VYHLEDEJTE A HODNOŤTE

Field

Field
Salónek
Nekuřácký prostor
TOP100
Farmářské produkty
U Milosrdných 12
Praha 1
110 00
11–14.30, 18–22.30, po–pá, 12–22.30, so, 12–22, ne
    222 316 999
Kuchyně:
česká, česká moderní, mezinárodní
Zvláštnost:
Unikátně řešený proměnlivý strop z dílny Maskera. Známý šéfkuchař Radek Kašpárek klade důraz na zajímavé kombinace v jednom pokrmu. Speciality Free Range Dining se mění v závislosti na sezoně. Káva z jedinečné směsi připravovaná v pákovém kávovaru z Itálie ze 60. let 20. století.
Hodnocení GR2017
Jídlo: 1.3
Obsluha: 1.4
Interiér: 2.0
Cena: 1560
Moje hodnocení pro GR2018
Jídlo:
Obsluha:
Interiér:
Cena:
(průměr za jídlo a nápoj/1 osoba)
Vložit komentář

Přečtěte si Pravidla registrace.

Komentáře

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (25. 9. 2017 14:25:51)

Jídlo i obsluha jsou na jedničku, prezentace jídla je velmi krativní (možná bych ubral). Jediné, co mi nesedlo byl interiér - na můj vkus příliš strohý. Obsluha takřka dokonalá a šéfkuchař přidal dva chody k degustačnímu menu v ceně. V Praze je Field tou nejméně formální michelinskou restaurací.
 

Septim

Connoisseur

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (23. 9. 2017 00:56:37)

Taková malá hvězda na nebi co začala více svítit :-) Do velké hvězdy to chce více stability a méně kreativity :-) Jinak děkuji za další skvělou restauraci!
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (20. 9. 2017 23:06:44)

Interiér Fieldu je sice spíše jednodušší, zato neodpoutává pozornost od kreativních výtvorů místních kuchařů. Z obsluhy jsem nejpozitivněji vnímala pana sommeliéra, slečna obsluhující náš stůl šetřila s úsměvy a prezentace byla občas celkem potichu. Můj výběr jídel se skládal z raka, holuba, pštrosa a dezertu. Rak mě příliš nenadchnul, naopak bych oslavila maso pštrosí. Radek Kašpárek jede na výrazné chutě, nevšední způsob servírování a to bylo splněno opravdu na jedničku, byla to zábava.
 

Boddie

Food Guru

  10

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (23. 9. 2017 21:12:02)

Popsala jste to přesně.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (2. 9. 2017 14:54:24)

Uvitani bylo chladne, prideleny cisnik velmi profesionalni a mily, originalni prezentace jidla, ktera predcila samotnou chut.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (23. 8. 2017 15:52:09)

K obsluze bych neměl velké výhrady, slečna mohla být trochu milejší, ale byla rychlá,vstřícná a nevtíravá. Nadchl mě pan sommelier - vtipný a milý. A trochu déle jsme čekali na zaplacení, jinak jsem byl naprosto spokojený.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (23. 8. 2017 15:42:22)

Dal jsem si desetichodové menu a spároval s nealko nápoji jejich výroby a musím říct, že jsem neprohloupil. Třeba kombinace celer, brambora, lískový ořech byla senzační nebo červená řepa, anýz, libeček totéž. Jídla byla výborná, s opravdu silnou chutí. Třeba brambora, tvaroh, žloutek, ředkev nezní zrovna chuťově výrazně, ale bylo to naprosto super. Způsob servírování je též netradiční a originální, asi i proto mají na jídelním lístku namalován UFO talíř.
 

Boddie

Food Guru

  10

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (17. 6. 2017 02:59:00)

Šéfkuchař si libuje v silných chutích a vychází mu to. Michelinští komisaři musí být u vytržení, kuchyně jim jde tkzv. na ruku. Já ovšem musím mezi vínem a chodem občas sníst kousek chleba, abych dokázal chutě odlišit.Tím vůbec nechci snižovat umění kuchařů, jenom mezi výraznou chutí jídla a skvělou skleničkou Brunella je příjemné uklidnit chuťové pohárky trochou vody anebo právě chlebem.
 

Boddie

Food Guru

  10

plus 1
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (17. 6. 2017 02:51:54)

Souhlasím s komentáři, že obsluha ještě musí zabrat, aby dohnala úroveň kuchyně sympatického šéfkuchaře Kašpárka. Jídlo excelentní v pořadí mořský ďas obalený v drcené rýži=křoupe hodně, podávaný spolu s vepřovým kolenem překrytým tenkým "plátkem" želatiny. Dále můj oblíbený brzlík s celerem a rakytníkem, jehněčí s pohankou a podmáslím, doplněné chutnou jehněčí klobáskou. Sladká tečka: rebarbora s ovčím sýrem.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (20. 1. 2017 09:42:11)

Jedinečný zážitek. Vizuálně perfektně upravené pokrmy jsou opravdovým požitkem. Chuťově prostě perfektní. Interiér se mi osobně moc líbil, ovšem věřím tomu, že ne každému to "sedne". Jediná drobná výtka snad k obsluze, která v určitých chvílích nefungovala na 100%. Mohla být malinko příjemnější a chvílemi jsme čekali na obsloužení déle než by bylo záhodno Michelinské restaurace. Jednoznačně doporučuji všem, stojí to za to...
 
 
Vložit komentář

Přečtěte si Pravidla registrace.

Zobrazit starší


 
Chuť přichází při jídle.
Francois Rabelais
Top
English