VYHLEDEJTE A HODNOŤTE

Fabrika hotel

Fabrika hotel
Salónek
Zahrádka
Bezbariérová
Parking
Nekuřácký prostor
Platební karty
Bio produkty
Farmářské produkty
Školní 511
Humpolec
396 01
10–23, po–čt, 10–24, pá–so, 10–22, ne
    565 302 010
Kuchyně:
česká, mezinárodní
Zvláštnost:
Hotel s mnoha oceněními. Designové prostředí, speciality české kuchyně, pestrá nabídka steaků, salátů, čerstvých ryb a domácích těstovin i v bezlepkové variantě. Výhradně čerstvé suroviny a domácí zákusky.
Hodnocení GR2016
Jídlo: 0.0
Obsluha: 0.0
Interiér: 0.0
Cena: 0
Moje hodnocení pro GR2017
Jídlo:
Obsluha:
Interiér:
Cena:
(průměr za jídlo a nápoj/1 osoba)
Vložit komentář

Přečtěte si Pravidla registrace.

Komentáře

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (13. 7. 2016 11:20:47)

Interiér restaurace má vzdušný a moderní interiér. Na fotkách je dojem malinko lepší, než ve skutečnosti. Obsluha ok, 1 číšník velmi profesionální, druhý lehce arogantní. Polévka minestrone vynikající, hráškový krém celkem dobrý, jen studené talíře a vařící polévky = spálený jazyk :-(. Šafránové rizoto velmi chutné, krutí prsa se zeleninou dobře vyvedená. Voda filtrovaná 1l za 20 Kč :-). Čaj - Earl Gey hezky sevírovaný, ale obyčejný, bez chuti. Celkem spokojeni.
 

Mirek7

Food Guru

  4

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (12. 7. 2016 18:22:02)

Polední hotovky slušné, obsluha svižná, interiér celkem zajímavý. Pokud nejste humpoličáci, tak zastavení na oběd při cestě po D1 nebude chybou.
 

Boddie

Food Guru

  9

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (2. 5. 2016 22:59:15)

Kuchař umí dobře připravit jak jehněčí kolínko, tak salát Caesar. Moderní design hotelové restaurace je zajímavý, moc hezké moderní lustry. Číšníci jsou zmatení, že neobjednali předkrm host zjistí až tehdy, když mu přinesou hlavní jídlo, škoda, sedí tu jen 11 hostů. Na WC si ani po upozornění obsluhy není do čeho utřít ruce...
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (17. 2. 2016 22:29:17)

Krémové rizoto ve Fabrice opravdu umí, na co se ale vracím už několik let je vynikající creme brulée, jen mě mrzí, že už k němu nedávají kopeček zmrzliny a čerstvé ovoce jako tomu bylo dříve :)
 

Boddie

Food Guru

  9

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (2. 5. 2016 22:54:40)

Ano, přesvědčil jsem se, že pan Bohumil Říha vařit opravdu umí.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (22. 1. 2016 08:21:36)

hezky interiér příjemná obsluha
 
 
Vložit komentář

Přečtěte si Pravidla registrace.

Zobrazit starší


 
U jídelního stolu je jediné místo, kde se první hodinu nikdy nenudíte.
Anthelme Brillat-Savarin
Top
English