VYHLEDEJTE A HODNOŤTE

Vyhlaseni vysledku

Zelňačka
Zelňačka
17. 1. 2017
Tomu říkám pochopení "Baroka na talíři" v mezinárodních souvislostech! Zelňačka podle chefa Viktorina z Brněnského Rynku: Maďarská paprika, tuřanské zelí, italská salsiccia a francouzský crème fraîche...
Zámek Liblice
Krajové speciality na zámku Liblice
13. 1. 2017 - 22. 1. 2017
Ochutnejte krajové speciality v zámecké restauraci

Komentáře
Autor: Gotti13
Datum: 20. 1. 2017 13:36:00
Krásné prostředí, milá obsluha. Jídlo bylo velmi krásně naservírováno. S výběrem této restaurace jsem byla maximálně spokojena. Více
avatar
Restaurace: U Jíchů
Autor: mufficek
Datum: 20. 1. 2017 10:10:32
Hodnocení restaurace je stejné jako již dříve. Klasická "dřevěná" hospoda s velmi příjemným personálem a zajímavě vyzdobeným interiérem. Jídla... Více
avatar
Archiv


 
Střez se dobrého kuchaře a mladé ženy!
Francouzské přísloví
Top
English