VYHLEDEJTE A HODNOŤTE

Jičín hotel, U Dělové koule 1866

Jičín hotel, U Dělové koule 1866
Salónek
Zahrádka
Bezbariérová
Parking
Dětský koutek
Se psem
Nekuřácký prostor
TOP100
Farmářské produkty
Havlíčkova 21
Jičín - Valdické Předměstí
506 01
11–23, denně
    493 544 250
Kuchyně:
česká, mezinárodní, regionální, zvěřina
Zvláštnost:
Součást hotelu Jičín. Interiér připomíná události roku 1866, kdy došlo k významné bitvě u Jičína, která předznamenala výsledek prusko-rakouské války. Regionální a české speciality a pokrmy mezinárodní kuchyně.
Hodnocení GR2017
Jídlo: 1.4
Obsluha: 2.0
Interiér: 1.8
Cena: 440
Moje hodnocení pro GR2018
Jídlo:
Obsluha:
Interiér:
Cena:
(průměr za jídlo a nápoj/1 osoba)
Vložit komentář

Přečtěte si Pravidla registrace.

Komentáře

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (13. 1. 2017 10:18:23)

Byli jsme tam před cca dvěma lety. Jídlo super, ale personál katastrofální. Číšník přišel s rukama v kapsách se slovy: "Co to bude?" 4. cenová... Hezká restaurace, ale špatný personál.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (7. 11. 2016 19:09:59)

Stále usměvavý a ochotný personál...obsluha rychlá. Obědvala či večeřela jsem zde asi 10x. V nabídce vždy čerstvé sezonní potraviny, občas velmi originální a nápaditá úprava, př. celá zapečená dýně Hokaido s masovým ragů a sýrem skvěle vychucená. Porce velké.
 

Jara

Food Lover

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (21. 10. 2016 16:07:45)

Dnes jsme se s manželem stavili na oběd. Kromě dvou menších stolů bylo úplně plno a obsluha byla stále příjemná a rychlá. Dali jsme si jen z nabídky poledního menu a byli jsme spokojeni. Dýňový krém byl dobrý a především kachna s variací domácích knedlíků, červeným i bílým zelím byla skvělá. Prvních pět minut jsem přemýšlela, jestli se v ceně 128 Kč za porci takové jídlo vyplatí vůbec vařit....
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (17. 9. 2016 18:51:32)

V restauraci jsme byli před dvěmi lety a odcházeli velice nadšení. S očekáváním jsme zavítali znovu a psal se trochu jiný příběh. Guláš chuťově nic moc a ač se na Cesar salátu nedá moc zkazit - maso smažené a dresing viděl jen majonézu.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (10. 9. 2016 14:06:16)

obsluha usmevava, cekani na svickovou do 15ti minut. coz pri poloplne hospode bylo na hrane. vidensky rizek byl pecka zelenina cerstva. interier paradni
 

Boddie

Food Guru

  9

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (4. 8. 2016 21:53:14)

No musel jsem do Jičína zajet, když mají restauraci v desítce nejlepších. Takže: Řepa se začernalými okraji vypovídá mnohé. Není čerstvě krájená, salát ovadlý, dokonce oschlý tvrdý košťál politý vinagretem=to přece nemůže kuchař pustit na stůl! Nahřáté houstičky supr,obsluha rychlá, ale čekání na studený předkrm (a ještě viz výše=řepu) celých 20 minut ve 3 odpoledne? Klasická hovězí s játrovými knedlíčky=standard, tuctová polévka z běžné hospody. Nejlepší bylo carpaccio s úplně čerstvou rukolou.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (17. 2. 2016 22:14:16)

Tato restaurace nám s přítelem poskytla nezapomenutelný gurmánský zážitek, velice rádi se tam vrátíme.
 
 
Vložit komentář

Přečtěte si Pravidla registrace.

Zobrazit starší


 
Střez se dobrého kuchaře a mladé ženy!
Francouzské přísloví
Top
English