La Cave

Pro hlasování je nutné se Přihlásit

La Cave - interiér

Hradební 3037, Tábor

Kuchyně: česká moderní, regionální

Vlastnosti: bezbariérová, farmářské produkty, parking, salónek, se psem, zahrádka

Otevřeno: 11–15, 18–23, denně

+420 381 212 221

Stylový sklepní restaurant zaměřený na zážitkovou gastronomii z českých regionálních surovin. Jde o prostory bývalého pivovaru umístěné v nádvoří hradu Kotnov. Gastronomické speciality zde připravuje tým pod vedením Martina Pudila, člena Národního týmu kuchařů a cukrářů ČR, držitele mnoha ocenění a zlaté medaile z Culinary Challenge 2018 v Singapuru.

Pudil Martin šefkuchař La Cave
Pudil Martin šefkuchař La Cave

Hlavním šéfkuchařem restaurace La Cave v LH Dvořák Tábor je mladý a talentovaný Martin Pudil, člen národního týmu kuchařů a cukrářů ČR. Je držitel mnoha ocenění a zlatý medailista z Culinary Challenge Singapur 2018. Martin Pudil se již od dětství rád věnoval a zajímal o přípravu pokrmů proto při volbě povolání šel za svým cílem. V roce 2010 zvítězil v kategorii juniorů v soutěži Kuchař roku. Díky tomu se poznal s Romanem Paulusem a byl vyzván aby s ním cestoval do Budapešti na Global Chefs Challenge 2011 jako jeho commi. Krátce poté 2012 přišla nabídka na práci v restauraci Alcron, která v témže roce získává svoji první michelinskou hvězdu v ČR. Martin Pudil zde poznává nové technologie, pracuje s luxusními surovinami a je součástí zajímavá týmové práce. Po všech stránkách velká škola. Po Praze se vrátil do Jižních Čech, do kraje pro něj blízkého, kde v pozici šéfkuchaře v restauraci La Cave, hotelu LH Dvořák Tábor posouvá úrovně gastronomie vzhůru.

Načítám ....