčastnili. První chod z menu byl asi z letošních 6 restaurací nejlepším. Nicméně narozdíl od přítelkyně, která měla jelena měkkého, jsem vůbec uvažoval jestli jej jíst. Některé kousky byly dosti tuhé. Personál byl však skvělý a prostory jsou příjemné. Známka tedy 1,8. Předpokládám, že během roku několikrát zavítáme, abychom zvrátili první dojem.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (14. 2. 2016 19:33:37)

V Borgo Agnese jsem byl prvně, v rámci GRF 2016. Obsluha excelentní, jídlo taktéž, atmosféra a vzhled restaurace moc příjemné, tohle místo rozhodně stojí za návštěvu.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (10. 2. 2016 10:23:41)

Borgo navstevuji pravidelne cely rok a ani Maurerovo menu nebylo jine, nez jak byva v Borgu zvykem :) jak jinak nez dokonale :) Borgo je jedna z TOP restauraci v Brne a pravem.
 

Grand Restaurant Festival 2016 (31. 1. 2016 22:28:22)

Dne 31.1 2016 jsem navštívil tuhle restauraci poprvé. Festivalové menu celkově pěkně odprezentované příjemnou a pozornou obsluhou. Předkrm byl dobrý, zajímavá chuťová kombinace. Hlavní chod jelen byl ale zklamání, průměrné ragú, dost slané, samo o sobě dost slané pecorino to ještě zhoršilo a hlavně přes výraznou chuť zvěřiny totálně zaniklo. A desert? Ohranou kombinaci vanilky a tymiánu už makový závin nemohl zachránit. Celkový dojem z menu? Zklamání. Nuda na talíři:( Víno bylo dobré.
 

Mirek7

Food Guru

  4

plus 1
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (28. 1. 2016 17:01:01)

Skvostné po všech stránkách!!! Když máte chuť na nějaké maso či rybu, přinese vám z ledničky číšník na míse celou nabídku ukázat, abyste si vybrali co a z jakého kusu si dáte = s tím jsem se ještě nesetkal! No prostě 3x za jedna; 10. místo v Maurerovi je určitě v pořádku. Ale protože jsem odporný puntičkář, tak přece jen něco: nejsu brňák, ale jsu menšího vzrůstu - z křesla u 5 cm vyššího by se mi do talířů koukalo lépe.
 

IRV

Gourmet

plus 1
minus 0

Grand Restaurant Festival 2016 (25. 1. 2016 23:42:10)

Fantastický zážitek, skvěle složené tříchodové menu, vhodně doplněné vínem, pozorná, sympatická a nevtíravá obsluha, příjemné a kultivované prostředí, krásné, čisté a voňavé toalety s froté ručníky. Restaurace určitě patří do TopTen v ČR. Škoda, že to tam mám tak daleko, byl bych pravidelným hostem.
 

Grand Restaurant Festival 2016 (24. 1. 2016 21:17:24)

Hvězdné tříchodové festivalové menu, vyzdvihuji hlavně ragú z jelena sika, maso bylo výtečně připraveno a dokonale spojeno s chutí černého kořene a pecorina. Zvěřinu mám tuze rád a z Borga jsem si i v tomto směru (vedle příjemně pozorné obsluhy a decentního prostředí) odnášel dokonalý zážitek a rozhodnutí přijít sem znovu. Drobnost na závěr - ten couvért na jídelním lístku je poťouchle legrační, "ochuc(p)uje" účet jako legendární Maggi... :-)
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (17. 1. 2016 08:27:16)

GRF 2016 se v Borgu vydařil, menu je vkusné a chutné, vína ladí, obsluha příjemná. Není co vytknout.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2015 (22. 11. 2015 13:41:36)

skvele husi jatra
 

honz

Connoisseur

  1

plus 3
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2015 (19. 10. 2015 13:21:10)

po zklamání v Rialtu prima servis za jedna,kuchyně taky jedna,telecí vitello,stejk z bejka jak bejk,tvarohový koláč s ostružinama,všechno skvělé,jen zas couvert za 25 kačen,jen tím člověka naštvete připočítejte si couvert nebo co chcete do ceny hímlhergot kleju,proto je prostě v Brně nejlepší Pavilon!!!
 

Mirek7

Food Guru

  4

Maurerův výběr Grand Restaurant 2015 (19. 10. 2015 17:39:49)

To jsem rád, že ten prokletý Couvert štve taky někoho jiného. Já si to hlídám, a 2x jsem už z restaurace odešel, když jsem prohlásil, že to nechci a platit to nebudu, a bylo mi řečeno, že to tedy konzumovat nemusím, ale zaplati ano.
 

Boddie

Food Guru

  9

Maurerův výběr Grand Restaurant 2015 (20. 10. 2015 09:56:21)

Vím Mirku 7, že Vás to štve. Ale, že až tolik, abyste odešel z restaurace a šel jinam, to jsem netušil. Každopádně je to jediná obrana proti takovému nesmyslu: PROSTĚ ODEJÍT.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2015 (1. 10. 2015 19:31:29)

Závěrem: Porce se mi od poslední návštěvy zdály mírně zredukované (menší) každopádně nebyl problém se najíst, tedy přesněji SKVĚLE NAJÍST. Jak je u mne zvykem, vybral jsem si to co mne nejvíce upoutalo, a na co jsem prostě měl zálusk. Borgo má svou kvalitu a za tu stojí zaplatit. Poměr cena/kvalita jedna z NEJ restaurací v Brně.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2015 (1. 10. 2015 19:27:28)

Hlavní chod: Jehněčí kotletky, karotka, meruňky, tvarůžky a špenát - Už při výběru mne zaujala kombinace s aromatickými tvarůžky! Kotletky skvělé, medium, přírodní chuť, šťavnaté masíčko, k tomu zajímavá kombinace meruněk a tvarůžků, a samozřejmě i špenát a mrkev, prostě koncert na talíři. Dezert: Pěna z bílé čokolády s marinovanými třešněmi - Víkendová nabídka, jelikož bílou čokoládu miluji, byla to jasná a zaručená volba, lahodného závěru příjemného obědu. 2/2
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2015 (1. 10. 2015 19:21:27)

Návštěva proběhla dne 27. 9. 2015 Předkrm: Hovězí hrudí s bio farmy - Maso dobré, jemné, o něco více nad mojí míru marinované v pepři, ale chuť se dala zredukovat přílohu, načež sladkokyselý okurek byl skvostný. Polévka: Kukuřičný krém, doplněný říčními ráčky a jihoafrickou obilovinou zvanou quinoa - Krém trochu řidší každopádně chuťově pokrm celkově velmi dobrý. Teplý překrm: Cassoulete ze šneků - Nemám opravdu co vytknout. Šneci jsou moje slabost. Lahodné šnečí maso se zeleninou a nokem. 1/2
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2015 (11. 9. 2015 08:38:56)

Úžasný zážitek-nudle s lanýži si musíte dát...
 

böhm

Food Lover

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2015 (1. 9. 2015 12:16:32)

nové chutě a zajímavé kombinace, zážitek
 

GitaM

Connoisseur

  2

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2015 (23. 8. 2015 13:23:50)

Ano, Boddie správně píše-koncert. Perlička a rizoto s krevetkami. Vzor, jak má vypadat menu a tentokrát i obsluha kmitala. Spokojenost!
 
 
Vložit komentář

Přečtěte si Pravidla registrace.

Zobrazit starší


 
Je dobré začít hodovat včas, protože večer přece jenom někdy končí. Někdy i s ránem.
Anonym
Top
English