VYHLEDEJTE A HODNOŤTE

Nautilus hotel, Goldie

Nautilus hotel, Goldie
Salónek
Zahrádka
Bezbariérová
Parking
Se psem
Nekuřácký prostor
Platební karty
TOP100
Bio produkty
Farmářské produkty
Žižkovo náměstí 20
Tábor
390 01
7–23, po–čt, 7–24, pá, 8–24, so, 8–22, ne
    380 900 901
Kuchyně:
česká, mezinárodní, regionální
Zvláštnost:
Vysoké stropy na elegantních sloupech, moderně řešená bohatá výzdoba, zrcadla a sochy od místních řemeslníků i známých českých umělců. Kreativní je i chef pan Svatek, který připravuje unikátní pokrmy a organizuje skvělé pravidelné kulinární akce.
Hodnocení GR2016
Jídlo: 1.4
Obsluha: 1.5
Interiér: 1.5
Cena: 610
Moje hodnocení pro GR2017
Jídlo:
Obsluha:
Interiér:
Cena:
(průměr za jídlo a nápoj/1 osoba)
Vložit komentář

Přečtěte si Pravidla registrace.

Komentáře

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (18. 6. 2016 15:24:16)

Skvělé jako vždy, a to všechno. Přesto něco stojí za vyzdvižení...geniální liškový krém.
 

Mirek7

Food Guru

  4

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (18. 6. 2016 17:21:00)

No jo - liškový krém pana Svatka je nářez
 

Boddie

Food Guru

  9

plus 1
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (10. 5. 2016 21:56:46)

Přece si nebudou Michelinští komisaři diktovat, jak má chod vypadat. A když nemá minimálně 5 ingrediencí, tak není Michelina hoden? Nenene, guláš má být guláš a svíčková svíčková, maso nemusí mít 4 omáčky na talíři, Bože! Pan Svatek je svým způsobem umělec, navíc velmi sympatický. Jedinou chybou restaurace byly prosezelé kožené židle, ty by chtěly opravdu nahradit... Navíc je stůl oproti nim dost vysoko, a to nemluvím o sezení na pohovce. Ovšem kuchyně je skvostná!
 

Boddie

Food Guru

  9

plus 1
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (10. 5. 2016 21:52:39)

Opět sváteční oběd u pana Svatka. Jídlo výtečné, nepřekonatelná lišková polévka s napěněnou smetanou a chutí po majoránce. Entrecote dobře udělaný, jen se trochu stále divím způsobu podávání=rozkrájený na několik dílů. Jelen Sika chuťově velmi zajímavý, s mnoha ingrediencemi (hruška, krokety z pórku, zeleninové želé, foie gras a já nevím, s čím ještě) pasoval chuťově do sebe. Jen zas musím zmínit trochu nechuť k takto podávané krmi. Je to jako v Alcronu apod.
 

Mirek7

Food Guru

  4

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (11. 5. 2016 11:23:38)

Liškovou polévku NESMÍ pan Svatek vyřadit z jídelníčku!!!
 

Mirek7

Food Guru

  4

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (11. 5. 2016 11:28:46)

S "postkomunistickou" obsluhou jsem se tady také setkal, i s nekvalitním jídlem. Za můj komentář pak přilétlo 5 červených palců (od koho asi?). A když jsem jednou byl spokojen jak s jídlem, tak s obsluhou, nepřilétl ze Šenku ani jeden zelený palec. Je to prostě takový divný podnik.
 

Mirek7

Food Guru

  4

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (11. 5. 2016 11:29:49)

Ježišmarjá - výše uvedený příspěvek nepatří Svatkovi, ale Klášternímu šenku!!!
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (29. 4. 2016 12:11:45)

Byli jsme na táborském festivalu vína a menu michelinských kuchařů v Goldie a byla to fakt třída. Perfektní v každém směru. Pan Svatek je mistr svého povolání a je to vždy zážitek, když vaří. Meníčko michelinských kuchařů bylo bez chyby.
 

Okarlovka

Food Guru

  5

plus 3
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (15. 4. 2016 12:17:09)

Lišáčkovitá polívčička je vlajková loď týhle táborský hospůdky.Protentokrát bez masíka dýňový rizoto s cuketou navrch dukátový buchtičky s borůvkama.Mňamimňami lepší strava než ta nemocniční a lepší než ve stovkách jinejch vývařoven.To si Okarlovka pošmákla.
 

IRV

Gourmet

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (29. 2. 2016 20:29:12)

Jako vždy skvělé. Pan Svatek je Mistr Kuchař. Menu v rámci GRF výborně sestavené a vhodně spárované s víny. Už se těšíme na další návštěvu. Až je mi líto ostatních restauratérů v Táboře. Kdo něco tuší o gastronomii a jednou zajde do Golgie, asi už jinam v Táboře chodit nebude.
 

ppek

Food Lover

plus 0
minus 0

Grand Restaurant Festival 2016 (29. 2. 2016 09:41:03)

Měli jsme 3-chodové degustační menu a byli jsme moc spokojeni. Dezert byl trochu přeplácaný, ale předkrm výborný a hlavně dokonalý jelen. Zvěřina se v naší rodině vaří hojně po desetiletí, takže vím o čem píšu ;-) Jelita na stromě byla příjemným překvapením a vybraná vína k degustačnímu menu se mi taky zamlouvala.
 

Grand Restaurant Festival 2016 (22. 2. 2016 10:46:21)

Návštěva hotelu Nautilus byla moc příjemná ačkoli nás jídla ne úplně nadchla. Domácí, právě z pece vytažené pečivo pečivo skvělé. Jelita nápaditě servírovaná. Maso u hlavního chodu šlachovité a nedosolené. Dezert bych určitě neoznačila jako krém. Konzistencí to byla panna cotta. Tvaroh byl úplně bez chuti.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (16. 2. 2016 15:07:28)

Po letech jsem byl v Táboře, takže jsem zašel do Goldie na oběd. Nelitoval jsem. Výborné jídlo od předkrmů až po dezert. U výběrů vín bych očekával větší výběr. Nicméně oběd byl vynikající. Oceňuji také vysoce profesionální obsluhu. Rovnováha ochoty a diskrétnosti.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (14. 2. 2016 17:10:40)

Jsa pozváni do Tábora na svatbu, jsme mezi obřadem v kostele a večerním veselí v Recycle clubu poobědvali v Goldie, na což jsem se už týden předem těšil. Prostředí (mám rád O. Zoubka) a obsluha zasluhují absolutorium. Jídla až na jedno také. Liščí i žebrová polévka výborné, hovězí s foie gras asi také, protože jsem ani nedostal ochutnat. Rybka (candát), telecí, kuře a tatarák to vše bylo bez chyby. Malým zklamáním byla koňská líčka, podle mě suchá a tuhá. Dukátové buchtičky, čokoládová koule i čokoláda v bábovičce opět skvělé. Rádi se vrátíme. Jo a jelita na stromě, jsem stejně jako Okarlovka, viděl u vedlejšího stolu.
 

Mirek7

Food Guru

  4

plus 3
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (6. 2. 2016 16:01:38)

Nevím, co napsat. Jelita na stromě (už jste to někde měli?), nebo božský liškový krém..... Přece nemůžu psát samé superlativy..... Že to bylo zase 3x za jedna, je jasné.
 

Boddie

Food Guru

  9

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (6. 2. 2016 21:56:19)

Jsem rád, že se Vám Mirku7 u Vašeho extra oblíbence opět líbilo. Obzvlášť jsem rád, že se i Vám líbil onen nápad, tedy jelita na stromě :-)))
 

Okarlovka

Food Guru

  5

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (15. 4. 2016 12:19:56)

Jelita na stromě jsem viděla no neochutnala.Nápad!
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (31. 1. 2016 10:19:32)

Výborný liškový krém Martina Svatka :) Celkově skvělé jídlo a velmi příjemná obsluha :)
 

Okarlovka

Food Guru

  5

plus 2
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (25. 1. 2016 14:03:38)

Šly sme najisto.Lišák+tatarák+čekuláda.Stačí si přečíst komentátory a pak zašmakuje všecko.Kotleta od Pravečka nebyla,tak sme nasadily tataráček.Liškovej krémík za jedna s hvězdičkou,čekuláda boží ňamiky hamiky.A viděla sem i jitrnice na stromě jak to papkali človíčci z festu no nejedla.
 

Mirek7

Food Guru

  4

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (25. 1. 2016 17:33:25)

Nautilus (Goldie) a pan Svatek - to je moje srdeční záležitost. Navnadil mě pan Boddie a teď ještě Vy - já se na ta jelítka na stromě a ten liškový krém už tak (za týden) těším!
 

prazak10

Connoisseur

plus 0
minus 0

Grand Restaurant Festival 2016 (24. 1. 2016 21:54:44)

Dezert nám přišel jako dva v jednom, oba velmi dobré, snad jen u domácího tvarohu chyběla ženě větší krémovitost a rozdrcené bonpari nám v celku nějak neseděly. Celý večer moc příjemná dámská obsluha a opakované zastavení se pana Svátka osobně. Druhý den na oběd jsme museli ochutnat vychvalovaný liškový krém, který je skutečně báječný. Tímto máme do budoucna jasně danou zastávku při cestě z jihu:-)
 

prazak10

Connoisseur

plus 0
minus 0

Grand Restaurant Festival 2016 (24. 1. 2016 21:33:48)

Nadělili jsme si záměrně mňam balíček jako vánoční dárek a byli nadšeni. Čerstvě zasněžený Tábor o tomto víkendu byl zajímavý sám o sobě, hotel moc hezký s výhledem na náměstí ze střešního okna. Jelítka na stromě jsou originální nápad a navnadily nás na večer, i když jsem si o ně samou nedočkavostí spálil jazyk. Paštika z křepelky se středem z foie gras byla dalším báječným pokračováním. Jelen sika s perníkovou omáčkou i bez strouhaného foie gras jako v degustačním menu zase další dobrota.
 

Boddie

Food Guru

  9

plus 2
minus 0

Grand Restaurant Festival 2016 (23. 1. 2016 23:16:13)

Těšil jsem se k panu Svatkovi, jehož restaurace by se určitě vyjímala i v TOP-10. Každopádně poměr cena-výkon vychází příznivě pro hosty, obzvláště při poledním menu. Vepřová jelita na stromě, moc hezký nápad ala film Dařbuján a Pandrhola. Schválně jsem amuse bouche nefotil, abych Vás nepřipravil o moment překvapení. Skvělé nápady jako třeba perníková omáčka nebo paštika z křepelky a uprostřed terč z foie gras. Jen ten Sauvignon mohl být o 3-4°C studenější. Doporučuji Vám zvážit cestu do Tábora.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (22. 1. 2016 18:16:02)

Restauraci jsme navštivili již po třetí. Pokaždé vynikající jídlo, profesionální obsluha s "nenaškrobeným" přístupem. Skvělá atmosféra a Liškový krém, nejlepší polévka, kterou jsem za svůj život uchutnal.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (16. 1. 2016 15:47:28)

Grand restaurant festival a skvělé menu, skvělá obsluha...prostě a jednoduše skvělý gurmánský zážitek. Rádi se zase vrátíme.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (1. 1. 2016 09:21:20)

skvělý koncept, jen tak dál
 

IRV

Gourmet

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (25. 12. 2015 20:13:43)

Skvělá kuchyně, krásné prostředí, precizní obsluha. Bohužel pomalá obměna stálého jidelního lístku. Po více než půl roce od předchozí návštěvy nás čekalo stejné degustační menu a stejný jídelní lístek. Potřetí na to samé nepůjdeme...
 
 
Vložit komentář

Přečtěte si Pravidla registrace.

Zobrazit starší


 
K vašemu restaurantu vede labyrint. Jakmile objevíte správnou cestu – obvykle nehledáte další.
Anonym
Top
English