VYHLEDEJTE A HODNOŤTE

Maso a kobliha

Maso a kobliha
Nekuřácký prostor
Farmářské produkty
Petrská 23
Praha 1
110 00
11–17, út, 11–22, st–pá, 11–17, so
    224 815 056
Kuchyně:
česká, mezinárodní
Zvláštnost:
Zde je k mání jedinečné, za sucha stařené maso od českých farmářů, silný masový vývar, rilletes a paštiky, terriny, šunky a jiné zajímavé uzeniny. Domácí lardo, klobásky, slaniny, burgery, jehněčí kofty, sekaná. Řezy vyvěšeného masa. To vše lze odnést s sebou. Můžete okusit i zajímavě připravenou zeleninu, sendviče s chlebem od Maškrtnice nebo koblihu s krémem s pravou vanilkou.
Hodnocení GR2017
Jídlo: 1.8
Obsluha: 2.1
Interiér: 2.4
Cena: 440
Moje hodnocení pro GR2018
Jídlo:
Obsluha:
Interiér:
Cena:
(průměr za jídlo a nápoj/1 osoba)
Vložit komentář

Přečtěte si Pravidla registrace.

Komentáře

Mr.V

Gourmet

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (10. 7. 2016 13:08:12)

Ke druhé restauraci Paula Daye je třeba přistoupit tak jak to je - spíše denní bistro než cokoli jiného. Jídlo je kapitola sama pro sebe - šéfkuchař prostě umí zaujmout něčím netradičním, suroviny prvotřídní a zalít tu mastnotu pivem od Matušky je paráda. Pokud ale budu chtít povečeřet s přáteli, zajdu radši vedle do Sansha. Paul Day mě prostě má v moci :-).
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (27. 4. 2016 07:31:34)

Interiér připomínající nádražní bufet z 80 let. Nicméně jsem jdeme za jídlem tak hurá na to. Z fotek je jasné co jsme si ve 3 lidech objednali, ale malý komentář si neodpustím. Vepřové kůžičky a pálivé avokádo je opravdu dobrá kombinace a výborný doplněk k lahodnému pivu od pana Matušky. Moc dobrý lososový gravadlax na tmavém chlebu. Mám velmi rád dršťky, ale úprava pana Daye mne moc neoslovila. No a na závěr nemohla chybět kobliha, ale za 55,- Kč jsem tedy čekal větší pecku-babička dělá lepší
 
 
Vložit komentář

Přečtěte si Pravidla registrace.

Zobrazit starší


 
Střez se dobrého kuchaře a mladé ženy!
Francouzské přísloví
Top
English