VYHLEDEJTE A HODNOŤTE

Na Hradbách

Na Hradbách
Parking
Se psem
Nekuřácký prostor
Platební karty
Bio produkty
Na Hradbách 16
Ostrava - Moravská Ostrava
702 00
11.30–20, po–so
    777 077 145
Kuchyně:
francouzská, mezinárodní, regionální
Zvláštnost:
Místo, kde je hlavní pozornost soustředěna na harmonii jídla a vína. Vyzkoušejte různé sezonní speciality nebo čerstvé ryby – a k nim některé z široké palety evropských i domácích vín. V nabídce pětichodové degustační menu.
Hodnocení GR2016
Jídlo: 0.0
Obsluha: 0.0
Interiér: 0.0
Cena: 0
Moje hodnocení pro GR2017
Jídlo:
Obsluha:
Interiér:
Cena:
(průměr za jídlo a nápoj/1 osoba)
Vložit komentář

Přečtěte si Pravidla registrace.

Komentáře

Grand Restaurant Festival 2016 (26. 2. 2016 08:05:37)

Jeste jeden dodatek. Kuchar u stolu s komentarem a hlavne pan Provozni neustale k dispozici zodpovedet jakykoliv vas dotaz a zprijemnit vam vecer,jak jen to jde. Tady absolutni spicka. Navic nam prilival vina vice nez dve sklenicky a kdyz jsem se zeptal na uhradu vina navic rekl,ze to je pozornost podniku. Jde treba o banalni vec,ale hned si pripadate jinak,kdyz mate ten pocit,ze jste host na kterem jim zalezi a neberou vas jako masovou vravu nekde v hospode
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (26. 2. 2016 07:47:19)

Vino bylo vynikajici a volba byla taky dle meho nazoru vyborna,ale jak se rika "sto lidi sto chuti". Ale musim bohuzel nesouhlasit s jednim hodnoceni,kde pani kritizovala cenu vina s kvalitou. Nejde o to kolik vino stoji,ale jak danemu cloveku chutna. A to,ze nejake vino stoji mene nemusi vzdy znamenat,ze neni to vino kvalitni. Vina mam rad,ale nejsem vylozene odbornik,ale pokud posuzujete kvalitu vina podle cenovky,tak si myslim,ze tomu rozumite jeste mene nez ja. To je muj nazor
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (26. 2. 2016 07:43:45)

Dobry den, jidlo bylo vynikajici. Pravda, ne kazdemu musi chobotnice chutnat,ale kde dostanete v Ostrave carpacio z chobotnice? Druhy chod halibut taky prekvapil. Ja opravdu ryby nemusim,ale prvni dva chody nebyly citit rybinou,takze takto upravene bych i ryby a morske priserky mohl konzumovat casteji. Hrbet z divocaka byl pro mne a muj mlsny jazycek lahodnou pisni na zaver.
 

Grand Restaurant Festival 2016 (24. 2. 2016 21:25:04)

Dobrý večer, byli jsme velmi spokojeni, jídlo bylo naprosto perfektní, menu krásně sladěné, výborně ochucené. Obsluha velice příjemná, milá, a také povídání s panem kuchařem nemělo chybu. Děkujeme za krásný zážitek a přejeme celému personálu hodně spokojených zákazníků. Na shledanou příště :))
 

Grand Restaurant Festival 2016 (21. 2. 2016 22:01:26)

Degustace splnila naše očekávání. Menu bylo výborně sladěné. Carpacio z chobotnice ani kančí hřbet neměly chybu, ale nejvíce nám však chutnal pošírovaný halibut a quinoa, která měla úžasnou oříškovou chuť. Oceňujeme také přístup personálu a podrobný výklad ke každé položce menu. Děkujeme za příjemný večer.
 

Grand Restaurant Festival 2016 (20. 2. 2016 17:47:19)

Včera jsme prožili v restauraci s přáteli velmi příjemný večer v rámci grand restauranr festivalu, jídlu se nedalo nic vytknout, víno zvláště červené nebylo sice španělské , jak popisovano v nabídce ale italské z oblasti Puglia, ale natolik nás uchvátilo, že jsme si odenseli každý lahev ještě domů.
 

Grand Restaurant Festival 2016 (18. 2. 2016 09:02:39)

Celému personálu restaurace Na hradbách, kteří nám včera vytvořili s manželem skvělý gastronomický večer od srdce děkujeme. Jídlo bylo boží, pečená chobotnice nám moc chutnala. Na toto jídlo jsme byli moc zvědaví a nelitujeme.Další chody byly taky skvělé. Oceňujeme profesionální přístup personálu. Číšník nám povykládal o jídle, které jsme měli objednané, přišel za námi i kuchař a majitel restaurace. Moc děkujeme za nádherný večer!!!! Nebyli jsme tady naposledy.
 

Grand Restaurant Festival 2016 (12. 2. 2016 16:11:28)

Sice se nejmenuji Adéla,přesto děkuji za reakci.Omlouvám se,že jsem si vaši restauraci omylem zařadila do jiné kategorie.Všem bych doporučila,přečíst si na "kde ne/jíst v Ostravě" vaši reakci na kritiku.Obrázek o úrovni vašeho podniku,ať si udělá každý sám..Děkuji za upozornění,že chobotnice nevoní jako jehněčí..K vám už opravdu nikdy nezavítám a nemůže za to jídlo,ale vaše chování.
 

Grand Restaurant Festival 2016 (11. 2. 2016 07:17:44)

Dobrý den,nemyslím si, že jsem velký odborník na gastronomii,ale co se týká rybích pokrmů vcelku ano.Letošní menu mělo dobrou skladbu a bylo výbornéa nám nic nezapáchalo.Souhlasím i s výběrem vína.Těžké červené podávané ke zvěřině se opravdu k předkrmu nehodí.O víno se zajímám již skoro 30let dost podrobně, tady si myslím, že tomu kolega snowwily ještě moc nerozumí a má se co učit.Co strávit několik dnů-týdnů cestováním po nejen moravských vinařích? Závěr: spokojenost s menu-vyvážené,chutné.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (5. 2. 2016 11:53:21)

Dobrý den, ráda bych pochválila degustační večeři, v pondělí jsem zavítala do restaurace a byla jsem velmi mile překvapena, halibut s quinnoa byl famózní a tečka v podobě drinku z ginu a passion fruit skvěle doladil gurmánský zážitek. Děkuji, určitě se vrátím
 

Grand Restaurant Festival 2016 (10. 2. 2016 14:16:51)

Dobrý den paní Lenko, jsme velmi rádi, že Vám u nás chutnalo. Velice si vážíme Vaší přízně a doufáme, že se brzy zase shledáme u sklenky vína nebo ginu.
 

Grand Restaurant Festival 2016 (4. 2. 2016 23:26:33)

Loňský výtečný zážitek se bohužel neopakoval. Celá koncepce menu se mi zdá, kdesi uvázla. Ačkoliv se restaurace snaží držet krok s modernou a gastronomickými trendy, letošní menu mi přišlo s fantazií, ale bez jiskry. Chuť průměrná, nijak výjimečná a bez jedinného zapamatovatelného okamžiku. Výběr vín byl nevhodný, tuzemské víno mělo jít jednoznačně ke zvěřině a nikoliv naopak. Bonus závěrem: Dělat vyšší nebo dokonce vysokou gastronomii je současně vyloučeno s kouřícím číšníkem před podnikem.
 

Grand Restaurant Festival 2016 (10. 2. 2016 13:46:47)

Dobrý den vážený pane. Bohužel musíme reagovat na Váš komentář ohledně kouřícího personálu před podnikem. Již dva roky jsou všichni zaměstnanci hrdí nekuřáci, tudíž jste si musel splést restauraci.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (3. 2. 2016 17:10:09)

Carpaccio opravdu cítit rybinou a k němu Veltlínské zelené zemské/!!v takovém podniku víno za 85Kč??/,které na lístku nenajdete-tak si váží hostů.U stolu milý mladý číšník se za rohem promění v arogantního,který vás nahlas v prázdné restauraci pomlouvá evidenrně nemocnému kuchaři/jehož "chrchlavé kašlání" se neslo z kuchyně/.Mysleli jsme,že účastí v GRF se restaurace chtějí prezentovat..Restauraci jsme navštívili po dlouhé době a zase dlouho nepřijdeme.Škoda...
 

Grand Restaurant Festival 2016 (10. 2. 2016 14:06:32)

Vážená paní Adélo, omlouváme se za chrchlajícího kuchaře po jeho alergické reakci na koupený produkt obsahující ořechy. Bohužel s jablky jsou jeho slabinou. Už se to nebude neopakovat. Za servírovanými víny si stojíme, jsou čistá, kvalitní, nazrálá a bez technologických problémů. Už vůbec si nemyslíme, že cena nějak snižuje jeho kvalitu, právě naopak. A chobotnice stejně jako ostatní produkty z moře nikdy nebude vonět po jehněčím. Těšíme se na Vaši další návštěvu, Tým Restaurantu Na Hradbách.
 

Grand Restaurant Festival 2016 (30. 1. 2016 00:38:47)

Bohuzel letos menu strasne zklamalo. Carpacio z chobotnice bylo gumové a strasne zápach slo rybinou. Ani ty dalsi chody bohuzel nebyli nejak za nezapomenutelný zážitek. Restauraci navštěvuji rada , ale letos se to nejak bohuzel nepovedlo.
 
 
Vložit komentář

Přečtěte si Pravidla registrace.

Zobrazit starší


 
Popíjej staré víno, chceš-li vesele stárnout.
Latinské přísloví
Top
English