VYHLEDEJTE A HODNOŤTE

La Trattoria Turbanti

La Trattoria Turbanti
Salónek
Zahrádka
Bezbariérová
Parking
Dětský koutek
Se psem
Nekuřácký prostor
Platební karty
Bio produkty
Farmářské produkty
Náchodská 868
Praha 9 - Horní Počernice
193 00
11–22, po–čt, 11–23, pá–so, 11–21, ne
    281 921 818
Kuchyně:
italská
Zvláštnost:
Původní kovárna v areálu Chvalského zámku. Pec zde stavěl před lety sám Gianfranco Turbanti – a nevyhasla ode dne zahájení provozu. K přípravě jídel používají čerstvé suroviny a také panenský olivový olej z vlastního sadu v Toskánsku, o nějž zkušeně pečuje pan majitel.
Hodnocení GR2016
Jídlo: 2.0
Obsluha: 2.5
Interiér: 2.3
Cena: 330
Moje hodnocení pro GR2017
Jídlo:
Obsluha:
Interiér:
Cena:
(průměr za jídlo a nápoj/1 osoba)
Vložit komentář

Přečtěte si Pravidla registrace.

Komentáře

Boddie

Food Guru

  9

plus 1
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (2. 5. 2016 23:12:53)

Obsluha to kazí. Moje oblíbené Bistecca di Manzo Fiorentina, tedy argentinskou roštěnou krásně medium rare na parmezánu a rukole mi servírka přinese vlažnou. Reklamuji to a na dotaz, zda je studený parmezán a rukola mám chuť jít domů. Vracím porci na ohřátí. Za 5 minut je talíř zpět a maso je ještě studenější. Na dotaz proč, mě čeká odpověď, že nechtěli zkazit úpravu medium rare. Sakra co s tím? Měl jsem chuť vyjít o čarodějnicích ven a dát si u stánku třeba lángoše.
 

Mirek7

Food Guru

  4

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (3. 5. 2016 07:22:26)

No já si teda ohřívat nic nedávám - protože pak už to za nic nestojí. Kuchyně většinou to jídlo vrazí do mikrovlnky a pak je teplá i studená zeleninová obloha. Buď udělám hrdinu a mlčky to sním, nebo udělám hrdinu, vrátím to a dám si něco jiného, nebo udělám hrdinu, jídlo odmítnu a odejdu na toho langoše.
 

Boddie

Food Guru

  9

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (3. 5. 2016 07:57:03)

S hrdinstvím je to někdy těžké. Když jsem sám, tak jsem statečný, ale neumím to, když jsem se společností dalších lidí. To jim mám kazit večer? Do mikrovlnky to nedali, ale asi na pánev, jenže tak krátce, že to nebylo nic platné. Číšnice prostě na začátku udělala chybu. Čekala až budou těstoviny a mezitím mi maso na studené rukole vychladlo. Možná je to chyba kuchaře, kdo ví?
 
 
Vložit komentář

Přečtěte si Pravidla registrace.

Zobrazit starší


 
Divné je, když si dáte kapra namodro a dostanete po něm žloutenku.
Vlasta Burian
Top
English