VYHLEDEJTE A HODNOŤTE

U Bansethů

U Bansethů
Salónek
Zahrádka
Se psem
Nekuřácký prostor
Táborská 49
Praha 4 - Nusle
140 00
11–24, denně
    724 582 721
Kuchyně:
česká, staročeská, zvěřina
Zvláštnost:
Někdy v letech 1905–1908 zde Antonín Banseth založil hostinec, který záhy vešel do historie. Ve Švejkovi od Jaroslava Haška je o něm hned několik zmínek a i sám spisovatel – vyhlášený flamendr – zde nejedno pivko „ztrestal“. Ostatně jeho stůl na něj zde čeká i dnes.
Hodnocení GR2017
Jídlo: 2.0
Obsluha: 2.1
Interiér: 2.5
Cena: 350
Moje hodnocení pro GR2018
Jídlo:
Obsluha:
Interiér:
Cena:
(průměr za jídlo a nápoj/1 osoba)
Vložit komentář

Přečtěte si Pravidla registrace.

Komentáře

Mirek7

Food Guru

  4

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (15. 4. 2017 17:23:09)

Echt hospoda ku poctě Jaroslava Haška. Pivo hodně dobré, kachnička jde od kosti a kůžička křupe - jen ty umaštěné lokše mně osobně nějak nejedou, ale chápu, že je to zdejší kolorit, stejně jako naoko "neurvalý" číšník.
 

Boddie

Food Guru

  9

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (14. 4. 2017 09:37:15)

Jen bych se opakoval, skvělá kachna, slušné pivo. Zaznamenal jsem rozdíl v kvalitě piva podle výčepních. Mrzelo mě, že velikonoční nabídka ještě včera nebyla k mání. Chtěl jsem ochutnat "hlavičku" - tedy velikonoční nádivku, na kterou má každá domácnost svůj osobitý recept. Dále jsem si myslel na rolovanou jehněčí plec nebo králíka na smetaně. Škoda, ale až dnes. Velmi silný hukot ve večerních hodinách je dost nepříjemný. Nabito, ostatně jako každý den. V této lokalitě nemá hospoda konkurenci.
 

honz

Connoisseur

  1

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (13. 4. 2017 11:35:43)

no nedej si kachnu však ji všicky chválí,dobrá byla a předchod ňamky ze skleniček,vzadu nahulíno,obsluha se snaží
 

Boddie

Food Guru

  9

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (30. 1. 2017 23:46:19)

Cákryš, to sem nikdo nechodí vážení komentátoři? Opět na kachnu plněnou lokšema. Je to sice velká tradice, kachna je fakt dobrá, ale místo upocených uplácaných lokší z vnitřku kachny bych si dal raději několik bramborových knedlíků. Opakuji, kachna dobrá. Pivo nadprůměrné, znám však v Praze kvelby s lepším plzeňským mokem. Pěna hůř drží, je to důsledek horší práce se sklem na výčepu. Houbičku používejte pane výčepní!
 

Boddie

Food Guru

  9

plus 1
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (30. 8. 2016 22:01:10)

Bansethovic kačenka ano, smažené drštky smrděly jak ponožky hostinského Palivce. Pivo přítulnější, ale špička to není. Každým dalším pivem kvalita klesá. Výčepák neustále telefonuje nebo se baví s hosty u stolu. Číšníci bezva, ale každé druhé pivo si čepují sami. Tak takhle né pane Bašto!
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (30. 5. 2016 16:09:51)

Vynikající jídlo, příjemné prostředí, při žádné návštěvě Prahy nevynechám oběd či večeři v této hospůdce.
 
 
Vložit komentář

Přečtěte si Pravidla registrace.

Zobrazit starší


 
Kdo umí víno pít – umí milovat.
George Sandová
Top
English