Profil uživatele
avatar

Sasulka3

Gourmet

Oblíbenost uživatele
  0
Oblíbenost komentářů
5
0
Počet komentářů 33
Ohodnocené restaurace 0
Účast na gastroakcích 7

Ohodnocené restaurace

Počet hodnocených restaurací v ročníku GR2018: 4

Moje nejoblíbenější

Kuchař: J.Oliver,P.Forejt,M.Liška,J.Punčochář,J.Horký

Pokrm: Flank steak ;-)

Nápoj: Piňa colada

Gastrokniha: Kuchárská elita, Moderní česká kuchyně

Gastropořad: Heston Blumenthal

Moje komentáře

> 12. 07. 2018 - Tři věžičky: Po narocne navsteve Zoo,...
Po narocne navsteve Zoo, jsme si zasli na doporuceni do teto restaurace...a byli jsme s pritelem nadseni. Ceskou kuchyni uplne nevyhledavam, ale vzdy se podle toho pozna dobry kuchar...Hovezi na smetane byla fenomenalni, pritel si dal gulasek a byl dokonaly, maso se rozpadalo, byl jemne pikantni...a meli nasi oblibenou kulajdu a to byla uplna slast, skvele vychucena, sametova, perfektne udelane zastrene vejce... Co se tyce obsluhy-byla mila a vsimava. Jen nas mrzi jedna vec...ze jste tak daleko.
> 19. 02. 2018 - Amuse Restaurant Golf Hodkovičky: Chodime sem pravidelne s...
Chodime sem pravidelne s kamaradkou jak na obedove meny, tak i na ala carte meny. Vzdy odchazime naprosto spokojene jak se servisem, tak i s gastronomickym zazitkem. Pokrmy v Amuse me neprestanou bavit, a mila, usmevava obsluha se taky jen tak nevidi :)
> 19. 02. 2018 - Terasa U Zlaté studně: Dnesni navsteva se vubec...
Dnesni navsteva se vubec nedokaze popsat slovy, jak uzasny zazitek to byl.... Dokonalost sama, jak prostredim, nadhernym vyhledem, ale hlavne naprosto dokonalym servisem (cisnici usmevavi, mily, ochotni...) a dokonalym gastronomickym zazitkem (jeden chod lepsi, nez ten druhy). Pokrmy s viny byly neuveritelne sladeny a v ustech jsme meli nepopsatelnou zalezitost. Dekujeme nasemu cisnikovi Honzovi a jeho kolegum jak na place, tak i v kuchyni....Opravdu dokonale :)
> 10. 02. 2018 - Francouzská restaurace Art Nouveau: Omlouvam se za strucny...
Omlouvam se za strucny komentar, ale bohuzel 500 znaku je malo. Porce byly opravdu az moc miniaturni, a bohuzel od Patrika Becvare jsem ocekavala daleko vice. Co se tyce servisu, tak byl nijaky...Cisnik prisel, podal, odesel, prisel, sebral talire, odesel a dale smycka.... A i na ucet jsme cekali pul hodiny a dale na kabaty dalsich 10 minut. Za coz nemuze slecna, ktera delala vice veci najednou (kontrola kodu, prebrani kabatu do satny, dovedla vas ke stolu) Kazdopadne vynikajici vina :)
> 10. 02. 2018 - Francouzská restaurace Art Nouveau: Za ty tri roky, co chodime...
Za ty tri roky, co chodime na GRF, to byla nejhorsi restaurace. 1.)Foie gras - Rozhodne to nebyla pena, ale byla to ztuhla hmota z zelatiny,kdy jablka prebila chut foie gra. 2.)Jeleni hrbet-Skvele fychuceny chod, bohuzel jen na dve sousta. 3.)Humr-Nejlepsi, dokonale vychuceny krem 4.)Zebro-Za nas vysmech hlavniho chodu, studena omacka, ten maly kousek byl tak tucny, ze se nedal jist 5.)Dezert-Tragedie.Necerstva seschla skorapka, zmrzlina slana, ktera nechutnala po karamelu. Odesli jsme hladovi.

Moje gastrofotky

Fotky z komentářů