VYHLEDEJTE A HODNOŤTE

Udírna

Udírna
Zahrádka
Se psem
Nekuřácký prostor
Platební karty
Kostelní 72
Jindřichův Hradec
377 01
17–23, út, 11–23 st–čt, 11–01, pá–so, 11–23, ne
    734 528 739
Kuchyně:
steakhouse, zvěřina
Zvláštnost:
Středověký měšťanský dům a v něm zážitková kuchyně. V hlavní roli prvotřídní suroviny, čerstvé bylinky a otevřený oheň. Ryby, steaky, speciality z hovězího či vepřového masa. Lze ochutnat špalíček uzeného mořského úhoře.
Hodnocení GR2016
Jídlo: 0.0
Obsluha: 0.0
Interiér: 0.0
Cena: 0
Moje hodnocení pro GR2017
Jídlo:
Obsluha:
Interiér:
Cena:
(průměr za jídlo a nápoj/1 osoba)
Vložit komentář

Přečtěte si Pravidla registrace.

Komentáře

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (6. 7. 2016 15:45:36)

hovězí fajitas velmi povedené, steak jako dort a výborně udělaný, pivo klášter. není, co vytknout.
 

Okarlovka

Food Guru

  5

plus 1
minus 1

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (6. 1. 2016 14:00:33)

Stylová hospůdka s krbem.Rybí pomazánka nic moc,možná jako stará,škvarkovka dobrá.Krajcpánky sem neznala,sou to vepřový stejky a šlo to.Jen tiramisu dost bída.Zaujala mě poznámka kadana,teda Petra Kadlece.Četla sem jeho oslavný článek z 8.8.2012.To měla jako bejt reklama majitele nebo nájemce nebo číšníka NEBO CO pane Kadlec?Dost divný nemyslíte?Škodaže sem vás tam nepotkala.Ale hospoda je slušná to jo.
 

kadan

Gourmet

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (23. 1. 2016 15:20:18)

Dobrý den, zaujalo mě vaše hodnocení z 6.1. 2016 a Názor na krajcpánky a rybí pomazánku. Zajímavé je, že na provozovně jsme rybí pomazánku vylistovali v roce 2014 a Krajcpánky dokonce v roce 2013. Od té doby se nikdy v Udírně nedělali :-) Velmi dobrá paměť:-)
 

Okarlovka

Food Guru

  5

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (25. 1. 2016 14:16:43)

Jj na krajcpánky se s kámoškou pamatujem i na tu hnusnou rybí pomazánku co sme nedotlaskaly a zkazila nám večír.My sme v udírně byly asi 4x,dycinky tak jednou za rok,když trajdujeme přes Hradec.Vono se tam skoro jinam jít nedá.Já tady u Maurerů nejsem dlouho pane Kadane,asi rok a vůbec mi bylo šumák,kdo je u Maurera.Teďkonc sme se na Hradec vykašlínovaly a stavily sme se v písku a v Táboře.
 

Okarlovka

Food Guru

  5

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (25. 1. 2016 14:20:34)

Sem to ale zapomněnka.Pane Kadlec,ňák ste se zapomněl vymáčknout k 8.8.2012.Byla to teda reklama nebo co?Musim uznat,že arogance je vám fakticky vlastní,Co trochu pokory kadane?
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2015 (18. 8. 2015 12:34:39)

Přepečená žebra a velmi tuhý nejdražší steak z jídelníčku. I to se může stát, když je obsluha znavená horkem a turisty...
 

kadan

Gourmet

Maurerův výběr Grand Restaurant 2015 (8. 10. 2015 22:53:29)

Koukám, že hodnocení jak přes kopírák z 1.12.2014. Příště budu rád když se nahlásíte, rád bych viděl ten problém se steaky. Petr Kadlec
 

Okarlovka

Food Guru

  5

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (6. 1. 2016 13:55:38)

No to má kadan pravdu,je to divný pane Pavle.
 

Mirek7

Food Guru

  4

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (6. 1. 2016 15:54:00)

Vážený pane Kadane/Kadleci (majiteli podniku Udírna). Z fotky pana Heřmánka (který je mnohonásobným hodnotitelem a komentátorem) poměrně jasně vyplývá, že žebra jsou připálená - u bifteku se to dle fotky moc odhadnout nedá. Já panu Heřmánkovi věřím; jeho komentáře považuji za objektivní, na rozdíl od Vašeho neuvěřitelně dlouhého oslavného samochvalného komentáře (jednoho z mála) z 8.8.2012, za který jste dostal neuvěřitelných 15 zelených kladných palců (od Vaší Uzené rodiny). Neuvěřitelné!
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2015 (7. 8. 2015 10:47:13)

Udirna jsme navštívili během tří dnů dvakrát. Jednou jsme si dali naprostá famózní hamburgery. Maso mají přímo od místního řezníka a evidentně ten pán ví, jak má vypadat a chutnat pořádné maso. U hamburgeru nečekejte žádné extra přísady. Slanina čedar rajče okurka cibule nějaká ta omajda ale hlavně skvělé maso, které celý pokrm pozvedlo do výšin. Při druhé návštěvě jsme vyzkoušeli zebra a Frank steak s omáčkou z pečených hrušek a jako předkrm hermelín na grilu. Vše na jedničku.Rádi zavítáme zas
 
 
Vložit komentář

Přečtěte si Pravidla registrace.

Zobrazit starší


 
Divné je, když si dáte kapra namodro a dostanete po něm žloutenku.
Vlasta Burian
Top
English