VYHLEDEJTE A HODNOŤTE

U Reinerů

U Reinerů
Salónek
Zahrádka
Se psem
Nekuřácký prostor
Heydukova 98
Písek
397 01
10.30–23, po–st, 10.30–24, čt–so, 10.30–23, ne
  382 213 484
Kuchyně:
česká, rybí, staročeská, zvěřina
Zvláštnost:
Na místě městských hradeb stojí dům zvaný U Jasana, v němž byl roku 1844 založen tento podnik. Pro zajímavost – bydlel zde i básník Adolf Heyduk. Dnes pořádají zvěřinové a zabijačkové hody, ale i videoprojekce sportovních utkání.
Hodnocení GR2016
Jídlo: 2.0
Obsluha: 2.0
Interiér: 2.8
Cena: 260
Moje hodnocení pro GR2017
Jídlo:
Obsluha:
Interiér:
Cena:
(průměr za jídlo a nápoj/1 osoba)
Vložit komentář

Přečtěte si Pravidla registrace.

Komentáře

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (4. 3. 2016 08:57:32)

Klasická pravá česká hospoda. V Písku je volba jasná.
 

Boddie

Food Guru

  9

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (22. 2. 2016 23:18:31)

Moc jsem se těšil na výčepního pana Šlapáka. První pivo bylo od něj, druhé pak překvapivě horší kvality. No proč-pan Šlapák si totiž odběhl něco zařídit. Stejná pípa, jiné ruce, hmm. Jídlo tragické, dal jsem si kančí na šípkové, nedalo se to jíst. Až při odchodu mi to secvaklo: Před třemi dny zde skončil zvěřinový týden, takže asi ještě zbytky, fujtajbl. Stojí Vám to za to moji milí?
 

Okarlovka

Food Guru

  5

plus 1
minus 1

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (25. 1. 2016 14:09:10)

Přes Písek tam,přes Tábor zpátky.Reinerovic sou pěkná putyka,neodolaly sme a nasadily každá Plzničku.K tomu lítací servírka,fofr nádherňoučkej a půlčička grilovanýho kuřete a bramborák s kuřecím do nás napadalo fofrem.Tak má vypadat správná knajpa!
 

Mirek7

Food Guru

  4

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (25. 1. 2016 17:29:48)

Jo, "U Reinerů", to je klasická správná hospoda. Já ji znám ještě z předrevolučních dob, a hlavně plznička tomu kralovala. Dlouho jsem tam nebyl.
 

Boddie

Food Guru

  9

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2015 (16. 8. 2015 18:34:16)

Tak to má ve správné pivnici vypadat. Než si stačím umýt ruce, mám jídlo na stole. A ta plznička, óóó! Velice chválím výčepního pana Františka Šlapáka, známého to guru Pilsner Urquell. Jeho práce se sklem je příkladná. Právě proto jezdí po Česku na kontroly pro PU.
 
 
Vložit komentář

Přečtěte si Pravidla registrace.

Zobrazit starší


 
Divné je, když si dáte kapra namodro a dostanete po něm žloutenku.
Vlasta Burian
Top
English