Profil uživatele
avatar

karelrusnak

Foodie

Oblíbenost uživatele
  0
Oblíbenost komentářů
0
0
Počet komentářů 1
Ohodnocené restaurace 0
Účast na gastroakcích 3

Ohodnocené restaurace

Počet hodnocených restaurací v ročníku GR2015: 2

Moje oblíbené z Maurerova výběru GRAND RESTAURANT

Moje komentáře

> 05. 08. 2014 - Na Pekárně: Mirku, musím se zastat...
Mirku, musím se zastat šéfkuchaře. Konfitování je způsob úpravy masa, který spočívá v jeho velmi pomalé tepelné úpravě. Maso se velmi pomalu, až několik hodin, dusí ve vlastní šťávě a tuku. Běžně se v restauracích připravuje přes noc klidně i 6 hodin. Teplota při přípravě nepřesáhne 100 stupňů. Z tohoto důvodu je jasné že maso nemůže mít růžový vnitřek a křupavou kůžičku, protože je to durch uvařené.
> 22. 01. 2014 - Na Pekárně: Rybi speciality 21.1.2014
Rybi speciality 21.1.2014

Moje gastrofotky

Fotky z restaurací