VYHLEDEJTE A HODNOŤTE

Buďte kreativní!

Buďte kreativní!
23. 7. 2016

Věděli jste, že voda, ve které uvaříte těstoviny, je díky zbylému škrobu perfektní na mytí nádobí? Když v ní není moc soli, můžete s ní také zalít kytku, ta už si z ní potřebné živiny vytáhne. Hledejte způsoby, jak neplýtvat a znovu zpracovat již využité, planetě to uleví.

Salabka
Nedělní brunch
10. 7. 2016 - 2. 4. 2017
Nedělní brunch, 11:30 - 15:30 Studené pokrmy, výběr z domácích uzených a marinovaných mas i ryb, salátů, vejce, domácího čerstvého pečiva, Polévky, carving, teplý buffet, dezerty, nealko, naše víno, pivo. 870,- (670,- bez alkoholu, 350,- Děti 6-12 let, do 6 let zdarma)

Komentáře
Restaurace: Na Stodolci
Autor: Dopi
Datum: 26. 7. 2016 00:29:55
výborné jídlo, krásné místo. Je třeba něco dodat? Více
avatar
Restaurace: Terassa
Autor: Dopi
Datum: 26. 7. 2016 00:27:03
kohout na víně byl naprosto luxusní. ceny naprosto přiměřené. Sem rozhodně ano. Více
avatar
Archiv


 
Divné je, když si dáte kapra namodro a dostanete po něm žloutenku.
Vlasta Burian
Top
English