VYHLEDEJTE A HODNOŤTE

Pata Negra

Pata Negra
Živá hudba
Zahrádka
Parking
Nekuřácký prostor
Platební karty
Věšínova 29
Ostrava - Zábřeh
700 30
12–22, út–so
    774 493 889
Kuchyně:
španělská
Zvláštnost:
Andaluský temperament na talíři. Původně se termínem Pata Negra označovaly nejkvalitnější sušené iberské šunky. Postupem času toto označení přešlo i na ostatní produkty vysoké kvality. V zimě vás zahřeje oheň v krbu – a v létě slunce na terase.
Hodnocení GR2016
Jídlo: 0.0
Obsluha: 0.0
Interiér: 0.0
Cena: 0
Moje hodnocení pro GR2017
Jídlo:
Obsluha:
Interiér:
Cena:
(průměr za jídlo a nápoj/1 osoba)
Vložit komentář

Přečtěte si Pravidla registrace.

Komentáře

fit77

Food Lover

plus 0
minus 0

Grand Restaurant Festival 2016 (13. 3. 2016 23:52:31)

Menu bylo vcelku zajímavé a z většiny velice chutné s vyjímkou posledního chodu Secreto ibérico, které pro svou extrémní ¨gumovost" poněkud degradovalo předchozí velice dobré jídlo. Bohužel musím souhlasit s některými předchozími hodnoceními. Restauraci nečiní pouze kuchyně,ale celkový dojem a zde obsluha bohužel mistrovskou práci kuchyně sráží. Chladný přístup s nutností se upomínat nedělá dobrý dojem. Skoblej Danko s přáteli
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (26. 2. 2016 08:00:28)

Bohuzel musim mit negativni pripominku. Obsluha. Byla to 4 restaurace behem 3 dnu a nikdo nam nepodal vyklad, pokud jsem se vylozene nezeptal a servirka nejevila zadny zajem o nas. I o vino jsem si musel rict,aby nam donesla 2 sklenici. Myslim si,ze ke gastronomickemu zazitku patri i ta obsluha a ta me zklamala. Ne tak jako na Sepetne,ale mohla byt milejsi a vstricnejsi. Byli jsme v restauraci na Valentynske menu a obsluha byla zcela na jine urovni. Trosku to pokazilo zazitek z jidla
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (26. 2. 2016 07:56:31)

Na zacatek vyvar z uzenych samcich kosti elmi zajimava chut. Pote uzeny sumec s polevkou z cervene repy,taktez zajimavy a nezvykly. Chut ovsem opet vyborna. Nasledovalo teleci a opet vynikajici chut.Na zaver iberico,ktere taktez prekvapilo svou stavnatou chuti.Proti jidlu absolutne zadna vytka a taktez nic proti vinum. Jidlo muzu jen doporucit. Opravdu vysoka uroven
 

Mirek7

Food Guru

  4

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (26. 2. 2016 17:42:29)

Jedl jsem už ledaccos, ale co to je "vyvar z uzenych samcich kosti"?
 

Belky1

Gourmet

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (26. 2. 2016 19:12:47)

omlouvám se ...mělo to být sumčích kostí...
 

harakim

Food Lover

plus 0
minus 0

Grand Restaurant Festival 2016 (22. 2. 2016 14:29:58)

Jidlo perfektni,atmosféra dobra, obsluha prijemna, p.Nenicka vari uzasne,radi opet navstivime :-)
 

Grand Restaurant Festival 2016 (21. 2. 2016 18:24:38)

Dobrý večer, v rámci návštěvy Grand restaurant festival jsme byli zklamaní. Jídlo bylo dobré, ale prostředí chladné (málem jsme si oblékli kabáty) a obsluha v mínusovém hodnocení. Restaurace téměř prázdná, obsluha neprojevovala zájem o hosta. Nevím, proč se na tuto akci přihlásili. Restauraci nedělá jen kuchyně...
 

Grand Restaurant Festival 2016 (18. 2. 2016 22:57:01)

Všechny tři chody výborné, bílé víno mohlo být trochu výraznější, červené bylo k podávaným jídlům (telecí + secreto iberico) vynikající. Celkově vysoký standard, jak je zde zvykem.
 

Grand Restaurant Festival 2016 (1. 2. 2016 13:11:01)

Medové telecí mi spíše připomínalo hovězí maso z vývaru, chuťově nevýrazné, ale jinak příjemný pokrm. Secreto iberico bylo krapet tužší a slanější, ale noky s houbami byly výborné, omáčka z uzených paprik celé jídlo skvěle doplňovala. Celkově byla degustace povedená, máme tuto restauraci rádi a opakovaně se sem vracíme.
 

Grand Restaurant Festival 2016 (28. 1. 2016 21:05:16)

Grand Restaurant Festival 2016: všechny servírované chody byly úžasné, úplně nej byla telecí líčka, hodně dobré byly krokety plněné houbami. Výběr vín byl také velmi dobrý. Obsluha super. Doporučuji. Výborný kulinářský zážitek
 

Grand Restaurant Festival 2016 (19. 1. 2016 08:54:19)

Grand Restaurant Festival 2016: uzený sumec byl delikatesní, telecí se jen rozplývalo a secreto iberico s noky plněnými hříbky bylo vyvrcholením degustace. Doporučuji všem co váhají rezervovat co nejdříve, loni mi bohužel degustace utekla...
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (11. 1. 2016 14:26:24)

na Ostravu si troufnu tvrdit že trochu vyšší ceny, ale jídlo to zachraňuje. veskrze příjemný podnik.
 

Mirek7

Food Guru

  4

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2015 (15. 10. 2015 15:58:27)

Nejsem ostravak - ale sem se asi na obědy nechodí - jsem tu sám. Interiér je sladěný, hovězí tapas chutné. Ale budu citovat ze slavné scénky Jnžurová - Holzmann: "Jsem blbej já, nebo oni?" Žil jsem v domnění, že "tapas" je "malé sousto" - ale místo toho dostávám steak (sice chutný, ale podle mého to tapas není). Pokud nemám pravdu, tak se předem restauraci omlouvám.
 
 
Vložit komentář

Přečtěte si Pravidla registrace.

Zobrazit starší


 
Pospěš si s prací, nikoli s jídlem.
Čínské přísloví
Top
English