VYHLEDEJTE A HODNOŤTE

U Sapíků penzion

U Sapíků penzion
Salónek
Zahrádka
Parking
Se psem
Nekuřácký prostor
Platební karty
TOP100
Farmářské produkty
Kuchyně:
česká, česká moderní, rakousko-uherská, staročeská
Zvláštnost:
Na Klokočné se vaří podle vybraných rodinných receptů, které rodina Sapíkova schraňuje už od 17. století. Jejich předkové totiž pracovali u předních šlechtických rodů v Čechách, na Moravě, v Bavorsku i Tyrolích. Základem jsou kvalitní a čerstvé suroviny a fortel.
Hodnocení GR2016
Jídlo: 1.4
Obsluha: 1.8
Interiér: 2.3
Cena: 590
Moje hodnocení pro GR2017
Jídlo:
Obsluha:
Interiér:
Cena:
(průměr za jídlo a nápoj/1 osoba)
Vložit komentář

Přečtěte si Pravidla registrace.

Komentáře

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (12. 5. 2016 12:52:48)

Raci krem je proste nejlepsi!
 

Okarlovka

Food Guru

  5

plus 2
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (28. 4. 2016 14:52:10)

Zvědavý sme byly na starocha Sapíka,no nebyl tam,asi bušil kladivem v tv.Kuřecí se zeleninou i horký maliny bájo žraso.
 

Cleia

Gourmet

plus 0
minus 0

Grand Restaurant Festival 2016 (29. 2. 2016 14:06:45)

S pocitem zklamání jsme tedy odešli. Možná, že jsme s nordic hůlkami nevypadali zrovna jako horních deset tisíc, ale i tak si myslím, že se případný nezájem dal řešit slušnější formou. Stačilo říct, promiňte, máme momentálně plno. Popravdě řečeno, odradila nás tato zkušenost od návštěvy restaurace asi jednou provždy. Jestli má takto vypadat současná úroveň gastronomických podniků, tak se máme od "západu" stále ještě co učit.
 

Cleia

Gourmet

plus 0
minus 0

Grand Restaurant Festival 2016 (29. 2. 2016 14:02:54)

Inspirováni stránkami www.laduv-kraj.cz jsme se o víkendu rozhodli pro 1z doporučovaných tras, tj. gurmánskou se zastávkou v Klokočné. Po 11km chůze jsme dorazili k penzionu U Sapíků a těšili se na pozdní oběd. Po vchodu do restaurace, kde si nás nejprve nikdo nevšímal, nám bylo obsluhujícím číšníkem řečeno, ať vteřinku počkáme, podotýkám, že restaurace nebyla plná. Když bylo těch vteřinek asi již 300 a mezitím nás minuli další 2 zaměstnanci bez povšimnutí, pochopili jsme, že zde nejsme vítáni.
 

Boddie

Food Guru

  9

plus 1
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (23. 2. 2016 00:46:23)

Jsem trochu v šoku, že zde nikdo nepíše o raritě-medvědím menu!! Po pěti letech jsem si jej zopakoval a musím uznat, že to bylo velmi slušné. Boršč se s medvědím masem moc chuťově nesešel, paštika příjemná. Medvěd po carském způsobu s hříbkovou omáčkou a moskevským knedlíkem měl maličko "zvěřinovou" chut, excelentní byl závitek z medvědí kýty podávaný tak, jako na dvoře Ludvíka XVI. Jen bramborová příloha k němu nám nejela. Na začátek oběda nám myslivec zadul HALALI a popřál dobré chuti, hezké.
 

Okarlovka

Food Guru

  5

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (28. 4. 2016 14:49:23)

Medvídka bych nejedla,takový miloučký zvířátko.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (21. 2. 2016 17:39:55)

Jídlo výborné. Moc nám všem chutnalo. Vynikající domácí ořechovice jako aperitiv a jablečný moučník na závěr jako bonusy. Obsluha milá, vstřícná a ochotná. Dnešní gurmánský zážitek stál opravdu zato.
 

StaFi65

Food Lover

plus 0
minus 0

Grand Restaurant Festival 2016 (17. 2. 2016 10:59:08)

Byli jsem tu poprvé, jídlo výborné, obsluha vstřícná a pozorná - spokojenost. Útulné prostředí, dokážu si dobře představit že jsme tu nebyli naposledy.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (15. 2. 2016 21:23:53)

Výborná a poctivá kuchyně a to včetně obsluhujícího personálu. Byli jsme zde 3x a vždy se stejně skvělým pocitem jsme se loučili. Děkujeme
 

Grand Restaurant Festival 2016 (14. 2. 2016 16:38:46)

Jídlo dobré (až na pro nas presolene kroupy ke kolinku), candat vyborny! Víno hrozné. Obsluha se pouze zeptala,zdali červené nebo bílé? To uz bylo varovani. Krom servírování jídla se nepřišli zeptat zdali nechceme vodu či cokoliv jiného. Restaurace byla poloprazdna. Na jeden z chodu jsme cekali cca 30min, způsobeno asi tím,že jej delali zároveň pro další stul,který ale dorazil v jiný čas než my. V celku to nebyl velký gastro zážitek :-(
 

Grand Restaurant Festival 2016 (6. 2. 2016 20:30:21)

Naprostá spokojenost; menu nápadité, vyvážené, lahodné. Obsluha pozorná a vstřícná.
 

AFK11

Gourmet

plus 0
minus 0

Grand Restaurant Festival 2016 (2. 2. 2016 16:58:52)

Krásný zážitek! Zauzená kachní prsíčka s čočkou delikatésní, candát s račí nádivkou jemný a nadýchaný a selečí kolínko prostě super bašta. Porce, že jsme to skoro nemohli sníst... :o) Tatínek se trochu zná s panem Sapíkem, chef se nám osobně věnoval, a když musel za vnoučaty, na omluvu poslal láhev výborného sektu. Nebyli jsme tam poprvé a určitě přijedem zase!
 

kvkv

Food Lover

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (31. 1. 2016 17:05:34)

U Sapíků jsme byli poprvé a rozhodně tam ještě půjdeme. Menu v rámci GRF bylo velmi chutné, obsluha pozorná a vstřícná. U nás asi nejvíce uspěla zauzená kachní prsíčka. Jednička za jídlo a obsluhu byla jasná, za dvojku (interiér) mohl ne zcela čistý ubrus u našeho stolu. Ocenili jsme i předsálí toalet s přebalovacím stolem a mikrovlnnou troubou pro ohřev dětské stravy.
 

Grand Restaurant Festival 2016 (19. 1. 2016 21:22:58)

Poprvé jsme navštivli tuto restauraci v rámci festivalu a bylo to jako vždy exelentní.Aperitiv na úvod a moučník na závěr, oboje nad rámec festivalové nabídky, obohatilo skvělý labužnický zážitek v milém domácím prostředí.Rádi se vracíme i během roku.
 

Alex

Gourmet

plus 1
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (19. 1. 2016 10:38:06)

Výborný račí krém, skvělé bažantí i husí prso. Jídlu není co vytknout. Obsluhala poradila s výběrem vína, které se k jednotlivým chodům dobře hodilo. Jenom nás zarazilo, že ač jsme měli rezervaci a i proto jsme tu rezervaci dělali, nebyl stůl připraven,tak jak bychom očekávali,vlastně nebyl připraven vůbec.Chápu, že v sobotu je šrumec, ale to by se to nemělo dít. Ubrus lehce použitý,látkové ubrousky na vyžádání. Nejedná se přece o obyčejnou vesnickou restauraci, nebo ano?
 

Grand Restaurant Festival 2016 (18. 1. 2016 23:31:59)

Pečený candát s račí nádivkou a celerovou pěnou byl výborný. Zauzené kachní prsíčko na salátu z černé čočky bylo také výborné. A milovníkům staročeské kuchyně jistě zachutná i selečí kolínko na šalotce s kroupovým ragú. Jako bonus jsme dostali aperitiv a dezert. Prostředí velice pěkné a personál milý a ochotný. Pomohli mi na vozíčku i do schodů a zpět. Děkujeme, byli jsme moc spokojeni.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2015 (25. 10. 2015 00:17:36)

dokonale chute, zajimava kombinace, ale jednodussi personal
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2015 (25. 10. 2015 00:17:36)

dokonale chute, zajimava kombinace, ale jednodussi personal
 

Boddie

Food Guru

  9

plus 2
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2015 (30. 8. 2015 20:13:55)

Telecí dle hraběte Esterhazyho s paprikovou omáčkou, petrželové noky. Už první sousto Vás ujistí, že jste volili správně. Hodně dobré! Jahodové knedlíky dělá moje manželka určitě lepší, tvarohové těsto je místy příliš silné. Ovšem návštěvu doporučuji. Majitel Jaroslav Sapík byl letos uveden do síně slávy v rámci projektu Zlatý kuchař. Vaří zde ovšem David Špidra.
 

Okarlovka

Food Guru

  5

Maurerův výběr Grand Restaurant 2015 (1. 9. 2015 12:18:15)

To sem nevěděla,že je ňáká síň slávy.Sapík je ten tlustej kuchař z televize?
 

honz

Connoisseur

  1

Maurerův výběr Grand Restaurant 2015 (2. 9. 2015 11:33:52)

jj Okarlovko,je to ten děsnej buřt z Tv :-)))))))))))))
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2015 (1. 7. 2015 11:29:36)

uz leta si udržují vysokou kvalitu - opět nezklamali : svíčková vynikající, kachnicka jakbysmet a takticky s ořechy ke kávě - a hned je den lepší :-)
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2015 (30. 6. 2015 10:01:08)

Dlouhá leta si drží vysoký standard. Výborné chřestové menu v letošních chřestových dnech, račí polévka Vás přinutí se sem vrátit. A závěr povidlové taštičky s ořechy, to je super tečka.
 
 
Vložit komentář

Přečtěte si Pravidla registrace.

Zobrazit starší


 
Kdo chce dobře jíst, nesmí urazit kuchaře.
Čínské přísloví
Top
English