VYHLEDEJTE A HODNOŤTE

Suterén

Suterén
Salónek
Se psem
Nekuřácký prostor
Platební karty
TOP100
Bio produkty
Farmářské produkty
Masarykovo nábřeží 26
Praha 1 - Nové Město
110 00
11.30–16, 17–24, po–pá, 18–24, so a svátky
    224 933 657
Kuchyně:
česká, mezinárodní, zvěřina
Zvláštnost:
Impozantní mořské akvárium vás zavede do světa hlubin v secesním domě na vltavském nábřeží. Originální interiér. Speciality nejen české kuchyně a sezonní nabídka farmářské drůbeže z jižních Čech.
Hodnocení GR2016
Jídlo: 1.5
Obsluha: 1.9
Interiér: 2.2
Cena: 600
Moje hodnocení pro GR2017
Jídlo:
Obsluha:
Interiér:
Cena:
(průměr za jídlo a nápoj/1 osoba)
Vložit komentář

Přečtěte si Pravidla registrace.

Komentáře

honz

Connoisseur

  1

plus 2
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (8. 8. 2016 12:49:41)

Okarlovka to chválí tak jsme vyrázli na oslí svíčkovou a foie gras,moc pěkný to tam je i akvárko a jídlo boží.
 

Pavel Heřmánek

Connoisseur

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (8. 8. 2016 14:09:11)

Díky za tip pane kolego. Vyzkouším :-)
 

Okarlovka

Food Guru

  5

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (9. 8. 2016 09:43:28)

Jujuj že nelžu.
 

Okarlovka

Food Guru

  5

plus 3
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (8. 7. 2016 11:18:55)

Co se to tu díje?Nikdo moc nepísánkuje,ani Svaťa,ani Pepíček,ani honz,ani Mlsoun Láďa,ani Lilly,ani Gita,dokonce ani Bodie.Nevíte Mirku7 a Pavle Heřmánku čimže to jenom je?Já sem nebyla zdravá a teď už asi sem,ostatní sou chcíplouši?
 

Mirek7

Food Guru

  4

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (11. 7. 2016 08:11:28)

Zdravím Vás, Okarlovko. Bohužel mám stejný pocit jako Vy a stejně jako Vy nevím, co se děje. Skoro žádné komentáře a už vůbec žádné komentáře komentářů. Mirek7.
 

Pavel Heřmánek

Connoisseur

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (15. 7. 2016 15:56:40)

Zdravím Okarlovku i Vás Mirku. Holt je asi okurková sezóna, ovšem nějaká dlouhá... Já se teda snažím alespoň trochu. Taky jsem byl marod cca 2 měs. V tu dobu jsem mohl napsat hodnocení max. na nemocniční kuchyň :-). Držte se!!! A hezké léto.
 

Okarlovka

Food Guru

  5

plus 2
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (8. 7. 2016 11:12:02)

Velikej kus foie gras a bobasticky nachucenej mňammňam.Kozí sýr s listovym salátkem i sněhový koule s vanilkou coby plovoucí ostrovy.Krásný akvárko jaký se hned tak nevidí a obsluha jedním slovem skvostná.Mladý číšník pozorný,vtipný a rychlý.Třikrát za jedna.
 

Mirek7

Food Guru

  4

plus 2
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (16. 6. 2016 08:02:56)

Akvárium je úžasné, ovšem jinak je celý interiér nejednotný, přeplácaný různými styly. Jídlo lehce nadprůměrné, ovšem aby kuchař zapomněl dát na carpaccio jednu ze tří ingrediencí (hoblinky parmazánu), to by se v restauraci z první stovky stát nemělo. Obsluha naprosto profesionální.
 

Okarlovka

Food Guru

  5

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (8. 7. 2016 11:08:37)

Sme byly spokojený,Bodie to fur chválínuje a dobrý fakt.
 

Boddie

Food Guru

  9

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (5. 3. 2016 17:41:48)

Asijská kuchyně je přece jen trochu odlišná od té české. Telecí na zeleném kari není úplně povedená a autentická kombinace. Ingredience zcela čerstvé, jen ten výsledek je český pokus o thajské jídlo. Škoda. Příjemná obsluha, stále stejně hezké akvárium.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (3. 1. 2016 00:41:05)

Suterén je pro mne sázka na jistotu příjemného pracovního oběda za přívětivou cenu :-).
 

Boddie

Food Guru

  9

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (25. 12. 2015 21:20:59)

Šéfkuchař Richard Šusta předvádí své umění nejlépe na tématických akcích. Tentokrát předvánoční "prasárna" se vším všudy, nejvýše hodnotím nakládaný jazyk, sulc a zabíjačkový guláš. Prostředí s obrovským akváriem je pompézní
 

Boddie

Food Guru

  9

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (20. 12. 2015 16:06:50)

Zvěřinové hody na úbytě, už byl jen zajíc se smetanovou (svíčkovou) omáčkou. Zajícovo stehno by ještě hodinku tepla z trouby sneslo, svíčková i knedlíky úžasné. Pivo hezky studené, příjemné prostředí.
 

Boddie

Food Guru

  9

plus 1
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2015 (20. 10. 2015 09:52:15)

A zase tady! Chuť na tarte flambée=alsaský cibulový koláč s créme fraiche byla veliká, a tak když jsme šli zrovinka okolo, opět jsme ho ochutnali. Byl Boží! Včera jsem ho zkusil doma udělat, všechny ingredience jsem měl, jen to typické těsto, které si pan Šusta nechává vozit z Francie mi chybělo. Výsledek dobrý, ale v Suterénu byl koláč o třídu lepší. Zkusím to někdy znovu.
 

Boddie

Food Guru

  9

plus 1
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2015 (9. 10. 2015 20:45:24)

Naopak mě kuchaři oslnili žabími stehýnky. Tak mohutná a chutně připravená jsem ještě nejedl, opravdu. Závěrečný jablkový koláč s calvadosem překvapil především tím, že kuchař pálenkou opravdu nešetřil. Velmi domácké, neokázalé prostředí mi tady vyhovuje.
 

Okarlovka

Food Guru

  5

Maurerův výběr Grand Restaurant 2015 (13. 10. 2015 08:56:22)

Žáby?Brr seš statečnej.
 

Boddie

Food Guru

  9

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2015 (9. 10. 2015 20:43:24)

Speciality Alsaska včetně vína. Báječný cibulový koláč tarte flambee, vynikající terina z foie gras a taktéž profesionálně filetovaný candát (snad jen trochu malá porce). Hlavní chod - choucroute mě zklamal. Zelí málo ochucené kořením, nikde ani památky po chuti bobkového listu či kuliček pepře, tymiánu či husího sádla. Prostě to nedosáhlo úžasné kvality tohoto pokrmu před dvěma lety také v Suterénu. Škoda, na "šukrút" jsem se těšil nejvíc.
 

Boddie

Food Guru

  9

plus 1
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2015 (5. 10. 2015 18:02:31)

Tak zase na Václava! Tak končil můj loňský příspěvek. Nenasytně jsem si dal všechny tři chody a odcházel jsem totálně přežraný (jinak to nelze nazvat). Předkrm= husí játra na topince, porce jak hrom. Následoval můj milovaný kaldoun (polévka s drůbky a masem). Zakončil jsem stehnem z husy, červené i bílé zelí, houskové knedlíky a bramborové kulaté noky. Tým pana Šusty opět kouzlil. Snad abych přece jen něco trochu pomluvil, husa mohla být v troubě ještě hodinku, aby šla lépe od kosti.
 
 
Vložit komentář

Přečtěte si Pravidla registrace.

Zobrazit starší


 
Uvést dívku do noblesního restaurantu – to je dobrý začátek romantického příběhu.
Anonym
Top
English