VYHLEDEJTE A HODNOŤTE

Noem Arch

Noem Arch
Salónek
Zahrádka
Bezbariérová
Parking
Dětský koutek
Se psem
Nekuřácký prostor
Czech Specials
Cimburkova 9
Brno - Královo Pole
612 00
6.30–10, 11.30–24, po–pá, 7.30–10, 11.30–24, so, 7.30–10, 11.30–23, ne
    541 216 160
Kuchyně:
česká moderní, mezinárodní, rybí
Zvláštnost:
Naloďte se se na palubu designového hotelu, kde jsou připraveni splnit vám téměř všechna přání. Unikátní prostory – jak pod hladinou (akvárium s živými humry a hejno světelných ryb) – nebo nad ní (atraktivní zahrádka).
Hodnocení GR2017
Jídlo: 2.4
Obsluha: 2.7
Interiér: 2.3
Cena: 530
Moje hodnocení pro GR2018
Jídlo:
Obsluha:
Interiér:
Cena:
(průměr za jídlo a nápoj/1 osoba)
Vložit komentář

Přečtěte si Pravidla registrace.

Komentáře

Rem

Gourmet

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (22. 12. 2015 17:24:29)

Dezert: Kokosový dortík s pařížským krémem, ananasové chutney - Zde mohu být spokojen, nadýchaný kokos, jemný a lahodný krém, k tomu dobré chutney a několik borůvek vedlo ke kombinaci sladkých a lesních chutí. Celkově však restaurace zklamala, zvláště v polévce a hlavním chodu. Proto ji BODUJI hodnotou slabé 3 z 6 bodů. Známky uděluji soukromě k následnému zhodnocení portálem. 3/3
 

Pat4

Gourmet

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (24. 12. 2015 08:51:40)

Do MVGR absolutně nepatří
 

Rem

Gourmet

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (22. 12. 2015 17:17:32)

Kde jaký vývar z masoxu je silnější než toto. Zelenina, též chuťově mdlá, prostě za to čekání to rozhodně nestálo. Teplý předkrm: Filátko ze pstruha lososovitého, bramborové gnocchi se špenátem, šafránová omáčka - Filátko dobré, to nepopírám, gnocchi se špenátem slané. Hlavní chod: Kukuřičné kuřecí suprême, smetanové baby kapustičky s anglickou slaninou, pečené brambory, demi-glace - Brambory skvělé, kapustičky dobré, kuře vysušené. Více se snad k tomu nezdaru ani nebudu vyjadřovat. 2/3
 

Rem

Gourmet

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (22. 12. 2015 17:08:51)

Návštěva proběhla dne 22. 12. 2015 Po minulé, skvělé návštěvě jsem prozřel, není všechno zlato co se třpytilo. Předkrm: Marinovaná dýně a červená řepa, tête de moine sýr, cizrnová pěna, piniové oříšky, rukola, balsamico redukce - Dobrý předkrm, na můj vkus však mnoho sýra, načež abych zbytečně nezabil ostatní chutě, část sýra jsem dojídal "nasucho". Silný vývar z hovězí oháňky s masem, zeleninou a domácími nudlemi - Po dvaceti minutách čekání jsem dostal vývar, který byl vše jen ne silný! 1/3
 
 
Vložit komentář

Přečtěte si Pravidla registrace.

Zobrazit starší


 
Ze všech lásek nejupřímnější je láska k jídlu.
George Bernard Shaw
Top
English