VYHLEDEJTE A HODNOŤTE

Field

Field
Salónek
Nekuřácký prostor
TOP100
Farmářské produkty
U Milosrdných 12
Praha 1
110 00
11–14.30, 18–22.30, po–pá, 12–22.30, so, 12–22, ne
    222 316 999
Kuchyně:
česká, česká moderní, mezinárodní
Zvláštnost:
Unikátně řešený proměnlivý strop z dílny Maskera. Známý šéfkuchař Radek Kašpárek klade důraz na zajímavé kombinace v jednom pokrmu. Speciality Free Range Dining se mění v závislosti na sezoně. Káva z jedinečné směsi připravovaná v pákovém kávovaru z Itálie ze 60. let 20. století.
Hodnocení GR2017
Jídlo: 1.3
Obsluha: 1.4
Interiér: 2.0
Cena: 1560
Moje hodnocení pro GR2018
Jídlo:
Obsluha:
Interiér:
Cena:
(průměr za jídlo a nápoj/1 osoba)
Vložit komentář

Přečtěte si Pravidla registrace.

Komentáře

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (20. 1. 2017 09:42:11)

Jedinečný zážitek. Vizuálně perfektně upravené pokrmy jsou opravdovým požitkem. Chuťově prostě perfektní. Interiér se mi osobně moc líbil, ovšem věřím tomu, že ne každému to "sedne". Jediná drobná výtka snad k obsluze, která v určitých chvílích nefungovala na 100%. Mohla být malinko příjemnější a chvílemi jsme čekali na obsloužení déle než by bylo záhodno Michelinské restaurace. Jednoznačně doporučuji všem, stojí to za to...
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (8. 11. 2016 14:33:44)

Mistr kuchařský je ateliérový grafický umělec..., který na talíři donese jídlo tak vizuálně vyumělkované, že si myslíte - není to umělé a není to spíše dílo do galerie? Kousnu - ejhle, je to k jídlu... a chuťové pohárky se nemůžou nabažit :-). Za tu cenu je degustačni menu OK, ale obsluha by potřebovala doladit stejně jako ten designový vizuál na talíři! Interier má slušný moderní základ -ale bohužel je nedotažený do konce - chtělo by to malinko zateplit a doladit koncepční atmosféru.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (25. 10. 2016 23:58:24)

Superfield. Bavily mě bylinky, vůně, souznění s přírodou od interiéru až po obsluhu. Originální, jednoduché, harmonické.
 

žvejkal

Connoisseur

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (25. 10. 2016 22:54:24)

3500
 

Boddie

Food Guru

  9

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (2. 5. 2016 21:51:13)

Blahopřeji k hvězdě od Michelina! Šéfkuchař Radek Kašpárek sice nebyl přítomen, ale klapalo jim to. Jak flap steak, tak nugát s jogurtem, opravdu jsem si pochutnal. Od minulé návštěvy ubrali na množství ingrediencí na talíři, což jsem kvitoval s povděkem. Číšníci s malými chybičkami, prostředí mi nic neříká, nelíbí se mi, ale proti gustu...
 

Weetek

Food Lover

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (1. 5. 2016 18:46:56)

v jidle lezl mravenec, obsluha spis prumerna. zajimavy zazitek. prostredi neutulne
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (27. 4. 2016 21:22:13)

Prostředí nijak atraktivní. Sekera, vidle či galoše ve výlohách jsou podivné a kolemjdoucího spíše odradí. O kolečku opřeném na pánské toaletě nemluvě. Couvert hodně odbytý: chléb ničím zvláštní, houska tvrdá, Lučina s pažitkou a máslo údajně s cibulkou by v lepší restauraci neobstály . Z jídelního lístku se dozvíme, z čeho je jídlo udělané, ale již nikoliv jak, ale kvalita je vysoká. Šéfkuchař všechno zalévá nějakými sosy. Vinný lístek dobrý a nepředražený. Velice slušný podnik, ale ta M *...?
 
 
Vložit komentář

Přečtěte si Pravidla registrace.

Zobrazit starší


 
Pít a potom pracovat a pracovat a potom pít – jaký to krásný život.
Romain Rolland
Top
English