VYHLEDEJTE A HODNOŤTE

Miura hotel

Miura hotel
Zahrádka
Bezbariérová
Parking
Dětský koutek
Se psem
Nekuřácký prostor
Platební karty
TOP100
Farmářské produkty
Kuchyně:
regionální
Zvláštnost:
Beton, plech, sklo a kámen. Základní materiály stavby v areálu golfového hřiště Čeladná. Moderní výtvarná díla od Andyho Warhola, Damiena Hirsta a Davida Černého. Kreativní špičková gastronomie a prostředí v Beskydech nevídané.
Hodnocení GR2016
Jídlo: 1.1
Obsluha: 1.7
Interiér: 1.5
Cena: 810
Moje hodnocení pro GR2017
Jídlo:
Obsluha:
Interiér:
Cena:
(průměr za jídlo a nápoj/1 osoba)
Vložit komentář

Přečtěte si Pravidla registrace.

Komentáře

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (21. 8. 2016 17:25:07)

Má druhá návštěva restaurace dle rady Mauera, první v desítce nej. Z plánované cesty jsme si zajeli 80 km a nelitovali. Hotel, design, prostředí - unášející. Obsluha milá a ochotná. Jídlo fantastické. Předkrm - hříbky, skryté vejce. Vývar z hovězí oháňky. Hovězí steak s grilovanou zeleninou a jako dezert tiramisu se zmrzlinou - vše skvělé pohledově i chuťově. Musím hodně přemýšlet, kdy jsem jedl tak vynikající steak. S ženou si uděláme na na jaro radost a pojedeme tam znovu, tentokrát i na noc.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (22. 5. 2016 09:01:59)

Polévka Thai jako vždy super. Řízečky se salátkem brambor-ředkvičky atd. Salátek super. Řízky jako list papíru a kolem nich nafouklé hromady strouhanky nasáklé sádlem? No...čekal bych trochu více v tomto podniku a při těchto cenách. Víno Hradil, či Hrabal (oba skvělí moravští vinaři) rozlévané na jedničku.
 

IRV

Gourmet

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (14. 4. 2016 12:21:15)

Všechny služby hotelu (zejména SPA) a design exteriéru jsou na mimořádně vysoké úrovni. Jídla excelentní, obsluha ne zcela profesionální, ale o to příjemnější. Vyzkoušeli jsme 9 chodů a nenašli jedinou chybičku, vše dokonalé v chuti, úpravě na talíři i použitých surovinách. Bohužel snaha o ultramoderní design interiéru se nepovedla. Architekt zapomněl, že hlavní je funkčnost a tak si v restauraci připadáte jak v moderním bufetu na nádraží - nepohodlné plastové židle,
 

IRV

Gourmet

plus 1
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (14. 4. 2016 12:21:09)

nepříjemně se rozléhající hluk a hovor od sousedních stolů, nedostatečné osvětlení. Umělecká díla jsou krásná, ale bylo by dobré se o ně i trochu starat. "Wave Torus Blue" v restauraci byl pokryt viditelnou vrsvou prachu.
 

Grand Restaurant Festival 2016 (29. 2. 2016 08:26:04)

Již podruhé jsme si velmi užívali neskutečnou atmosféru, pohodu a skvělou gastronomii hotelu Miura. Velmi přátelské chování všech, počínaje pokojovým servisem a majitelem hotelu konče. Servis v restauraci by jistě našel možnost ke zlepšení (obsluha zprava by měla být na této úrovni standardem), ale toto je pro mě vyváženo opravdu fantastickou kuchyní, nejen v rámci GRF, ale také jídel z jídelního lístku. Děkuji za opět úžasné tři dny výborných chutí, klidu a relaxace a vřele doručuji k návštěvě.
 

Grand Restaurant Festival 2016 (29. 2. 2016 06:58:05)

V hotelu Miura jsme byli ubytovaní na celý víkend a po prvním večeru v restauraci vážně zvažovali odjezd. Větší ignoraci ze strany personálu jsem dlouho nezažila. Druhý večer nastal obrat o 180 stupňů a vše bylo skvělé (až na ty židle :)). Obsluha velice milá, i když lehce zmatená při servírování vín a jídlo bez diskuze fantastické. Otázkou zůstává, zda změna v chování obsluhy nastala na základě naší stížnosti po prvním večeru. Miura má skvělý potenciál, jen toho využít.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (28. 2. 2016 18:03:51)

Jídlo výborné, obsluha nenuceně přátelská, gastrozážitek! Víno vlašský ryzlink 2012 z vinařství Michlovský v pořádku, stejná odrůda ročník 2011 v kvasnicové verzi bez chuti a vůně. Architektura hotelu a skulptur fascinující!
 

Grand Restaurant Festival 2016 (8. 2. 2016 11:57:00)

Navštívila jsem s přáteli restauraci v hotelu Miura. Jídlo bylo dobré a chutné. V rámci festivalu byl výběr ze dvou vín, kdy bylo možné si vybrat filtrovanou či nefitrovanou podobu vína. Obsluha se snažila, avšak systém dolívání vína byl značně nepřehledný. Celý zážítek nám zkazilo následné vyúčtování "nad spotřeby" vína, kdy byl předložen účet na 4500,- Kč.Po reklamaci se najednou snížil pod částku 2000. Personál se omluvil, ale zůstalo otázkou, zda se jednalo o chybu záměrnou či nikoliv.
 

Grand Restaurant Festival 2016 (6. 2. 2016 22:59:53)

Celé menu, prostředí,obsluha bylo úžasné. Po menu jsme si daly tříhodinovou túru beskydským podhůřím. Byl to krásný, vydařený den.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (1. 2. 2016 08:45:17)

Navštívila jsem restauraci v rámci GRF 2016 - menu velmi zajímavé a chutné. Zadělávané vemínko a pohanková zmrzlina - chuťová bomba. K tomu všemu výborné víno, příjemná obsluha a zajímavý interiér. Vřele doporučuji.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (30. 1. 2016 17:54:43)

Dnešní první návštěva Miury v rámci GRF byla moc milým překvapením. Menu bylo luxusní, Terina z telecích líček, křepelka, pohanková zmrzlina s tvarohovým knedlíčkem a zadělávané vemínko byly opravdu pecka! Domácí tvarohové pečivo (bochánky) bylo neskutečně povedené! Navíc příjemný personál, interiér restaurace a nádherný výhled na Beskydy. Určitě jsme tady nebyli naposled.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (17. 1. 2016 18:29:26)

Dlouho očekávaná návštěva této restaurace dopadla tak na 1/2. Předkrmy "zavináč" a foie gras na 1. Polévka Thai - curry stojí za každou korunu a určitě se na ni ještě jednou vrátím. Nicméně hlavní chody velmi rozpačité. Králičí stehno ještě ucházející, ale variace selátka žádná sláva. Bůček moc dobrý, ale kotletka tvrdá a špenát, jako ze školní jídelny. Domácí hříbkové těstoviny jsme museli vrátit, protože se nedali sníst vůbec. Jako dezert byla zmrzlina kterou opravdu umí, mimo pistáciové.
 

rdxtex

Food Lover

plus 0
minus 0

Grand Restaurant Festival 2016 (16. 1. 2016 12:49:27)

Do Miury zajdeme minimálně jednou za měsíc, plus všechny rodinné oslavy. Proč? -hotelový design -příjemné prostředí restaurace s nádherným výhledem na naše Beskydy -úžasná gastronomie,která se v blízkém okolí nikde jinde nenachází -pocit luxusu jak gastronomický, tak prožitkový
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2015 (3. 10. 2015 08:49:52)

Zkoušíte někdy naslepo? Nechci psát o krásném hotelu, ale o jídle, které mě dostalo. Spojte nápaditost, špičkové suroviny, s umem a pokorou ke kuchařskému řemeslu a dostanete na talíři čisté štěstí. Nehodlám šetřit superlativy, protože jsem nadskakoval nadšením. Z kyselice s chobotnicí, jelena s foie gras a švestkovým kompotem, který normálně nejím, frgálové zmrzliny..Nakonec jsem si toho člověka nechal zavolat z kuchyně a bez slov ho obejmul. Mazec. Nebo jak říká kamarád u dobrého jídla, porno
 

Mirek7

Food Guru

  4

Maurerův výběr Grand Restaurant 2015 (3. 10. 2015 10:56:08)

Vážený pane Casperro. Pokud se objeví superkladné hodnocení od komentátora, který okomentoval za celou dobu jen jednu restauraci, je to vždy podezřelé. Souhlasím s Vaší frgálovou zmrzlinou - to byla fakt bomba.
 

Mirek7

Food Guru

  4

plus 1
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2015 (20. 9. 2015 18:22:27)

Velké očekávání - obrovské zklamání ze 14.místa v Maurerovi a sedmichodového menu od šéfkuchaře p.Götha. Šířeji: unikátní designový hotel, kde ale design občas jde přes praktičnost; např. stylové, ale blbé židle v restauraci, které nádherně ladí s úžasným beskydským výhledem, ale sedět se na nich moc nedá. Tlumené osvětlení, díky kterému ani na jídelní lístek, ani na pokrmy příliš nevidíte. Ale jen zásadní negativa z menu: 1.chod
 

Pavel Heřmánek

Connoisseur

Maurerův výběr Grand Restaurant 2015 (23. 9. 2015 22:30:46)

Zdravím Vás Mirku. Je mi líto, že jste u nás v Beskydech zažil takové zklamaní. Já měl ten jelení hřbet minulý týden a byl luxusní, tak nevím, asi byl v kuchyni někdo omylem. Nicméně ty židle jsou opravdu hrozné, zmiňoval jsem se o nich také... Tak snad příště. Naštěstí máme na Hukvaldech ještě Námořníka :-)
 

Mirek7

Food Guru

  4

Maurerův výběr Grand Restaurant 2015 (25. 9. 2015 18:05:53)

Díky, pane Heřmánku, za reakci. Samotného mě to zvorané menu fakt mrzelo - trvalo mi pár let, než jsem Miuře (vzhledově) přišel na chuť. Naštěstí mě "Námořník" v Hukvaldech tu chuť napravil. Příště už asi Miura nebude - šéfkuchař p.Göth říká, že šéfkuchař je tak dobrý, jak je dobrý jeho tým. Co v tom případě k nepovedenému degustačnímu menu dodat?
 

Mirek7

Food Guru

  4

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2015 (20. 9. 2015 18:17:37)

= předkrm z menu: špekové knedlíky s vejci a vanilkovým sabaglionne - to je kalorická bomba!!! A to je předkrm, který má navnadit naše chuťové buňky? Dojíme to a jsme prakticky po večeři. K filetu z candáta je paprikáš z lišek a choriza - je to hořké a vůbec nám to k candátu nesedí. Další chod: grilované husí Foie Gras + rebarbora a ibišek + štramberské ucho - tři "sladké" chutě, žádný kontrast. Pak má přijít zlatý hřeb: steak z jeleního hřbetu.
 

Mirek7

Food Guru

  4

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2015 (20. 9. 2015 18:12:52)

Okusíme tu nahnědlou, beztvarou nechutnou hmotu a vracíme. Nevíme, co to v ústech převalujeme - je to prů..r. Jediné, co z těch sedmi chodů vyniká nad průměr, je sorbet z bazalky s vodkou Finlandia (když už "Chuť Beskyd", tak proč ne skvělá frgálová zmrzlina s mraženou slivovicí?). Korunu večeru v této luxusní restauraci na 14. místě nasazuje obsluha: v napůl obsazené restauraci (otevřeno do 22 hod.) začne ve 20:30 hod. připravovat
 

Mirek7

Food Guru

  4

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2015 (20. 9. 2015 18:08:50)

snídaňovou tabuli, a tak nasloucháme cinkotu příborů, talířů a můžeme dostatečně ocenit přípravu šafin, kávostrojů apod. Samotného mě to vše velmi mrzí, protože mi několik let trvalo, než jsem přišel Miuře na chuť (jako hotelu). A teď mi chuť (na restauraci) přešla. O všem by se asi dalo diskutovat, ale ten "jelení hřbet" je neodpustitelný.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2015 (15. 9. 2015 09:34:39)

Boddie, děkuji za opravu. O překlepu vím, zjistil jsem to ihned po odeslání komentáře. Bohužel mám zapnutou na iPadu opravu pravopisu a ta někdy napáchá více škody, nežli užitku. Moje chyba, že jsem text nekontroloval před odesláním, pak již nešlo nic udělat :-(. Mějte hezký den. Pavel
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2015 (13. 9. 2015 20:03:04)

Další návštěva v Miura a sklaním se před degustačním menu Michala Götze. Jeho jelení hřbetní steak je delikatesa. Jako i zbytek menu. Vytkl bych snad jen tvarohové pirohy s mákem a povidly, za 180,- velká bída. Za to thajská polévka curry, super, tak jak má být. Celý hotel je velmi zajímavá stavba s mnoha originálními překvapeními zasazená do nádherné scenérie horských masivů a golf. hřiště. Jen židle v restauraci jsou velmi nepohodlné na delší posezení u láhve vína. Gastronomie, myslím nej. v B
 

Boddie

Food Guru

  9

Maurerův výběr Grand Restaurant 2015 (14. 9. 2015 21:05:59)

Jen pro upřesnění, velmi známý šéfkuchař, který se proslavil už v brněnském Kastelánu, se jmenuje Michal Göth. Neplést prosím s německým fotbalistou Götzem.
 
 
Vložit komentář

Přečtěte si Pravidla registrace.

Zobrazit starší


 
Uvést dívku do noblesního restaurantu – to je dobrý začátek romantického příběhu.
Anonym
Top
English