VYHLEDEJTE A HODNOŤTE

jsme
na GRF
2017
Spices Restaurant and Bar

Spices Restaurant and Bar
Salónek
Zahrádka
Bezbariérová
Parking
Se psem
Nekuřácký prostor
TOP100
Farmářské produkty
Nebovidská 1
Praha 1 - Malá Strana
118 00
12–23, denně, restaurant, 12–01, po–čt, 12–02, pá–so, 12–01 ne, bar, 9–23, denně, lounge
    233 088 777
Kuchyně:
asijská, čínská, indická, korejská, thajská, vietnamská
Zvláštnost:
Asijská gastronomie „de luxe“ v luxusním prostoru v hotelu Mandarin Oriental! Pokrmy jsou servírovány rodinným způsobem doprostřed stolu a s každou asijskou specialitou se hosté doslova přenesou do specifických asijských oblastí. Inspirace pouličními prodavači i autentickou regionální kuchyní. Originální koktejly perfektně doplňují jednotlivé pokrmy.
Hodnocení GR2017
Jídlo: 1.3
Obsluha: 1.4
Interiér: 1.7
Cena: 1140
Moje hodnocení pro GR2018
Jídlo:
Obsluha:
Interiér:
Cena:
(průměr za jídlo a nápoj/1 osoba)
Vložit komentář

Přečtěte si Pravidla registrace.

Komentáře

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (27. 2. 2017 09:57:40)

Menu bylo naprosto vynikající, k tomu byly i vhodně zvolené nápoje, takže parádní zážitek :) Obsluha byla výborná a jednotlivá jídla nám představil kuchař a zodpověděl případné dotazy ohledně menu. Za sebe mohu určitě doporučit.
 

erinočka

Food Lover

plus 0
minus 0

Grand Restaurant Festival 2017 (23. 2. 2017 15:26:27)

Ucastnime se festivalu uz nekolikatym rokem a Mandarin za nas urcite patri do lepsi poloviny. Prostredi extremne prijemne, obsluha citliva a nevtirava. Ocenujeme taky napaditost jidel. Kimchi je dle mych info uz v originalnim receptu slane. Takze v Mandarinu nic nepresolili. Rada se do Mandarinu podivam znova! Byl to zazitek.
 

Grand Restaurant Festival 2017 (21. 2. 2017 20:41:23)

Moc příjemně strávený oběd. Milá obsluha, jídlo velmi chutné a výtečný koktejl to jen podtrhl:-)
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (21. 2. 2017 20:04:11)

Kvalitní GRF menu inspirované asijskou kuchyní ve špičkové pražské restauraci.Jídla tedy nelze srovnávat se street-food zážitky s jejich autenticitou. Ta vykoukla v případě kimči (slanost způsobená fermentací za přítomnosti pěkné dávky rybí omáčky)nebo slano-sladká švestková omáčka (možné použití umeboshi). Myslím, že změna šéfkuchaře nevedla ke snížení vysoké laťky zdejších pokrmů. Mojí nejoblíbenější částí nabídky přesto od minulého léta zůstávají míchané nápoje skvěle doplňující krmi.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (20. 2. 2017 13:17:42)

Bohužel pro nás nejslabší restaurace, kterou jsme v rámci GRF za celé roky navštívili. Restaurace je krásná, vkusně zařízená, personál ochotný a milý, ale jídlo nebylo ničím výjimečné. Jídlu se nedá nic vytknout, ale v Praze se dají najít thajské restaurace, které vaří minimálně stejně dobře a nejsou v GRF (ačkoliv prostředím se této restauraci pochopitelně nevyrovnají). Příjemým zpestřením bylo, že menu bylo servírováno doprostřed stolu, kdy tak každý mohl ochutnat více druhů jídla.
 

Borda

Food Lover

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (19. 2. 2017 21:57:47)

Za mě vynikající.Návštěva dnes ve 13.30 hod.Podle mě na stejné úrovni jako vloni.Kari vynikající,to tady chválí všichni a oprávněně.Potěšil koktejl místo jedné sklenky vína.Dezert dobrý,předkrm také,fazolky zajímavé.Ale oproti ostatním bych pochválil i vepřové,nám chutnalo i když kari bylo lepší.Obsluha milá,bez problémů.Celkově rozhodně příjemný zážitek stejně jako minulý rok.
 

Chuťovka

Connoisseur

plus 0
minus 0

Grand Restaurant Festival 2017 (19. 2. 2017 19:53:18)

Povedlo se: jarní závitky a losos na žlutém karí. Ovšem v restauraci, kterou jsme dříve jen chválili, nás usadili ke stolu, který by měl být obsazován jen se souhlasem hosta v plné, nikoliv poloprázdné restauraci. Neumytý talíř. Při výměně číšník obtiskl na nový talíř skoro celou svoji ruku. Vepřové maso se kvůli "flaxám" nedalo rozkousat a plavalo v lehce hnědé vodě. Zelenina k bulgogi se nám v žaludku připomínala do dalšího dne.
 

Grand Restaurant Festival 2017 (17. 2. 2017 21:11:11)

S vyjimkou kimchi salatu perfektni. Zlute kari nejlepsi z cele degustace. Navstevu sefkuchare s vysvetlenim u stolu s vysvetlenim jsme take velmi ocenili. Planujeme se vratit na sushi festival.
 

Boddie

Food Guru

  9

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (16. 2. 2017 22:42:50)

Kvalita kuchyně při změně šéfkuchaře není patrná, Zdeněk Křížek zde nakonec pracuje spoustu let. Pozván v rámci GRF musím konstatovat, že to byla velice zdařilá kombinace chutí. Předkrmové rolky na studeno či teplé, klasické vepřové Bulgogi s kimči a zmrzlinovo mrkvový dezert. Číšnice se snaží, ale je jich příliš mnoho a všichni dělají všechno, takže trochu zmatek. Jsem zvědavý, kam namířil Jiří Štift.
 

Grand Restaurant Festival 2017 (12. 2. 2017 09:50:42)

Jídlo i obsluha výborné, nejlepší žluté karí. Nezaujal chilli dip. Obvykle komentovaný příliš slaný kimči salát byl opravdu slaný, což by nebyl problém pro smíchání s méně dochucenou jinou částí jídla. To ale v případě Bulgogi tak úplně nebylo, neboť to bylo samo dostatečně dochucené, tj. i dosolené. Velmi příjemná a vysoce profesionální byla návštěva šéfkuchaře, díky ní jsme se mnoho dozvěděli, mj. jiné i to, že švestková omáčka, která nás zaujala, se nedělá ze švestek, ale z blum.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (12. 2. 2017 09:07:16)

Navsteva ve st 8.2.2017 v ramci GRF - obsluha a prostredi fantasticke. Jidlo proti minule zkušenosti zde pred dvema lety bylo servirovano ne kazdemu zvlast, ale doprostred stolu a kazdy ochutnava ze spolecnych taliru - 2 předkrmy a 2 hlavni chody. Je to jen vec nazoru, ale to moc nemusim, pripomnelo mi to cinskou restauraci s tocivym stredem stolu:-) Aranzma jidel (az na dezert) nebylo nic moc, takovy standard na lepsi restauraci. Ale chute vsechny skvele. Jen fazolky bych vynechala.
 

Grand Restaurant Festival 2017 (11. 2. 2017 22:20:21)

Jídlo super - to beru v této kategorii restautací už jako standard. Odlišit se však vždy dá obsluhou a dneska jsem se díky ní cítil v restauraci výborně. Mám rád nestrojený servis (na druhou stranu nemám rád ani přehnanou přátelskost) a ten jsem též dostal - celkově velká spokojenost.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (11. 2. 2017 20:24:42)

Dnešní návštěva byla bohužel spíše zklamáním. Jídlo velmi dobré až vynikající, zejména předkrmy a dezert. Hlavní chod představuje výborné žluté kari s velmi udělaným lososem a spíše pouliční vepřové mdlé chuti s velmi slaným kimchi. Hlavním mínusem je personál, kteý byl na náš vkus přesnaživý, příliš mluví, nevytváří pocit komfortu ani pohody. Navíc se vystřídal u našeho stolu snad celý personál za pohou hodinu. Interiér působí spíše chladně a hlavně, slišíte každé slovo, i to co nechcete.
 

Jan69

Food Lover

plus 0
minus 0

Grand Restaurant Festival 2017 (11. 2. 2017 14:52:07)

Výborné jídlo, vynikající personál a velice příjemná atmosféra. Restaurace Spices Restaurant and Bar hotelu Mandarin oriental opět nezklamala. Ostuda GRF je pouze 3% poplatek za platbu kartou. To se již dnes pane Maurere nedělá a kazí Vám to image !
 

Grand Restaurant Festival 2017 (10. 2. 2017 20:39:13)

Moc jsem se těšila a nebyla jsem zklamána. Manžel miluje asijskou, hlavně korejskou kuchyni, takže byl nadšený. Pochutnali jsem si opravdu na všem, dost věcí jsme znali, příjemná připomínka dovolených. Mně osobně ale nejvíc dostal dezert, byl naprosto fantastický. Určitě na něj brzy zajdu. Obsluha příjemná, nevtíravá, mile překvapila přinesená stolička pod kabelku. Interiér možná trochu strohý, neškodilo by trochu více světla. Velmi příjemně strávený večer. Doporučuji.
 

Grand Restaurant Festival 2017 (10. 2. 2017 09:09:00)

Naše první návštěva v rámci festivalu. Skvělá obsluha, nahřátý ručník na začátek, osvěžující koktejl, vynikající jídlo. Byli jsem velmi spokojeni.
 

Cleia

Gourmet

plus 0
minus 0

Grand Restaurant Festival 2017 (9. 2. 2017 12:28:08)

Za sebe osobně vyzdvihuji lososa na kari, trošku rozpačitý dojem mám z dezertu, který se mi typově k asijské kuchyni příliš nehodí, ale to je věc názoru. Příjemným zpestřením byla návštěva šéfkuchaře u stolu a jeho zasvěcený výklad o kimči, děkujeme za rozšíření našich obzorů v této oblasti. Celkový dojem příjemný, obsluha pozorná, nevtíravá.
 

Grand Restaurant Festival 2017 (8. 2. 2017 21:20:10)

Obsluha milá. Předkrm dobrý, ale nenadchl. Zajímavé u něho byly fazolové lusky, z kterých se vysávají jen semena - hrášky. Z hlavních chodů losos se žlutým kari velmi dobrý, vepřové kousky dobré, ale ztrácely se v přebytečném množství zeleniny, salát kimči přesolený. Výborný dezert s karotkovým pudinkem okořeněným kardamomem. Interiér vstupních prostor do restaurace i hotelu byl luxusní, místnosti se stoly již tak ne a málo osvětlené. V suterénu zajímavý koridor do SPA v býv.kapli vč. vykopávek.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (8. 2. 2017 21:15:48)

Obsluha milá. Předkrm dobrý, ale nenadchl. Zajímavé u něho byly fazolové lusky, z kterých se vysávají jen semena - hrášky. Z hlavních chodů losos se žlutým kari velmi dobrý, vepřové kousky dobré, ale ztrácely se v přebytečném množství zeleniny, salát kimči přesolený. Výborný dezert s karotkovým pudinkem okořeněným kardamomem. Interiér vstupních prostor do restaurace i hotelu byl luxusní, místnosti se stoly již tak ne a málo osvětlené. V suterénu zajímavý koridor do SPA v býv.kapli vč. vykopávek.
 

Grand Restaurant Festival 2017 (8. 2. 2017 12:13:27)

Opětovná návštěva GF dopadla výborně, hlavně předkrm doplněný zajímavým koktejlem a závěrečný dezert neměly chybu. Vše vkusně a zajímavě naservírované. A doplněno pozornost a nevtíravou obsluhou. Jednoznačně doporučení k návštěvě.
 
 
Vložit komentář

Přečtěte si Pravidla registrace.

Zobrazit starší


 
Bez jídla a pití chladne láska.
Maurus Terentius
Top
English