XIX. vydání - přes 50.000 uživatelů

27. 2. 2015 - 1. 3. 2015
Herálecké zabíjačkové hody

Chateau Herálec, Boutique Hotel & Spa by L'OCCITANE, Honoria

K období masopustu neodmyslitelně patří také tolik oblíbená česká zabíjačka. Ochutnejte s námi 36h pečený bůček, voňavou jitrnici s domácím kysaným zelím či tolik opěvovanou škvarkovou pomazánku s domácím křupavým chlebem....
Aktuality
Sekana
Nejlepsi sekana co jsem kdy ochutnal. Od mistra Kšány v Dlouhe ulici.
Tip

Degustace na zimní gastronomický festival právě v prodeji - více info na grandrestaurantfestival.cz

Komentáře
Autor: Mirek7
Datum: 28. 2. 2015 14:20:45
Hotelové restaurace jsou většinou z gastronomického hlediska nic moc, ale tohle je výjimka. Skvělé, vychucené jídlo: šťavnatá, uvnitř... Více
avatar
Restaurace: Rialto
Autor: Mirek7
Datum: 28. 2. 2015 14:13:09
Jídlo neurazí, ani nenadchne. Bohužel další restaurace (naštěstí jedna z mála), kde po vás chtějí zaplatit couvert (pečivo, olej a... Více
avatar
Restaurace: Pavillon
Autor: Mirek7
Datum: 28. 2. 2015 14:05:52
"Krabicová" architektura není můj šálek kávy, ovšem skleněné "obklopení" baru je zajímavé. Domácí pečivo je vynikající, jídlo je... Více
avatar
Restaurace: Miura hotel
Autor: pepiceknovak
Datum: 28. 2. 2015 13:47:45
Hovězí vývar, klasická svíčková, taštičky a "frgálovka". Poučil jsem se z komentářů a totálně nadšený jsem odjížděl domů. To... Více
avatar
Archiv


 
Bez jídla a pití chladne láska.
Maurus Terentius
Top