VYHLEDEJTE A HODNOŤTE

U Mansfelda

U Mansfelda
Salónek
Zahrádka
Se psem
Nekuřácký prostor
Platební karty
Farmářské produkty
Dřevěná 9
Plzeň
301 00
11–23, po–čt, 11–24, pá–so, 12–22, ne, 17–24, út–so (vinárna)
  377 333 844
Kuchyně:
česká, mezinárodní
Zvláštnost:
V krásné lokalitě centra Plzně, s možností posedět v sezoně na terase s vyhlídkou do Křižíkových sadů. Pivovarské artefakty. Stylová vinárna v nově zrekonstruovaných sklepních prostorách.
Hodnocení GR2016
Jídlo: 0.0
Obsluha: 0.0
Interiér: 0.0
Cena: 0
Moje hodnocení pro GR2017
Jídlo:
Obsluha:
Interiér:
Cena:
(průměr za jídlo a nápoj/1 osoba)
Vložit komentář

Přečtěte si Pravidla registrace.

Komentáře

Boddie

Food Guru

  9

plus 1
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2015 (28. 10. 2015 18:14:37)

Vrcholem však byl bažant s rybízovou omáčkou. Dost velká porce byla totálně vysušená, prostě takové oschlé prkno, hrozná chuť. Rádoby karlovarský knedlík také oschlý. To se vůbec nedalo jíst. Katastrofa!!! Jak může být na oběd skoro plná hospoda, když tu kuchař tak mizerně vaří? A to pomíjím skutečnost, že na hlavní jídlo jsme čekali 55 minut. To Plzeňáci nemají nic lepšího? Ještě udělám průzkum jinde.
 

Pavel Heřmánek

Connoisseur

Maurerův výběr Grand Restaurant 2015 (28. 10. 2015 19:35:32)

Ano, mně se ta hospoda nezdála Boddie již tenkrát a zřejmě se od té doby ještě více zhoršili. Jen nechápu tu benevolenci hostů, kteří si stále ze setrvačnosti myslí, že chodí na něco echt. A přitom...
 

Mirek7

Food Guru

  4

Maurerův výběr Grand Restaurant 2015 (29. 10. 2015 07:50:01)

Plzeň mám z 50% zmapovanou, takže mé hodnocení dle jídla: 1) Purkmistr, 2) Ve Vilách, 3) Everest, 4) Na Spilce, 5) U Salzmannů, 6) Angus Steak House, 7) Ibis Hotel, 8) PI.JEZ.PI, 9) U Mansfelda, 10) U Majáku. Ty první dva podniky byly u mě s jídlem za jedna; Purkmistr je hospoda s výborným pivem a výborným hospodským jídlem (a to míním v nejlepším smyslu); Ve Vilách je nóblovější podnik pro slavností večeři.
 

Boddie

Food Guru

  9

plus 1
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2015 (28. 10. 2015 18:11:24)

Pokrmy=totální průšvih a to jsem ochutnal 3 chody. Pečené drštky s trochu zavánějící slaninou se ještě daly jíst, i když jsou ty zadělávané určitě lepší. Ovšem ochucení těchto bylo krom lehké pálivosti nulové. Čtvrtka pečené kachny. Prsa byla výrazně zmenšena, chtěl bych vidět ty další 3 „čtvrtky kachny“. Dohromady by to možná v mase dalo tak 70% celku. Chuťově opět o ničem a do křupava ani náhodou, navíc minimum sosu. Červené zelí rozvařené nebo už po několikáté ohřívané, prostě odporné.
 

Boddie

Food Guru

  9

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2015 (28. 10. 2015 18:10:20)

Byl jsem tu asi před čtyřmi roky a pamatoval jsem si toto místo s dobrým pivem a slušným jídlem. Ovšem ouha, dnešní oběd mě otevřel oči dokořán. Nevím, zda se stala za tu dobu nějaká změna kuchaře či majitele. Obsluha slušná, znalá, prostředí jako v lepší pivnici, OK. Snad jen věšák, kam by si chtěl člověk pověsit kabát, byl schován v rohu a před ním jeden zbytečný stůl navíc, takže přístup k věšáku se prakticky nekonal. Ale to je jen drobnůstka. Pivo s pochvalou, jídlo úděsné.
 

Boddie

Food Guru

  9

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2015 (28. 10. 2015 17:52:34)

To jste napsal ještě slušně...
 
 
Vložit komentář

Přečtěte si Pravidla registrace.

Zobrazit starší


 
U jídelního stolu je jediné místo, kde se první hodinu nikdy nenudíte.
Anthelme Brillat-Savarin
Top
English