VYHLEDEJTE A HODNOŤTE

Monte Bú

Monte Bú
Živá hudba
Salónek
Zahrádka
Bezbariérová
Parking
Dětský koutek
Se psem
Nekuřácký prostor
Platební karty
Údolní 532/76
Brno - Kraví hora
602 00
11–24, po–so, 11–23, ne
    543 234 856
Kuchyně:
steakhouse
Zvláštnost:
Jediný podnik v Brně nabízí Tomahawk steak z volků z plemene Black Angus z Austrálie. Jedná se o speciální řez z vysoké roštěné s kostí, který je díky mramorování a ponechání části žebra výrazně šťavnatější. Maso zraje tzv. mokrým zráním 28 dní. Díky oblasti chovu dobytka a speciální stravě má maso lehkou chuť připomínající jehněčí.
Hodnocení GR2016
Jídlo: 2.0
Obsluha: 2.4
Interiér: 2.2
Cena: 600
Moje hodnocení pro GR2017
Jídlo:
Obsluha:
Interiér:
Cena:
(průměr za jídlo a nápoj/1 osoba)
Vložit komentář

Přečtěte si Pravidla registrace.

Komentáře

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (20. 2. 2016 20:25:52)

Na restauraci pyšnící se slogany o kvalitních steacích opravdu nic moc. Poprvé jsem dostala steak jinak propečený, než jsem chtěla, přičemž vysvětlením mi bylo, že jsem si asi řekla o jiné propečení. Podruhé mi bylo v podstatě vnuceno jiné jídlo, než jaké jsem si zamýšlela objednat s tím, že tamto je moc obyčejné, a tohle je pecka (ano, dvakrát dražší pecka). Pecka to byla tuhá, bez chuti. Občas mám pocit, že někteří kuchaři nevědí, co je sůl.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (17. 1. 2016 08:32:56)

Do této restaurace už na dobrý steak nepůjdu. Sice se pyšní vlastní zrárnou masa, ale o kvalitních surovinách a jejich zpracování se mají ještě hodně co učit. V presentaci kvalitních rumů jsou naprostí amatéři.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2015 (15. 9. 2015 15:02:12)

Restaurace těšící se dobré pověsti, proto jaké bylo zklamání při první, ale i druhé návštěvě. Ceny posazeny mimo úroveň kvality obsluhy i jídla.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2015 (15. 8. 2015 18:05:27)

Návštěva proběhla dne 17. 7. 2015 Předkrm: Grilovaný kozí sýr - větší kus kozího sýru se skvělým chutney z jablek a salátkem. Polévka: Smetanová houbová polévka - Dříve bývala skvělá, při popisované návštěvě však moc přehuštěná, byla z ní cítit mouka či zásmažka. Hlavní chod: Rib eye steak, houbová omáčka a grilované žampiony - Chod byl dobrý takový běžný standart který uspokojí. Celkově cena/kvalita jednou je jídlo skvělé, jindy chaos s drobnými přešlapy, druhého piva jsem se nedočkal...
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2015 (5. 8. 2015 11:10:38)

Manžel si dal steak, který byl opravdu výtečný a dobře udělaný, přesně podle našich představ. Já měla kuřecí špalíčky na grilu, které měly být marinované v medu. Mě přišly naprosto bez chuti, představovala jsem si marinádu podobnou jako se dává na žebra, ale nevim, jestli to zazlívat kuchaři, spíš jsem čekala něco jiného. Ale dost nás zklamaly dezerty. Když to ale shrnu, tak na steak se sem určitě chceme vrátit a taky chceme zkusit jejich žebra.
 
 
Vložit komentář

Přečtěte si Pravidla registrace.

Zobrazit starší


 
Divné je, když si dáte kapra namodro a dostanete po něm žloutenku.
Vlasta Burian
Top
English