VYHLEDEJTE A HODNOŤTE

jsme
na GRF
2017
Borgo Agnese

Borgo Agnese
Salónek
Zahrádka
Bezbariérová
Parking
Se psem
Nekuřácký prostor
TOP100
Farmářské produkty
Kuchyně:
francouzská, italská, mezinárodní, středozemní
Zvláštnost:
Traduje se, že tady kdysi sídlili Staroslované – údajně první obyvatelé Brna. V současnosti se zde degustují lahodné středomořské pokrmy připravené týmem nejlepších místních kuchařů. K vidění artefakty soudobých výtvarníků.
Hodnocení GR2017
Jídlo: 1.4
Obsluha: 1.5
Interiér: 1.7
Cena: 1040
Moje hodnocení pro GR2018
Jídlo:
Obsluha:
Interiér:
Cena:
(průměr za jídlo a nápoj/1 osoba)
Vložit komentář

Přečtěte si Pravidla registrace.

Komentáře

Rem

Gourmet

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (16. 7. 2016 17:38:00)

Dezert: Makronka - slaný karamel, panna cotta, třešně Amarena - Dezert příjemný, chuťově zajímavý, na sladké moc nejsem a tak přesně nedovedu určit případné nedostatky. Každopádně dezert mi chutnal, třešně byly obzvlášť zajímavé. Celkově mne mírně zklamal studený předkrm, a krém, ne že by to nebylo dobré, jen to asi nebyl zrovna můj šálek kávy a chuťově jsem to čekal zábavnější. Naopak teplý předkrm, hlavní chod a dezert, to bylo excelentní. Cena vs. kvalita = Borgo je TOP3 minimálně v Brně. 3/3
 

Rem

Gourmet

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (16. 7. 2016 17:28:23)

Teplý překrm: Gratinovaný humr, Zabaglione, houby Shimei, mango - Trefa do černého, chuťové kombinace prostě vynikající! Kombinace jemného avšak "masitého" humra s mangem či krému zabaglione s portským byla prostě geniální! Hlavní chod: Srnčí hřbet v pistáciové krustě, vlastní jus, celerové pyré, kroketa s brusinkami - Srnec jemný a chutný, zvěřina pohádková! Samotný celer moc nemusím, neb je dosti aromatický, pyré však v kombinaci se srncem chutné a k jídlu se hodilo. 2/3
 

Rem

Gourmet

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (16. 7. 2016 17:21:38)

Návštěva proběhla dne 11. 7. 2016 Předkrm: Burrata z oblasti Puglia podávaná se sicilskou Caponatou - Ač jsem o burratě slyšel jen dobré, nějak mne zklamala, chuťově neutrální, čekal jsem že náplň bude zajímavější, více zážitku na mne udělala caponata, ta byla výborná! Polévka: Krém z čočky Beluga, Foie Gras, tramezzina, lanýžové máslo - Chuť samotného krému také méně výrazná. Dokreslovaly ji doplňky, jako foie gras, či lanýžové máslo. Čočka jako příloha dobrá ale krém mne moc nezaujal. 1/3
 

Boddie

Food Guru

  9

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (2. 5. 2016 22:32:27)

Když zavítám do Brna, nikdy nezapomenu navštívit Borgo a Pavillon. Velmi dobrý brzlík, flap steak s ukázkovou demi glace. Srnčí hřbet o něco méně povedený. Příjemné prostředí, excelentní číšník, to se musí zažít.
 

Grand Restaurant Festival 2016 (26. 3. 2016 21:03:27)

Celkově hodnotíme kladně, vynikající obsluha a prostředí. Skvělý amousse bouche a zajímavé a moderní pojetí menu, zejména polévky a dezertu (i když kombinace vanilky a tyminánu nemusí vyhovovat všem, nicméně nazvat ho běžným snad může jen ignorant). Problém nebylo ani dítě navíc, které se kterým nebylo v rezervaci počítáno (pro něj výborný créme brulée). Děkujeme za příjemný zážitek!
 

Grand Restaurant Festival 2016 (13. 3. 2016 19:08:22)

Byli jsme na večeři s rodinou, dostali jsme bohužel zastrčený stůl u WC. Prostředí nic moc a ani menu nám příliš nechutnalo. Ragout z jelena sika příliš chuťově výrazné, hodně soli. Zákusek zcela běžný. Docela zklamání.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (13. 3. 2016 16:41:45)

Tuto restauraci jsem navštívil poprvé a abych se přiznal netušil jsem, že něco takového v těchto místech vzniklo. Předkrm dobrý, jelen Sika sice není místní produkt, leč ragout nevýrazný a příloha z černého kořene tuctová, i když doma připravený kořen je vždy delikatesní pochoutka. Překvapila polévka a zákusek. Obsluha pozorná a překvapivě milé prostředí.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (13. 3. 2016 16:29:57)

Tuto restauraci jsme zvolili i pro naše nejbližší jako překvapení. Zde můžeme říct, že pěli pouze chválu, proto nám to nedalo a také jsme se zúčastnili. První chod z menu byl asi z letošních 6 restaurací nejlepším. Nicméně narozdíl od přítelkyně, která měla jelena měkkého, jsem vůbec uvažoval jestli jej jíst. Některé kousky byly dosti tuhé. Personál byl však skvělý a prostory jsou příjemné. Známka tedy 1,8. Předpokládám, že během roku několikrát zavítáme, abychom zvrátili první dojem.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (14. 2. 2016 19:33:37)

V Borgo Agnese jsem byl prvně, v rámci GRF 2016. Obsluha excelentní, jídlo taktéž, atmosféra a vzhled restaurace moc příjemné, tohle místo rozhodně stojí za návštěvu.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (10. 2. 2016 10:23:41)

Borgo navstevuji pravidelne cely rok a ani Maurerovo menu nebylo jine, nez jak byva v Borgu zvykem :) jak jinak nez dokonale :) Borgo je jedna z TOP restauraci v Brne a pravem.
 

Grand Restaurant Festival 2016 (31. 1. 2016 22:28:22)

Dne 31.1 2016 jsem navštívil tuhle restauraci poprvé. Festivalové menu celkově pěkně odprezentované příjemnou a pozornou obsluhou. Předkrm byl dobrý, zajímavá chuťová kombinace. Hlavní chod jelen byl ale zklamání, průměrné ragú, dost slané, samo o sobě dost slané pecorino to ještě zhoršilo a hlavně přes výraznou chuť zvěřiny totálně zaniklo. A desert? Ohranou kombinaci vanilky a tymiánu už makový závin nemohl zachránit. Celkový dojem z menu? Zklamání. Nuda na talíři:( Víno bylo dobré.
 

Mirek7

Food Guru

  4

plus 1
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (28. 1. 2016 17:01:01)

Skvostné po všech stránkách!!! Když máte chuť na nějaké maso či rybu, přinese vám z ledničky číšník na míse celou nabídku ukázat, abyste si vybrali co a z jakého kusu si dáte = s tím jsem se ještě nesetkal! No prostě 3x za jedna; 10. místo v Maurerovi je určitě v pořádku. Ale protože jsem odporný puntičkář, tak přece jen něco: nejsu brňák, ale jsu menšího vzrůstu - z křesla u 5 cm vyššího by se mi do talířů koukalo lépe.
 

IRV

Gourmet

plus 1
minus 0

Grand Restaurant Festival 2016 (25. 1. 2016 23:42:10)

Fantastický zážitek, skvěle složené tříchodové menu, vhodně doplněné vínem, pozorná, sympatická a nevtíravá obsluha, příjemné a kultivované prostředí, krásné, čisté a voňavé toalety s froté ručníky. Restaurace určitě patří do TopTen v ČR. Škoda, že to tam mám tak daleko, byl bych pravidelným hostem.
 

Grand Restaurant Festival 2016 (24. 1. 2016 21:17:24)

Hvězdné tříchodové festivalové menu, vyzdvihuji hlavně ragú z jelena sika, maso bylo výtečně připraveno a dokonale spojeno s chutí černého kořene a pecorina. Zvěřinu mám tuze rád a z Borga jsem si i v tomto směru (vedle příjemně pozorné obsluhy a decentního prostředí) odnášel dokonalý zážitek a rozhodnutí přijít sem znovu. Drobnost na závěr - ten couvért na jídelním lístku je poťouchle legrační, "ochuc(p)uje" účet jako legendární Maggi... :-)
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (17. 1. 2016 08:27:16)

GRF 2016 se v Borgu vydařil, menu je vkusné a chutné, vína ladí, obsluha příjemná. Není co vytknout.
 
 
Vložit komentář

Přečtěte si Pravidla registrace.

Zobrazit starší


 
Ze všech lásek nejupřímnější je láska k jídlu.
George Bernard Shaw
Top
English