VYHLEDEJTE A HODNOŤTE

Field

Field
Salónek
Nekuřácký prostor
TOP100
Farmářské produkty
U Milosrdných 12
Praha 1
110 00
11–14.30, 18–22.30, po–pá, 12–22.30, so, 12–22, ne
    222 316 999
Kuchyně:
česká, česká moderní, mezinárodní
Zvláštnost:
Unikátně řešený proměnlivý strop z dílny Maskera. Známý šéfkuchař Radek Kašpárek klade důraz na zajímavé kombinace v jednom pokrmu. Speciality Free Range Dining se mění v závislosti na sezoně. Káva z jedinečné směsi připravovaná v pákovém kávovaru z Itálie ze 60. let 20. století.
Hodnocení GR2017
Jídlo: 1.3
Obsluha: 1.4
Interiér: 2.0
Cena: 1560
Moje hodnocení pro GR2018
Jídlo:
Obsluha:
Interiér:
Cena:
(průměr za jídlo a nápoj/1 osoba)
Vložit komentář

Přečtěte si Pravidla registrace.

Komentáře

Septim

Connoisseur

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (23. 9. 2017 00:56:37)

Taková malá hvězda na nebi co začala více svítit :-) Do velké hvězdy to chce více stability a méně kreativity :-) Jinak děkuji za další skvělou restauraci!
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (20. 9. 2017 23:06:44)

Interiér Fieldu je sice spíše jednodušší, zato neodpoutává pozornost od kreativních výtvorů místních kuchařů. Z obsluhy jsem nejpozitivněji vnímala pana sommeliéra, slečna obsluhující náš stůl šetřila s úsměvy a prezentace byla občas celkem potichu. Můj výběr jídel se skládal z raka, holuba, pštrosa a dezertu. Rak mě příliš nenadchnul, naopak bych oslavila maso pštrosí. Radek Kašpárek jede na výrazné chutě, nevšední způsob servírování a to bylo splněno opravdu na jedničku, byla to zábava.
 

Boddie

Food Guru

  9

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (23. 9. 2017 21:12:02)

Popsala jste to přesně.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (2. 9. 2017 14:54:24)

Uvitani bylo chladne, prideleny cisnik velmi profesionalni a mily, originalni prezentace jidla, ktera predcila samotnou chut.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (23. 8. 2017 15:52:09)

K obsluze bych neměl velké výhrady, slečna mohla být trochu milejší, ale byla rychlá,vstřícná a nevtíravá. Nadchl mě pan sommelier - vtipný a milý. A trochu déle jsme čekali na zaplacení, jinak jsem byl naprosto spokojený.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (23. 8. 2017 15:42:22)

Dal jsem si desetichodové menu a spároval s nealko nápoji jejich výroby a musím říct, že jsem neprohloupil. Třeba kombinace celer, brambora, lískový ořech byla senzační nebo červená řepa, anýz, libeček totéž. Jídla byla výborná, s opravdu silnou chutí. Třeba brambora, tvaroh, žloutek, ředkev nezní zrovna chuťově výrazně, ale bylo to naprosto super. Způsob servírování je též netradiční a originální, asi i proto mají na jídelním lístku namalován UFO talíř.
 

Boddie

Food Guru

  9

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (17. 6. 2017 02:59:00)

Šéfkuchař si libuje v silných chutích a vychází mu to. Michelinští komisaři musí být u vytržení, kuchyně jim jde tkzv. na ruku. Já ovšem musím mezi vínem a chodem občas sníst kousek chleba, abych dokázal chutě odlišit.Tím vůbec nechci snižovat umění kuchařů, jenom mezi výraznou chutí jídla a skvělou skleničkou Brunella je příjemné uklidnit chuťové pohárky trochou vody anebo právě chlebem.
 

Boddie

Food Guru

  9

plus 1
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (17. 6. 2017 02:51:54)

Souhlasím s komentáři, že obsluha ještě musí zabrat, aby dohnala úroveň kuchyně sympatického šéfkuchaře Kašpárka. Jídlo excelentní v pořadí mořský ďas obalený v drcené rýži=křoupe hodně, podávaný spolu s vepřovým kolenem překrytým tenkým "plátkem" želatiny. Dále můj oblíbený brzlík s celerem a rakytníkem, jehněčí s pohankou a podmáslím, doplněné chutnou jehněčí klobáskou. Sladká tečka: rebarbora s ovčím sýrem.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (20. 1. 2017 09:42:11)

Jedinečný zážitek. Vizuálně perfektně upravené pokrmy jsou opravdovým požitkem. Chuťově prostě perfektní. Interiér se mi osobně moc líbil, ovšem věřím tomu, že ne každému to "sedne". Jediná drobná výtka snad k obsluze, která v určitých chvílích nefungovala na 100%. Mohla být malinko příjemnější a chvílemi jsme čekali na obsloužení déle než by bylo záhodno Michelinské restaurace. Jednoznačně doporučuji všem, stojí to za to...
 

Septim

Connoisseur

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (8. 11. 2016 14:33:44)

Mistr kuchařský je ateliérový grafický umělec..., který na talíři donese jídlo tak vizuálně vyumělkované, že si myslíte - není to umělé a není to spíše dílo do galerie? Kousnu - ejhle, je to k jídlu... a chuťové pohárky se nemůžou nabažit :-). Za tu cenu je degustačni menu OK, ale obsluha by potřebovala doladit stejně jako ten designový vizuál na talíři! Interier má slušný moderní základ -ale bohužel je nedotažený do konce - chtělo by to malinko zateplit a doladit koncepční atmosféru.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (25. 10. 2016 23:58:24)

Superfield. Bavily mě bylinky, vůně, souznění s přírodou od interiéru až po obsluhu. Originální, jednoduché, harmonické.
 

žvejkal

Connoisseur

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (25. 10. 2016 22:54:24)

3500
 
 
Vložit komentář

Přečtěte si Pravidla registrace.

Zobrazit starší


 
Popíjej staré víno, chceš-li vesele stárnout.
Latinské přísloví
Top
English