VYHLEDEJTE A HODNOŤTE

Dock House

Dock House
Salónek
Zahrádka
Parking
Dětský koutek
Se psem
Nekuřácký prostor
Platební karty
Bio produkty
Farmářské produkty
Michelská 59
Praha 4 - Michle
141 00
11–23, po–pá, 12–23, so, 12–17, ne
    261 211 590
Kuchyně:
mezinárodní, steakhouse
Zvláštnost:
Speciální technologie přípravy masa na horkých kamenech. Steaky z Austrálie, Ameriky nebo z Jeseníků. Domácí těstoviny a dezerty nebo originální zeleninové saláty – podle sezonní úrody českých ekofarem. Pravidelný brunch s programem pro děti.
Hodnocení GR2016
Jídlo: 1.9
Obsluha: 2.2
Interiér: 2.5
Cena: 630
Moje hodnocení pro GR2017
Jídlo:
Obsluha:
Interiér:
Cena:
(průměr za jídlo a nápoj/1 osoba)
Vložit komentář

Přečtěte si Pravidla registrace.

Komentáře

Perry

Gourmet

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (11. 4. 2016 17:21:27)

Hodnotil jsem vše za 2, protože potřebuji mít prostor na hodnocení jiných. Nicméně sem pravidelně chodím na steaky. Na nic jiného! A steaky mají výborné. Jedny z nejlepších v Praze. Výběr masa, gramáže, provedení, úprava. Super možnost si sestavit dle aktuální chuti. K tomu výběr několika slušných červených po sklence. Dobrá hospoda, bez větších dalších ambicí. Doporučuji argentinský Malbec a "mojí hodinu" - kolem 15.oo. Hospoda si oddechla po obědech a věnuje se vám v klidu kuchař i personál.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (2. 3. 2016 09:49:32)

podle recenzí na různých portálech jsem čekal lepší jídlo a horší obsluhu než jsem zažil. číšníci se opravdu snažili, servírování jídel se mi zdá velmi slabé. Takhle naservírovanou červenou řepu bych neočekával ani za poloviční cenu. Kuřecí křídla nám vyloženě nechutnala. Kalamáry skvělé, bohužel také chabé servírovaní. Vepřové žebro super, telecí roštěná, tatarák, mozzarella se sušenou šunkou - dobrý. Můj dojem - taková investice do vybavení by si zasloužila úměrné nadšení od šéfkuchaře.
 
 
Vložit komentář

Přečtěte si Pravidla registrace.

Zobrazit starší


 
Uvést dívku do noblesního restaurantu – to je dobrý začátek romantického příběhu.
Anonym
Top
English