VYHLEDEJTE A HODNOŤTE

Čestr

Čestr
Zahrádka
Bezbariérová
Parking
Se psem
Nekuřácký prostor
Platební karty
TOP100
Bio produkty
Farmářské produkty
Legerova 57
Praha 1
110 00
11.30–23, po–pá, 12–23, so, 12–22, ne
    222 727 851
Kuchyně:
česká, steakhouse
Zvláštnost:
Naši pradědové vyšlechtili tzv. český strakatý skot, odtud zkratka Čestr. Mistři řezníci nechávají maso patřičně vyzrát a zpracují i některé dnes opomíjené partie, které se zde znovu objevují na talíři. Pečlivě ošetřené plzeňské pivo z tanku.
Hodnocení GR2016
Jídlo: 1.5
Obsluha: 1.8
Interiér: 2.2
Cena: 730
Moje hodnocení pro GR2017
Jídlo:
Obsluha:
Interiér:
Cena:
(průměr za jídlo a nápoj/1 osoba)
Vložit komentář

Přečtěte si Pravidla registrace.

Komentáře

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (4. 4. 2016 12:00:15)

Rozlévaný riesling z Pfalzu byl výborný, zato francouzská růžovka byla nic moc a málo vychlazená. Obsluha rychlá a snaživá, prostředí pro mě nezajímavé i když pro účel takovéto restaurace asi vyhovující a možná i atraktivní. Celkově jsme usoudili, že za ta léta, co jsme tuto restauraci ignorovali, jsme o nic nepřišli a to i navzdory vesměs pozitivním hodnocením na tomto webu.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (4. 4. 2016 11:47:25)

Před mnoha lety nás tato restaurace nepřesvědčila a ani nyní jsme nebyli nadšeni. Tatarák nebyl špatný, ale na můj vkus nevýrazně dětský. Šneci nebyli vůbec cítit v přemíře chutí zeleniny a žampionů. Karabáček v sádle a krk na paprice byly z oběda to nejlepší. Steaky z velkého ořechu a z lopatky byly křehké, z veverky tužší. Všechny však byly tak nějak bez chuti, ani omáčky Ambiente a bylinková to nezachránily. Hranolky nestály za nic bramborová kaše byla výborná.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (26. 2. 2016 16:31:20)

Naprosto špičkový a milý přístup profesionální obsluhy, dokonalé jídlo (steaky jsou jedním slovem famózní), vynikající jídlo a opravdu exklusivní prosředí. Byli jsme zde poprvé a rozhodně se vrátíme. Ačkoliv jsou ceny vyšší (za rodinnou večeři jsme platili 4 tisíce), stojí to za to! Děkujeme za skvělý zážitek.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (28. 12. 2015 18:26:02)

dali jsme si tříchodové degustační menu + dezert... se vším jsme byly spokojeni kromě obsluhou doporučené perigodske omáčky... měl jsem jí zde už dříve, ale byla jíná... lepší..
 

Boddie

Food Guru

  9

plus 1
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2015 (5. 10. 2015 17:24:19)

Namlsán báječným karabáčkem jsem opětovně navštívil Čestr. Pro tentokrát opět 3-chodové menu.Vybral jsem si zapečené hlemýždě vařené se zeleninou a zapečené v žampionech. Velmi zajímavá úprava mě inspirovala natolik, že to někdy doma zkusím.Následoval báječný krk, pomalu dušený na paprice s kysanou smetanou s bramborovou kaší. Závěrečný steak z vrchního šálu s perigodskou omáčkou, ten už mě zaujal méně. Prostě do Čestru příště jen na hlavní chod a snad budu mít štěstí na Rosťu, 2x skvělý číšník.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2015 (15. 9. 2015 21:35:28)

Vyborne maso, profesionalni obsluha, vzdusny prostor, skvele misto pro posezeni s prateli i na romantickou veceri.
 

Boddie

Food Guru

  9

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2015 (14. 9. 2015 21:33:40)

Závěrečný krční filet na grilu už neměl šanci karabáček překonat. Bezvadný číšník Rosťa, který by se pro hosty doslova rozkrájel, jen dokonal úžasný kulinářský zážitek!
 

Boddie

Food Guru

  9

plus 2
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2015 (14. 9. 2015 21:33:11)

Pro tentokrát naprosto unikátní zážitek, který jsem nečekal. Vím, že 628,- Kč za tříchodové menu je hodně, ale... Velmi slušně namíchaný tatarák s prvoplánovým důrazem na chuť masa. Následoval naprosto unikátní chod, tedy hovězí karabáček. Poprvé jsem jej ochutnal v Miura hotelu v Čeladné. Karabáček je část zadní nohy nad kolenem, tedy vlastně lepší kližka. Maso pozvolna vařené v husím sádle s božským sosem a chlupatými knedlíky=na taková jídla se skládají básně!
 

Pavel Heřmánek

Connoisseur

Maurerův výběr Grand Restaurant 2015 (15. 9. 2015 09:39:21)

Zdravím Vás Boddie. Mám podobnou zkušenost s karabáčkem i Čestrem jako Vy. Prostě nadšení pro chuťové i požitkářské buňky.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2015 (12. 9. 2015 17:46:51)

Příjemná, vnímavá obsluha, nepříjemné horko v restauraci (dědictví budovy FS?), hovězí vývar neurazí ale ani nenadchne, svíčková na grilu medium rare povedená, přílohový salát dochucený optimálně, pivo dražší a dobré.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2015 (27. 8. 2015 16:58:08)

Na návštěvu Čestru jsem se hodně těšil a byl jsem spokojen. Jako předkrm sashimi - moc dobré, hlavní chod steak z pupku, bramborová kaše a perigrodská omáčka, steak propečený jak jsem chtěl, kaše i omáčka supr. I ostatní u stolu měli všechna jídla báječná, jediné mínus byla obsluha, Číšník jednou zapomněl na objednávku pití a pak popletl přílohy, chyby však rychle napravil a za špatné přílohy jsme neplatili. Škoda vysokých cen za víno, ale rozhodně restauraci doporučuji.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2015 (18. 8. 2015 12:22:41)

Pro mlsné jazýčky. Absolutní lahůdka. Sladová krupicová kaše s malinami a čokoládou. Pecka :-)
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2015 (18. 8. 2015 12:16:33)

Hovězí pupek s koprovou omáčkou. Super :-) Předkrm šneci. Taky dobré.
 
 
Vložit komentář

Přečtěte si Pravidla registrace.

Zobrazit starší


 
U jídelního stolu je jediné místo, kde se první hodinu nikdy nenudíte.
Anthelme Brillat-Savarin
Top
English