VYHLEDEJTE A HODNOŤTE

jsme
na GRF
2017
Miura hotel

Miura hotel
Zahrádka
Bezbariérová
Parking
Dětský koutek
Se psem
Nekuřácký prostor
TOP100
Farmářské produkty
Kuchyně:
regionální
Zvláštnost:
Beton, plech, sklo a kámen. Základní materiály stavby v areálu golfového hřiště Čeladná. Moderní výtvarná díla od Andyho Warhola, Damiena Hirsta a Davida Černého. Kreativní špičková gastronomie a prostředí v Beskydech nevídané.
Hodnocení GR2017
Jídlo: 1.2
Obsluha: 1.6
Interiér: 1.6
Cena: 910
Moje hodnocení pro GR2018
Jídlo:
Obsluha:
Interiér:
Cena:
(průměr za jídlo a nápoj/1 osoba)
Vložit komentář

Přečtěte si Pravidla registrace.

Komentáře

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (21. 11. 2016 19:31:28)

Jidlo perfektni. Nikdy bych nerekl, ze si dam polevku z cervene repy a jehneci krk a bude to tak vyborne. Mozna bych ocenil vetsi rozmanitost jidel. Obsluha bohuzel pokulhava a pusobi chladne.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (8. 10. 2016 10:18:27)

Nevím co za ďábla v Miuře vaří! Nejlepší jídlo v republice!!
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (16. 9. 2016 12:25:43)

motto: Když si říkáte, že Vás už nemůže nic překvapit - tak se to stane! ANO - jídlo je opravdu famozní. Kuchař má prostě správnou chuť a používá lokální suroviny... Víno by chtělo malinko doladit a židle vyměnit ( jsou sice architektem doporučené a investor je schválil - ale asi na nich u jídla neseděli :-)) Ale kvuli jídlu je opravdu dobré jsem zajet!
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (21. 8. 2016 17:25:07)

Má druhá návštěva restaurace dle rady Mauera, první v desítce nej. Z plánované cesty jsme si zajeli 80 km a nelitovali. Hotel, design, prostředí - unášející. Obsluha milá a ochotná. Jídlo fantastické. Předkrm - hříbky, skryté vejce. Vývar z hovězí oháňky. Hovězí steak s grilovanou zeleninou a jako dezert tiramisu se zmrzlinou - vše skvělé pohledově i chuťově. Musím hodně přemýšlet, kdy jsem jedl tak vynikající steak. S ženou si uděláme na na jaro radost a pojedeme tam znovu, tentokrát i na noc.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (22. 5. 2016 09:01:59)

Polévka Thai jako vždy super. Řízečky se salátkem brambor-ředkvičky atd. Salátek super. Řízky jako list papíru a kolem nich nafouklé hromady strouhanky nasáklé sádlem? No...čekal bych trochu více v tomto podniku a při těchto cenách. Víno Hradil, či Hrabal (oba skvělí moravští vinaři) rozlévané na jedničku.
 

IRV

Gourmet

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (14. 4. 2016 12:21:15)

Všechny služby hotelu (zejména SPA) a design exteriéru jsou na mimořádně vysoké úrovni. Jídla excelentní, obsluha ne zcela profesionální, ale o to příjemnější. Vyzkoušeli jsme 9 chodů a nenašli jedinou chybičku, vše dokonalé v chuti, úpravě na talíři i použitých surovinách. Bohužel snaha o ultramoderní design interiéru se nepovedla. Architekt zapomněl, že hlavní je funkčnost a tak si v restauraci připadáte jak v moderním bufetu na nádraží - nepohodlné plastové židle,
 

IRV

Gourmet

plus 1
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (14. 4. 2016 12:21:09)

nepříjemně se rozléhající hluk a hovor od sousedních stolů, nedostatečné osvětlení. Umělecká díla jsou krásná, ale bylo by dobré se o ně i trochu starat. "Wave Torus Blue" v restauraci byl pokryt viditelnou vrsvou prachu.
 

Grand Restaurant Festival 2016 (29. 2. 2016 08:26:04)

Již podruhé jsme si velmi užívali neskutečnou atmosféru, pohodu a skvělou gastronomii hotelu Miura. Velmi přátelské chování všech, počínaje pokojovým servisem a majitelem hotelu konče. Servis v restauraci by jistě našel možnost ke zlepšení (obsluha zprava by měla být na této úrovni standardem), ale toto je pro mě vyváženo opravdu fantastickou kuchyní, nejen v rámci GRF, ale také jídel z jídelního lístku. Děkuji za opět úžasné tři dny výborných chutí, klidu a relaxace a vřele doručuji k návštěvě.
 

Grand Restaurant Festival 2016 (29. 2. 2016 06:58:05)

V hotelu Miura jsme byli ubytovaní na celý víkend a po prvním večeru v restauraci vážně zvažovali odjezd. Větší ignoraci ze strany personálu jsem dlouho nezažila. Druhý večer nastal obrat o 180 stupňů a vše bylo skvělé (až na ty židle :)). Obsluha velice milá, i když lehce zmatená při servírování vín a jídlo bez diskuze fantastické. Otázkou zůstává, zda změna v chování obsluhy nastala na základě naší stížnosti po prvním večeru. Miura má skvělý potenciál, jen toho využít.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (28. 2. 2016 18:03:51)

Jídlo výborné, obsluha nenuceně přátelská, gastrozážitek! Víno vlašský ryzlink 2012 z vinařství Michlovský v pořádku, stejná odrůda ročník 2011 v kvasnicové verzi bez chuti a vůně. Architektura hotelu a skulptur fascinující!
 

Grand Restaurant Festival 2016 (8. 2. 2016 11:57:00)

Navštívila jsem s přáteli restauraci v hotelu Miura. Jídlo bylo dobré a chutné. V rámci festivalu byl výběr ze dvou vín, kdy bylo možné si vybrat filtrovanou či nefitrovanou podobu vína. Obsluha se snažila, avšak systém dolívání vína byl značně nepřehledný. Celý zážítek nám zkazilo následné vyúčtování "nad spotřeby" vína, kdy byl předložen účet na 4500,- Kč.Po reklamaci se najednou snížil pod částku 2000. Personál se omluvil, ale zůstalo otázkou, zda se jednalo o chybu záměrnou či nikoliv.
 

Grand Restaurant Festival 2016 (6. 2. 2016 22:59:53)

Celé menu, prostředí,obsluha bylo úžasné. Po menu jsme si daly tříhodinovou túru beskydským podhůřím. Byl to krásný, vydařený den.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (1. 2. 2016 08:45:17)

Navštívila jsem restauraci v rámci GRF 2016 - menu velmi zajímavé a chutné. Zadělávané vemínko a pohanková zmrzlina - chuťová bomba. K tomu všemu výborné víno, příjemná obsluha a zajímavý interiér. Vřele doporučuji.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (30. 1. 2016 17:54:43)

Dnešní první návštěva Miury v rámci GRF byla moc milým překvapením. Menu bylo luxusní, Terina z telecích líček, křepelka, pohanková zmrzlina s tvarohovým knedlíčkem a zadělávané vemínko byly opravdu pecka! Domácí tvarohové pečivo (bochánky) bylo neskutečně povedené! Navíc příjemný personál, interiér restaurace a nádherný výhled na Beskydy. Určitě jsme tady nebyli naposled.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (17. 1. 2016 18:29:26)

Dlouho očekávaná návštěva této restaurace dopadla tak na 1/2. Předkrmy "zavináč" a foie gras na 1. Polévka Thai - curry stojí za každou korunu a určitě se na ni ještě jednou vrátím. Nicméně hlavní chody velmi rozpačité. Králičí stehno ještě ucházející, ale variace selátka žádná sláva. Bůček moc dobrý, ale kotletka tvrdá a špenát, jako ze školní jídelny. Domácí hříbkové těstoviny jsme museli vrátit, protože se nedali sníst vůbec. Jako dezert byla zmrzlina kterou opravdu umí, mimo pistáciové.
 

rdxtex

Food Lover

plus 0
minus 0

Grand Restaurant Festival 2016 (16. 1. 2016 12:49:27)

Do Miury zajdeme minimálně jednou za měsíc, plus všechny rodinné oslavy. Proč? -hotelový design -příjemné prostředí restaurace s nádherným výhledem na naše Beskydy -úžasná gastronomie,která se v blízkém okolí nikde jinde nenachází -pocit luxusu jak gastronomický, tak prožitkový
 
 
Vložit komentář

Přečtěte si Pravidla registrace.

Zobrazit starší


 
Ze všech lásek nejupřímnější je láska k jídlu.
George Bernard Shaw
Top
English