VYHLEDEJTE A HODNOŤTE

Miura hotel

Miura hotel
Zahrádka
Bezbariérová
Parking
Dětský koutek
Se psem
Nekuřácký prostor
TOP100
Farmářské produkty
Kuchyně:
regionální
Zvláštnost:
Beton, plech, sklo a kámen. Základní materiály stavby v areálu golfového hřiště Čeladná. Moderní výtvarná díla od Andyho Warhola, Damiena Hirsta a Davida Černého. Kreativní špičková gastronomie a prostředí v Beskydech nevídané.
Hodnocení GR2017
Jídlo: 1.2
Obsluha: 1.6
Interiér: 1.6
Cena: 910
Moje hodnocení pro GR2018
Jídlo:
Obsluha:
Interiér:
Cena:
(průměr za jídlo a nápoj/1 osoba)
Vložit komentář

Přečtěte si Pravidla registrace.

Komentáře

Zevlier

Food Lover

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (26. 2. 2017 17:22:58)

Po pravdě musím říct že jsem vzhledem k zde pozitivním ohlasům čekal víc. Desing hotelu o.k. , ale restaurace bez atmosfery taková potemnělá, stoly příliš malé židle nepohodlné nebylo misto na pověšení kabátů. Obsluha bez výhrad. Jidlo dobrý, hlaní chod mě příliš nenadchl, maso sice měkoučké ale suché mohlo být míň udělané. Dezert a kává výborná. Čekal jsem explozi chutí ale nekonala se ...v téhle cenové kategorii jsem si jinde pochutnal více. Ale z 5 bodů dám 4 takže vlastně spokojen.
 

Grand Restaurant Festival 2017 (25. 2. 2017 07:24:32)

Příjemná atmosféra, milá obsluha a jídlo... jídlo vynikající! Na GRF jsme byli v Miuře poprvé předloni, letos jsme se rozhodli opět pro tento podnik a nelitovali jsme. Harmonie chutí u všech jídel včetně sladké tečky. Před kuchaři smekám. Příště chceme navštívit restauraci za denního světla, abychom si užili i výhledy. Celkově hodnotíme jako super gastronomický zážitek! :-)
 

kazlepka

Food Lover

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (24. 2. 2017 07:30:45)

Vzhledem k tomu, že jsem již v minulosti navštívil hotel Miura v rámci firemní akce, nemohl jsem si nechat ujít možnost ochutnat jejich degustační menu v rámci GRF. Volba to byla skvělá. Musím potvrdit, že pan šéfkuchař je mistrem v oboru. Tak jak mě málokdy něco takto nadchne, v Miuře se jim to povedlo již podruhé. Menu bylo excelentní. Vše pěkně gradovalo. Ochutnal jsem také kyselici, která byla grandiózní! Už teď se těším na příští návštěvu a to zřejmě již na březnové zvěřinové hody. Díky!
 

Grand Restaurant Festival 2017 (12. 2. 2017 19:07:20)

Restaurace boduje díky velkému a nádhernému výhledu na hory,byď interiér je až zbytečně velmi tmavý. Jídlo i víno výborně chuťově poskládáno a sladěno - pohanka s jelítkem,řepou a candátem - chuťový koncert, crumble z morkové kosti - nápad vypadá jednoduše, ale ten výsledek...více jak skvělý. Sladká tečka - lahodná, zejména marinovaná švestka se zmrzlinou byla top. Prostě šéfkuchař a jeho tým umí. Obsluha - blondýnečka s mikádem byla opravdu příjemná a milá. Děkujeme.
 

Grand Restaurant Festival 2017 (11. 2. 2017 20:04:02)

Odpolední termín návštěvy, nádherný západ slunce, personál, až na jednu slečnu, bez přívětivého výrazu, "povinná" informace o podávaném chodu. Na dotaz o původu podávané lehce zapáchající vody, vysvětlení, že z myčky, ale nevyústilo to ve výměnu skla. První chod nevýrazný, hlavní chod výtečný, ale na můj dotaz, jakým způsobem byla udělána krusta, slečna lakonicky poznamenala, že ani jí to nikdo neřekne....Ke konci večeře již velmi nepříjemná tma, která poněkud znehodnotila podávaný zákusek.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (5. 2. 2017 11:53:25)

Příjemně prožite sobotní odpoledne na Miura hotelu. Nejen nádherný vyhled na hory, ale také výborná obsluha v krásném designovém prostředí nám zpříjemnila den a mohli jsme si vychutnat excelentní jídlo pana kuchaře, kterému se povedlo rozehrát naše chuťové pohárky. Doporučujeme tenhle skvělý zážitek:)
 

Grand Restaurant Festival 2017 (4. 2. 2017 13:31:45)

Harmonie na talíři. Pan kuchař je skutečný umělec.
 

HaKa

Food Lover

plus 0
minus 0

Grand Restaurant Festival 2017 (2. 2. 2017 20:34:27)

Grand Restaurant Festival 2017 Hotel Miura nás zaujal svou architekturou a výtvarnými díly. Velmi nám chutnal domácí chleba k předkrmu, salátek z jazyka byl velmi jemný, candátek s pohankou a jelítkem byl křupavý a vynikající, karabáček s morkovým krumble a dýňovým pyré se na jazyku jen rozplýval a dezert s perníkovými knedlíčky a parfletem ze štramberského ucha nás také velmi příjemně překvapil svou chutí. Nechyběla prezentace jídel a vína. Velmi příjemné prostředí.
 

Grand Restaurant Festival 2017 (2. 2. 2017 15:49:51)

Oceňuji výborný vzhled i chuť podávaných jídel. Hodně pozitivně překvapil crumble z morkové kosti, skvělá pohanka i candát a parfet ze štramberského ucha. Prostředí art hotelu velmi inspirativní...
 

Kristýna

Food Lover

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (29. 1. 2017 21:36:45)

Krásné prostředí, moderní interiér. Obsluha spíš neosobní. Židle velmi nepohodlné a světla v restauraci tolik, že si někteří hosté svítili na jídelníček mobily. A teď k jídlu - velmi oceňuji využívání lokálních potravin a hlavně jejich propagaci. Za to opravdu chválím. Ryba s pohankou byla skvělá, stejně jako hovězí karabáček. Dezert a salát z telecího jazyka byly celkem dobré, morková kost byla za nás ale zcela mimo. Škoda, ale v této i nížší cenové relaci znám daleko lepší restaurace...
 

Grand Restaurant Festival 2017 (29. 1. 2017 05:13:45)

Jídlo a také víno bylo vynikající, personál příjemný. Při servírování nechyběla presentace jídla, což mě velmi potěšilo. Jirka a Jana
 

Mirek7

Food Guru

  4

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (29. 1. 2017 17:33:34)

Hezké fotky, ale do rodinného alba.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (24. 1. 2017 12:26:06)

V hotelu Miura jsem byla na GRF poprvé. Jídlo bylo dobré, prostředí i personál příjemný. Musím jen podotknout, že chyběla presentace jídla , což mě osobně velmi zklamalo. Šárka
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (21. 11. 2016 19:31:28)

Jidlo perfektni. Nikdy bych nerekl, ze si dam polevku z cervene repy a jehneci krk a bude to tak vyborne. Mozna bych ocenil vetsi rozmanitost jidel. Obsluha bohuzel pokulhava a pusobi chladne.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (8. 10. 2016 10:18:27)

Nevím co za ďábla v Miuře vaří! Nejlepší jídlo v republice!!
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (16. 9. 2016 12:25:43)

motto: Když si říkáte, že Vás už nemůže nic překvapit - tak se to stane! ANO - jídlo je opravdu famozní. Kuchař má prostě správnou chuť a používá lokální suroviny... Víno by chtělo malinko doladit a židle vyměnit ( jsou sice architektem doporučené a investor je schválil - ale asi na nich u jídla neseděli :-)) Ale kvuli jídlu je opravdu dobré jsem zajet!
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (21. 8. 2016 17:25:07)

Má druhá návštěva restaurace dle rady Mauera, první v desítce nej. Z plánované cesty jsme si zajeli 80 km a nelitovali. Hotel, design, prostředí - unášející. Obsluha milá a ochotná. Jídlo fantastické. Předkrm - hříbky, skryté vejce. Vývar z hovězí oháňky. Hovězí steak s grilovanou zeleninou a jako dezert tiramisu se zmrzlinou - vše skvělé pohledově i chuťově. Musím hodně přemýšlet, kdy jsem jedl tak vynikající steak. S ženou si uděláme na na jaro radost a pojedeme tam znovu, tentokrát i na noc.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (22. 5. 2016 09:01:59)

Polévka Thai jako vždy super. Řízečky se salátkem brambor-ředkvičky atd. Salátek super. Řízky jako list papíru a kolem nich nafouklé hromady strouhanky nasáklé sádlem? No...čekal bych trochu více v tomto podniku a při těchto cenách. Víno Hradil, či Hrabal (oba skvělí moravští vinaři) rozlévané na jedničku.
 

IRV

Gourmet

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (14. 4. 2016 12:21:15)

Všechny služby hotelu (zejména SPA) a design exteriéru jsou na mimořádně vysoké úrovni. Jídla excelentní, obsluha ne zcela profesionální, ale o to příjemnější. Vyzkoušeli jsme 9 chodů a nenašli jedinou chybičku, vše dokonalé v chuti, úpravě na talíři i použitých surovinách. Bohužel snaha o ultramoderní design interiéru se nepovedla. Architekt zapomněl, že hlavní je funkčnost a tak si v restauraci připadáte jak v moderním bufetu na nádraží - nepohodlné plastové židle,
 

IRV

Gourmet

plus 1
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (14. 4. 2016 12:21:09)

nepříjemně se rozléhající hluk a hovor od sousedních stolů, nedostatečné osvětlení. Umělecká díla jsou krásná, ale bylo by dobré se o ně i trochu starat. "Wave Torus Blue" v restauraci byl pokryt viditelnou vrsvou prachu.
 
 
Vložit komentář

Přečtěte si Pravidla registrace.

Zobrazit starší


 
Apetit je hlad v luxusním vydání.
Anita Danielová
Top
English