Profil uživatele
avatar

Boddie

Food Guru

Jean Athelme Brillat-Savarin: Kdo chce hodně jíst, nemůže spát.

Oblíbenost uživatele
  10
Oblíbenost komentářů
423
11
Počet komentářů 745
Ohodnocené restaurace 9
Účast na gastroakcích 45

Ohodnocené restaurace

Počet hodnocených restaurací v ročníku GR2018: 9

Odkud jsem: Celoživotní naplavenina do Prahy. A rád.

Co dělám: Snažím se, abych dělal to, co mě baví.

Co nedělám: Snažím se, abych nedělal to, co mě nebaví.

Kam chodím: Snažím se chodit tam, kde je mi dobře.

Kam nechodím: Snažím se nechodit tam, kde mi není dobře.

Co miluji: V gastronomii? Chuť prvopočáteční suroviny.

Co nesnáším: Nespravedlnost, lež, přetvářku, jé těch věcí je.

Na co mám slabost: Srdíčko z telecího brzlíku se smržovým krémem od Marka Raditsche v Kampa parku.

Poslední úlovek: Hovězí karabáček vařený pozvolna v husím sádle v Čestru.

Co bych si dal/a k poslední večeři: Nechci vědět, že je to má poslední večeře.

Proč se vám budu líbit: A proč bych se Vám měl líbit?

Moje nejoblíbenější

Restaurace: Viz níže, občas se to mění.

Kuchař: Nechci nikoho preferovat ani urazit.

Pokrm: Vše kromě brokolice a kapra.

Nápoj: Piju skoro všechno, co teče.

Gastrokniha: Snad ta, kterou třeba sám někdy napíšu.

Gastropořad: Ano šéfe.

Gastrofilm: Velká žranice Marca Ferreriho. Poslední sousto.

Moje oblíbené z Maurerova výběru GRAND RESTAURANT

Moje komentáře

> 06. 01. 2018 - U Paluků: Vidím, že jste jim šanci...
Vidím, že jste jim šanci nedal. Škoda, zajímal mě další průběh.
> 06. 01. 2018 - Na Čechách: Kočička je náhodou moc...
Kočička je náhodou moc hezká, jen by si pán příště na focení vzít na sebe kontrastnější barvu, třeba bílou košili :-)))
> 06. 01. 2018 - Chateau St. Havel: Dobrý den! Přiznám se Vám,...
Dobrý den! Přiznám se Vám, že nevím, co si představit pod pojmem "smažené v obalu", ale asi máte na mysli klasický trojobal. Zde v restauraci také používají tkzv. sous vide, což je v zásadě pomalu vařené v obalu (igelitu), což mi zde vůbec nechutnalo. Děkuji za případné vysvětlení. Děkuji Boddie