VYHLEDEJTE A HODNOŤTE

Suterén

Suterén
Salónek
Se psem
Nekuřácký prostor
TOP100
Farmářské produkty
Masarykovo nábřeží 26
Praha 1 - Nové Město
110 00
11.30–16, 17–24, po–pá, 18–24, so a svátky
    224 933 657
Kuchyně:
česká, mezinárodní, zvěřina
Zvláštnost:
Impozantní mořské akvárium vás zavede do světa hlubin v secesním domě na vltavském nábřeží. Originální interiér. Speciality nejen české kuchyně a sezonní nabídka farmářské drůbeže z jižních Čech.
Hodnocení GR2017
Jídlo: 1.5
Obsluha: 1.9
Interiér: 2.1
Cena: 580
Moje hodnocení pro GR2018
Jídlo:
Obsluha:
Interiér:
Cena:
(průměr za jídlo a nápoj/1 osoba)
Vložit komentář

Přečtěte si Pravidla registrace.

Komentáře

Boddie

Food Guru

  9

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (4. 10. 2016 21:03:00)

Tak tentokrát byly husí hody excelentní!! Poučen z minula, nedal jsem si 3 chody, alebrž jen 1,5. Napůl husí játra a sám husí stehno, dvoje knedlíky, dvoje zelí a výpeku, kolik sníš. Předem jako pozornost podniku ještě rillettes z husy a domů husí prejt a něco sladkého na ráno. Musel jsem vynechat milovaný kaldoun, to bych mohl prasknout. Bravo pane Šusto!
 

honz

Connoisseur

  1

plus 2
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (8. 8. 2016 12:49:41)

Okarlovka to chválí tak jsme vyrázli na oslí svíčkovou a foie gras,moc pěkný to tam je i akvárko a jídlo boží.
 

Pavel Heřmánek

Connoisseur

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (8. 8. 2016 14:09:11)

Díky za tip pane kolego. Vyzkouším :-)
 

Okarlovka

Food Guru

  5

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (9. 8. 2016 09:43:28)

Jujuj že nelžu.
 

Okarlovka

Food Guru

  5

plus 3
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (8. 7. 2016 11:18:55)

Co se to tu díje?Nikdo moc nepísánkuje,ani Svaťa,ani Pepíček,ani honz,ani Mlsoun Láďa,ani Lilly,ani Gita,dokonce ani Bodie.Nevíte Mirku7 a Pavle Heřmánku čimže to jenom je?Já sem nebyla zdravá a teď už asi sem,ostatní sou chcíplouši?
 

Mirek7

Food Guru

  4

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (11. 7. 2016 08:11:28)

Zdravím Vás, Okarlovko. Bohužel mám stejný pocit jako Vy a stejně jako Vy nevím, co se děje. Skoro žádné komentáře a už vůbec žádné komentáře komentářů. Mirek7.
 

Pavel Heřmánek

Connoisseur

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (15. 7. 2016 15:56:40)

Zdravím Okarlovku i Vás Mirku. Holt je asi okurková sezóna, ovšem nějaká dlouhá... Já se teda snažím alespoň trochu. Taky jsem byl marod cca 2 měs. V tu dobu jsem mohl napsat hodnocení max. na nemocniční kuchyň :-). Držte se!!! A hezké léto.
 

Okarlovka

Food Guru

  5

plus 2
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (8. 7. 2016 11:12:02)

Velikej kus foie gras a bobasticky nachucenej mňammňam.Kozí sýr s listovym salátkem i sněhový koule s vanilkou coby plovoucí ostrovy.Krásný akvárko jaký se hned tak nevidí a obsluha jedním slovem skvostná.Mladý číšník pozorný,vtipný a rychlý.Třikrát za jedna.
 

Mirek7

Food Guru

  4

plus 2
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (16. 6. 2016 08:02:56)

Akvárium je úžasné, ovšem jinak je celý interiér nejednotný, přeplácaný různými styly. Jídlo lehce nadprůměrné, ovšem aby kuchař zapomněl dát na carpaccio jednu ze tří ingrediencí (hoblinky parmazánu), to by se v restauraci z první stovky stát nemělo. Obsluha naprosto profesionální.
 

Okarlovka

Food Guru

  5

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (8. 7. 2016 11:08:37)

Sme byly spokojený,Bodie to fur chválínuje a dobrý fakt.
 

Boddie

Food Guru

  9

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (5. 3. 2016 17:41:48)

Asijská kuchyně je přece jen trochu odlišná od té české. Telecí na zeleném kari není úplně povedená a autentická kombinace. Ingredience zcela čerstvé, jen ten výsledek je český pokus o thajské jídlo. Škoda. Příjemná obsluha, stále stejně hezké akvárium.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (3. 1. 2016 00:41:05)

Suterén je pro mne sázka na jistotu příjemného pracovního oběda za přívětivou cenu :-).
 

Boddie

Food Guru

  9

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (25. 12. 2015 21:20:59)

Šéfkuchař Richard Šusta předvádí své umění nejlépe na tématických akcích. Tentokrát předvánoční "prasárna" se vším všudy, nejvýše hodnotím nakládaný jazyk, sulc a zabíjačkový guláš. Prostředí s obrovským akváriem je pompézní
 

Boddie

Food Guru

  9

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (20. 12. 2015 16:06:50)

Zvěřinové hody na úbytě, už byl jen zajíc se smetanovou (svíčkovou) omáčkou. Zajícovo stehno by ještě hodinku tepla z trouby sneslo, svíčková i knedlíky úžasné. Pivo hezky studené, příjemné prostředí.
 
 
Vložit komentář

Přečtěte si Pravidla registrace.

Zobrazit starší


 
Ze všech lásek nejupřímnější je láska k jídlu.
George Bernard Shaw
Top
English