Dali jsem na Boddieho a vyrazili za šéfkuchařem co ho známe z Mariotu-Wiesner se jmenuje a byla to vsázka na jistotu.Hovězí polívka i stejky suprový,samo že trochu dražší.To musíte vyzkoušet,jak tu vedle Pakulu vaří!!!
pěkně zdvihli ceny za čurasko na 925,to bych eště schroupal jenže 775 bez masa to se po.. když si člověk promítne kolik stojí pití tak se pohne rači jinam.ale je to dobrý maso se musí nechat
Boddie mě dneska textem tak nalákal takže sme šli do restaurace a né do výčepu.Maso umí bombově bude to stejná kuchyň.Malý pivko taky pecka,Cézar salát jj.
>04. 11. 2018
-
Bílá kráva:
Helehele já čtu ukončení...
Helehele já čtu ukončení hlasování 21.září a teď mi tam přiskočilo tohlencto listopadový.Jak je to se skončenym rokem?
>04. 11. 2018
-
Bílá kráva:
Objednal sem si šneky a...
Objednal sem si šneky a pavoučka-kus krásnýho hovězího masa.Stejky uměj.Naposledy mi nechutnalo a teď to bylo Boží!
>15. 10. 2018
-
Bruxx:
potvory z moře mi nejdou...
potvory z moře mi nejdou pod nos no šneky mám rád a k nim bájo hranolky a jedno belgopivko co si můžeš dát lepčího na oběd
na výletě do Varů kam jinam zavejít tak prohlídka peněžernky a do Puppu :-)) jj polívka za 3 kilča se nekonala ani předkrm za 7,jo když sme tady dáme si něco třeba kotletu s kolenem a čočkou no úžas,pak čokodort supr,drahota jako prase jednou za život proč ne,nádhera restaurace a klanící se číšníci
ten rozhled po Praze nezapomenu a jídlo supr,karpáčo /se píše carpaco nebo tak nějak/ s uzenou majonézou to byl požer pro bohy,býčí líčka s houbama a mascarpone,nedám na šéfkuchaře dopustit jmenuje se Jiří Král
>03. 09. 2018
-
Farma hotel:
bejvávalo tu dobře dnešní...
bejvávalo tu dobře dnešní prejt a vývar tuctovej,zlepšily se servírky joo kdysi bylo líp
>03. 09. 2018
-
Kalina Anežka:
kuchař Kalina znám z TV...
kuchař Kalina znám z TV rozjíždí další restaurace,po zklamání v Dlouhé jsem se mrknul do Říční i k Anežce,jídla pořád docela drahá spíše pro turisty třeba řízek s brambokaší za 400 kačen nebo 3 ovocný knedlíky za 250,to se k vám Češi nepohrnou pane Kalino,lepší je obsluha než kuchyň
nejsem bůhvíjakej pivař do Besedy do suterénu i nahoru vlezu rád,dole je neuvěřitelná servírka co toho sama stihne,dávám si žebra nebo jiný masíčko,vždycinky dobrý,na mariáš tam chodí i pan ministr :-)))
>03. 09. 2018
-
Grand Cru:
dýňovka jakou manželka...
dýňovka jakou manželka neumí a zase steak jsem na něj úchylnej pořád ho tlaskám do sebe,karamelový vejce je pořádně zábavný,celá restaurace je supr včetně chlapů na place
jestli má Tvrďák za nejlepčí restauraci Grand Cru tak já zas Nautilus v Táboře,jezdíme na náměstí už pár let,teď drobánek přitvrdili meníčka,tak jsme si dali boží tatarák a supr steaky z telete no ňaminy obrovský,zkuste to taky
>24. 10. 2017
-
Na Pekárně:
včerejší návštěva Bílovic...
včerejší návštěva Bílovic pro slivovici,zajdeme na oběd,jojo bída s nouzí,brokolicovej krém jak lepší voda od nádobí,krůtí roláda s masovou fáší se jmenovala ta věc,co jsme silou vůle udolali,hlad je nejlepší kuchař,čekárna na jídlo na polední menu 50 minut,příště radši popojedeme jinam
zase návštěva na doporučení komentátorů a stojí to za to,věřte nevěřte,celá skupina spokojená,všici se cpou rybama až jim praská za ušima,já si pochutnal na bezvadném pršutu i panence na zelenině,tak vstřícnýho číšníka abys špendlíčkem pohledal,bezva a dík
>24. 10. 2017
-
Bruxx:
vůbec jsem to neznal,přitom...
vůbec jsem to neznal,přitom je to před nosem a u metra,teprve přečtené komentáře mě navnadily,je to fakt super restaurace,ať si dáš co chceš,byl jsem 2x a číšníci jsou skvělí,interier fajn
>24. 10. 2017
-
U Kašpárka:
nebojte sem zajít na...
nebojte sem zajít na vepřovej řízek nebo svíčkovou,jídlo přinesou za chvilku,příjemná hospůdka,hezký sezení
>24. 10. 2017
-
Pavillon:
všechno za jedna,nejlepší...
všechno za jedna,nejlepší restaurace v Brně,svíčková i biftek podpořenej závěrečnou zmrzlinou,číšníci super
>24. 10. 2017
-
Borgo Agnese:
když jsme v Brně,vždy jdeme...
když jsme v Brně,vždy jdeme do Borga,je tu fajn,teď zrovna dobrý těstoviny,stejk i čokoládovej dezert
>13. 07. 2017
-
Kavala:
vzpomínka na Řecko ve všech...
vzpomínka na Řecko ve všech podobách,bifteky z mletého hovězího,tzaziky,baklava,totálně autentické jídlo jako v Řecku,kuchař je prý Řek,kdo by to řek,musíte za ním zajít,páč vaří jak bůh!!!!
zajímavá pauza na obídek v moderním hotelu,vařej teda perfektně to se musí uznat,klasika hovězí s nudlema a bůček se zelim a brambokaší,za tim pak žemlovka s banánem a zmrzkou no supeeeeeeeeeeer
>16. 06. 2017
-
Kalina cuisine & vins:
Těšil jsem se ke Kalinům no...
Těšil jsem se ke Kalinům no nebylo to nic moc,uvadlý chřest v salátu na začátek mě dost zděsil,úplně normální telecí řízek s kaší (za 495!!?),dobrej citronovej sorbet s vodkou,restaurace uvnitř nic moc,číšníci nabubřelí a chytří jak Rudé právo,špatnej pocit jsem z toho měl a za 1500? U expertů je to třetí nejlepší restaurace,no potěš,to je snad nějaký ciklý ne?
>25. 05. 2017
-
Al Mulino:
hezká restaurace udělaná z...
hezká restaurace udělaná z mlýna druhá návštěva a bezva jídlo kuchař to bájo umí jak Cézara tak studené telecí s tuňákovou omáčkou-jmenuje se to vitelo tonato to bylo něco,noky s panenkou a na biftek už nebylo místo
Bezvadná francouzská snídaně!!Tousty s javorovym sirupem,klobáska,croisant a další.Pak člověk trochu poklábosí popije a najednou je tu oběd.Suprovej králíček na smetaně a vdolky s borůvkama.Jen jsme se odkulili domů.MŇAM!!
>25. 05. 2017
-
Suterén:
Biftek a štůdl dost...
Biftek a štůdl dost dobrý.Moc pěkný a veliký akvárium.Velkej výběr grapy no moc drahá kořalka.
>26. 04. 2017
-
MG restaurace:
hovězí bifťour s kachníma...
hovězí bifťour s kachníma játrama a taky tatarák s lanýžem pecková věc co našinec hned nenatrefí stačí jen odbočit do Bolky a po pár metrech jste na letišti u Grusze v restauraci každej vidí do kuchyně móc pěkný i obsluha bombová
>13. 04. 2017
-
U Bansethů:
no nedej si kachnu však ji...
no nedej si kachnu však ji všicky chválí,dobrá byla a předchod ňamky ze skleniček,vzadu nahulíno,obsluha se snaží
máme bistro rádi,česnečka a králík na tymiánu za 190,spokojenost velká
>07. 04. 2017
-
Grand Cru:
moc dobrá restaurace s...
moc dobrá restaurace s kuchařem Punčochářem,obídek jak má být ravioli s chřestem a srnčím masem,hovězí na grilu i polívka všecko excellentní,tak si představuju luxus podnik tady nelituju peněz
dopolední svačinka-2 vejce Benedikt se šunkou(pamatuju jak v tv Pohlreich trénoval nějakýho kuchaře že to neumí),tataráček,dort a křupavá pralinka,k tomu trocha vodky s džusem a poledne bylo tu :-) moc hezký posezení to bylo
poprvé ve frýdeckém Ondráši,dali jsme na Pavla Heřmánka a dobře jsme udělali,vývar,těstoviny,masíčko i čoko suflé,docela hezký prostředí,číšnictvo v poho,doporučuju
>08. 02. 2017
-
Ondráš:
díkes za tip,dobrý to bylo
díkes za tip,dobrý to bylo
>08. 02. 2017
-
Borgo Agnese:
když jsme v Brně nechodíme...
když jsme v Brně nechodíme už jinam než do Borga a Pavillonu,dycinky jsme tu spokojený s jídlem,prostředím i obsluhou,číšníci udělají co si kdo zavzpomene,do Koishi už nechodíme,ztráta času a peněz,měli jsme teď marinovaný hovězí kousky se zeleninou,silnou hovězí polívku,srnčí na kaštanech a brownies,slintám blahem ještě teď jak bernardýn
>08. 02. 2017
-
Borgo Agnese:
to je moje parketa,když v...
to je moje parketa,když v Brně tak do Pavillonu nebo do Borga
>08. 02. 2017
-
MG restaurace:
Mirek7 básnil o nové hvězdě...
Mirek7 básnil o nové hvězdě a měl pravdu,tataráček krevetový rizoto i pěknej biftek,sme se nažďuchli paráda,v kuchyni se tři kuchaři nezastaví,letiště vedle,příště přiletím na peruti chacha,GRUSZ-si budu pamatovat jméno šéfa kuchyně!!
>08. 02. 2017
-
MG restaurace:
díkes za tip,je to supráč
no to byla ale paráda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i Brňáci si pochutnali,ceny úplně jinde než v Koishi,žádná láce,ale ani drahota,dal jsem si bombovou svíčkovou,ochutnal i kousek stehna z kachny a ty čokodezerty!!! číšníci příjemní,bez problémů,do kuchyně vidím,kuchaři v pohodě všechno zvládaj,dá se s nima i mluvit o jídle či o životě,byl to bezvadnej večer
čtu tady nějaké povzdechy od majitele s trochu divnejma větama směrem k Okarlovce,já v Koishi byl s Brňákama a taky se mi vůbec nelíbila obsluha,sebestředná a drzá,jídlo předražený a nic moc,tak proč bych nešel třeba do Pavilonu,což jsem nakonec samozřejmě udělal
>26. 09. 2016
-
Máneska:
moc dobrý burgry maji,jak...
moc dobrý burgry maji,jak pikant s čili papričkama tak se sýrem a špenátem vegetariánskej,číšnice makaji,je to dost dobrý místo na véču
>26. 09. 2016
-
Slowpec:
začínám být úchylnej na...
začínám být úchylnej na kližku a paštiku ve Slowpci zase jsem si dal to samý,kuchař válí je to borec
>16. 09. 2016
-
Al Mulino:
spokojenost se všim Cézar...
spokojenost se všim Cézar salát uměj,pizzu jak Hawai tak Pollo taky supr terasa,prostě paráda
>16. 09. 2016
-
Farma hotel:
jestliže je úterý musíme...
jestliže je úterý musíme být v Belgii no teda spíš v Pejřimově hahahaha
farma má dobré polední menu za pár šprdlíků čočkovka a žebírko s pečenejma brambůrkama plus Cola za 190 dobrý
>16. 09. 2016
-
Farma hotel:
sme se o den minuli...
sme se o den minuli hahahahaha no stejně bych vás nepoznal
foie gras se zmrzkou taky z jatýrek,polívka z okurek nastudeno a biftek s brokolicí suprovej-já nenechám na tuhle hospodu dopustit je to jedničková věc v Brně to si pište
>08. 08. 2016
-
Slowpec:
těsák před hospodskou...
těsák před hospodskou dovolenou jsme stihli dojít na véču so SLOWPCE a zas ta jejich 16 hodin tažená kližka ta je teda bombová s bramborovou kaší a zase paštika a zase domácí zmrzka to jistila-teda to je blaho
pracovní oběd a takový mlsy-mrkvovej salát s koriandrem,kuřecí nugetky křupavoučký s bramborovym salátem a smetanou,polévka z jahod-bašta to byla veliká
oběd za tři kilča,chřest,supr kuře s čočkou,jahody se zmrzkou z chřestu!!ještě jsem to nikdy neměl,kuchyně bombová,děte do toho
>05. 05. 2016
-
U Kašpárka:
tatarák i Cézar salát na...
tatarák i Cézar salát na úrovni,rychlost obsluhy je neuvěřitelná,zase přijdu
>02. 05. 2016
-
Slowpec:
kdykoliv cokoliv a zas a...
kdykoliv cokoliv a zas a zas dobrota,se nikdo nesplete s jídlem,kližka tradičně bombová,kachní paštika,salát a finále jabkovo skořicový knedlíčky,bliny nebyly škoda
Chtěl jsem jít do U Labutě,jenže v pondělí je zavřeno.Natěšil jsem se na jídlo až mi tekly sliny proudem-Teplá foie grass šafránová omáčka s vanilkou, bramborová taštička plněná jelítkovým prejtem a sýrem s modrou plísní-tak snad někdy příště.
bombový jídlo,škodaže končí bezva číšnice půlka kachny jištěná polívkou a pomalu taženou kližkou,na bliny nezbylo místo,kuchař na těžkou pochvalu,fakt hustý!
ryby skoro nejím tak co tady žejo,Brňáci mě pozvali prej do nejlepšího v Brně.....jak se KOISHI může procpat do TOP-10???stejk z roštěný a žebro nic moc chuť,suši-průměr,dobrej citrusdort se zmrzkou..čtu předkomentátory a vidím rozporuplné příspěvky,souhlasím s Okarlovkou,je to předražené a průměrné,Brňáky vemu příště do Borga nebo do Pavilonu,oni si vážně myslí o Koishi, že je nejlepší,nemám chuť si nechat od personálu říkat,že ať se z toho Polreicha nepos... obsluha byla trapně pomalá a drzá!!
naposledy ubrali plyn,horší předkrmy,spíš málo,suši a ústřice nedoplňovali,maso nosili pomalejc,snad to nejni novej trend šetření jako Na příkopech?????????
expresní oběd za 195 to je dobrý,okurkovej salát s kaviárem je zajímavá věcička,pivní guláš na cibulce a banánovej dort,kuchaři jsou bezva kluci,prostředí no je to hotel,číšníci kmitaji,doporučuju
>27. 10. 2015
-
Olše, žižkovský restaurant:
do Olše je to tramvají...
do Olše je to tramvají cobydup,kachna za 180 a Žižkovská bašta za 135,se děte v Obecňáku se svou cenou 430 za kachnu vycpat a pivo je lepší než v Lokále,to sem čuměl jak puk!
teplý pivo je horší než studená Němka,co včera dali v půlitru na stůl jsem vrátil,omluvy jsou kecy k ničemu,šli jsme hned pryč a maj od nás černou známku
suprrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr,všechno úplně všechno!!!!!!!!!!!!!!!od domácí paštiky k citronovému koláči a dobré vodce :-))),špice specialita šestnáct hodin tažená hovězí kližka špikovaná morkem, v silné redukci z telecího fondu a červeného vína se smetanovou bramborovou kaší,bezva číšnice,supr atmosféra
>19. 10. 2015
-
Borgo Agnese:
po zklamání v Rialtu prima...
po zklamání v Rialtu prima servis za jedna,kuchyně taky jedna,telecí vitello,stejk z bejka jak bejk,tvarohový koláč s ostružinama,všechno skvělé,jen zas couvert za 25 kačen,jen tím člověka naštvete připočítejte si couvert nebo co chcete do ceny hímlhergot kleju,proto je prostě v Brně nejlepší Pavilon!!!
strašně různý hodnocení charakterizujou Rialto,my jsme chytili spodní amplitudu jinak si to nevysvětluju,houbovka dobrá,kachna šla špatně od kosti,řízek normal jen salát už něco pamatoval,ceny na Brno a kvalitu těžkej nářez-houbová polévka 110,kachna 240,roštěnka 240,řízek a salát 290,guláš 180,couvert jsme odmítli platit,už si na to stěžoval Mirek7,průměrný jídlo,šílená obsluha,nic moc interiér, hrajou si na něco co nejsou do stovky nejlepších? kde žijete... poučte se v Borgu nebo v Pavilonu..
>19. 10. 2015
-
Rialto:
stejně zametli i s...
stejně zametli i s náma,neobjednáš ale zaplatíš,více mě tu neuvidí
>19. 10. 2015
-
Pavillon:
Brno přede mnou,Brno za...
Brno přede mnou,Brno za mnou,mocmoc pěkná restaurace s primovou kuchyní,nechal jsem se inspirovat poznámkami ostatních a dobrý to bylo od obsluhy přes závěr v baru,dýňový krém,dančí svíčková,ochutnal jsem i vyhlášený JELENOBOT jelen s chobotnicí,krém brulé,všecičko jedničkové
>14. 10. 2015
-
U Kašpárka:
žebra na medu a taky kuřecí...
žebra na medu a taky kuřecí řízečky fajnový,kmitot číšníků s přirozenou ochotou,mám Kašpárka rád
>09. 10. 2015
-
Na Pekárně:
kanec se šípkovou a...
kanec se šípkovou a taštičky,hospoda nic moc,servis vázne,souhlas s Okarlovkou nic zvláštního
>07. 10. 2015
-
Café Savoy:
kaviár Avruga jsem nikdy...
kaviár Avruga jsem nikdy nejedl,až teďka,za ruskej Beluga jsem 2390 korun prostě nedal :-)))))))))) velikej vídeňskej řízek s brzlíkem a brusinkama byl Boží,ceny jen pro statečné,no jednou za čásek to dám,obsluha přesná,místo excellentní
>07. 10. 2015
-
Farma hotel:
segedín i s občas tlustým...
segedín i s občas tlustým masem jako dortíček,fanfarónské pocity jsme měli při odchodu a loučení s hezounkou servírkou,v přírodě a dobrý jídlo,fajnový
když jdu na steak potřebuju dost peněz,v Chomutově to ještě cenově uchází,tatarák a bezva biftek na 300,dobré maso,šťavnaté,obsluha s úsměvem a pohodička,vše pro hosta,dostal jsem tip a doporučuju
pěkně postavené,úhledně upravené,jídlo slušný,obsluha nic zvláštního,jedli jsme hovězí vývar-za jedna a hovězí steak za 2,zmrzlina v normálu,celkově doporučuju
burgr v bezva housce,špagety nebo jiný těstoviny,suprový saláty,ani já neměl ponětí,že je Tusarka v Maurerovi,asi krátce
>02. 09. 2015
-
Café Imperial:
tak "nej" tady píše,že...
tak "nej" tady píše,že palcování a podobné praktiky neprovozuje hahahahahaha a já mu poslal palec nahoru a on na to mně palec dolů,já do něj chlebem a on do mě kamenem,LHÁŘ JE TO!
palce a zas palce,už to párkrát někdo zkoušel naposledy Koudy a myslím že si pamatuju vloni i Martina,chlapi chlapi mějte rozumu víc dyť je to o jídle a né o palcích
svačinkový tataráček i paštika,to je pohoda do Imperiálu přijít
>07. 07. 2015
-
Valoria Castle & Garden Praha:
nejlepší na PFF je Valoria...
nejlepší na PFF je Valoria Castle,snědl jsem celé menu a nakonec ještě jednou objednal supr konfitovaná telecí líčka na koprovém velouté s karlovarským knedlíkem,nádhera,hamiki ňamiki do papulky by řekla Okarlovka
>07. 07. 2015
-
Léta páně:
hamiky ňamiky do papulky,si...
hamiky ňamiky do papulky,si mě pobavila
>07. 07. 2015
-
U Kašpárka:
VEPŘO krkovice a uzený...
VEPŘO krkovice a uzený bůček KNEDLO karlovarský ZELO moravský SPOKOJENOST Strašnická,tak to má byť,jistil jsem to bavorským vdolkem se šlehajdou,dost dobrý
znova a znova mraky masa,kašása i caipirinha bomba obsluha se stará o naše žaludky nemůžu se nabažit atmošky
>04. 05. 2015
-
Antal:
hovězí na česneku nejni...
hovězí na česneku nejni složitý jídlo,nic moc chuť a rozvařené knedle,číšnictvo se baví mezi sebou a trvá to než si mě všimne to bych z toho vyrost,hospoda celá tmavá
>30. 04. 2015
-
Na Konci:
sem za hlupáka,nechal sem...
sem za hlupáka,nechal sem se nalákat kolegou znovu. ...............................................................................co je za problem usmažit telecí řízek?Ceasar salát ovadlej,fuj jak můžou bejt v první stovce???Brr
Boddie mívá dobrý tipy.Poprvé v Počernicích Horních a pizzerka jak vyšitá.Chřest se šunkou a sýrem dál piškotový dortík s krémem mascarpone a mandarinkou.Eňu ňuňu a v meníčku v poledne i laciný.Číšníci by měli přidat.
>28. 04. 2015
-
RBG Bar & Grill:
na bar to jde,prima...
na bar to jde,prima vepřořízek i burgr s čedarem,nejlepší ze všeho byla vodka ruskyj standart :-))) nejni to restaurace nehodí se do této společnosti dobrých restaurací,bar je to dobrej
>17. 04. 2015
-
Masala Royale:
jj souhlasim
jj souhlasim
>17. 04. 2015
-
Farma hotel:
vůbec se nedivim že Vám...
vůbec se nedivim že Vám nechutnalo,já bych krůtí jatýrka nechtěl ani zadarmo,proč jste si nedal něco jiného mají výběr jako hrom a dobroty,možná jste měl chuť na psíka-Bobyka :-)))
Okarlovka bude mladá když se čílí a Boddie má básnické střevo-rozpustilá sůl se rozpustí a je slaná :-)))
>17. 04. 2015
-
Café Imperial:
vyzkoušeli jsme anglickou...
vyzkoušeli jsme anglickou snídani tousty slanina fazole vejce klobásy a sladké,je to bájo jen nesmíš zasadit armaňaky nebo vodku a propít se do oběda,dost se snídaně prodraží,máme toto místo rádi
slíbil sem,že se k Vám mrknu a tak sem i udělal,komentář výš, bomba to není a průšvih taky ne, Jiný svět se nám však líbil víc
>02. 03. 2015
-
Carbon:
ochutnal jsem pět jídel s...
ochutnal jsem pět jídel s celkovým hodnocením za 3,což považuju za úspěch kuchaře čekal jsem to horší,kachní játra na topince docela bída-nedojedeno,marně kamarádce vysvětluj,že to není foie gras,malý hambáč na chlebu zbytečně pálivý,no označeno v jídeláku-moje chyba,standardní pták ze španěl,výborný dýňový těstoviny s červenou řepou,lívance jsem už pojedl lepší,večer bowling,na sportovní klub je to jídlo nadstandard,jako dobrá restaurace obstojí jen tak tak,obsluha vláčná
>27. 02. 2015
-
U Tiskárny:
vy jste mi pane Koudy...
vy jste mi pane Koudy poslal ne 3, ale 4 červené palce!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!,z toho 3 rádoby anonymně,nesvádějte to na nesouhlas se zrovinka tím,co jsem v recenzích psal,nakonec jsem měl červených palců dosud za 2 roky jen 3,tak teď po Vašem vzteklém výpadu pořád jen sedum,já se s tím vyrovnal,nejste první ani poslední s léčbou své frustrace v podobě červených palců
>27. 02. 2015
-
U Tiskárny:
musíte mít asi veliký vztek...
musíte mít asi veliký vztek pane Koudy01,že jsem napsal pravdu o mojí návštěvě restaurace U vodníka Slámy,kterou máte mezi oblíbenými (ač jste jí nikdy neokomentoval), díky za tři červené palce od Vás,to je fakticky síla za pravdu,vidím,že z Opavy jste Vy a ne já,jak jste mi vnucoval,možná jste Vy onen provozní od Slámy, co si píše sám oslavné komentáře,je mi to šumák a já Vám žádný vzteklý červený palec neposílám,jsem v pohodě
>27. 02. 2015
-
Café Imperial:
možná došlo k nedorozumění...
možná došlo k nedorozumění já určitě nesrovnávám nesrovnatelné páč obě hospody jsou v Maurerově seznamu,navíc já byl vždycinky z Prahy a v Opavě jsem se v kafáči objevil při cestování
Koudy mi posílá červený palec za pravdivý popis mojí návštěvy,je to tak pane provozní určitě správně,za kladné hodnocení dáte zelený palec a za záporné červený palec,je to směšné pane petten a sebestapeti nebo kolik jmen pan Koudy vlastně má
ježíšikriste nechal jsem se zlákat,cibulačka s tahavým sýrem neměla do Francie ani nákuk,záhorácký závitek s tvrdým masem,proč jsem sem jen jezdil,asi jsem četl komenty pana domácího,to zase bude červených palců za pravdu
docela hustý hodnocení,já tu nikdy nezpozoroval jakkoliv arogantní obsluhu,jídlo je tady na typ restaurace podhodnocený proto sem chodim,oprava hotelu stála půl miliardy kapišto?
>12. 02. 2015
-
Valoria Castle & Garden Praha:
nečekal jsem až tak suprový...
nečekal jsem až tak suprový jídlo a vůbec všechno byla paráda,koprovku vůbec nejim a ve Valorii to byla šleha,krevety nepozřu no tady sem to v poho dal,tajemný hrad na Malé Straně s tutovým výhledem na celou Prahu,celý to byla nečekaná supr senzace
>23. 01. 2015
-
Café Imperial:
Není kafáč jako kafáč.V...
Není kafáč jako kafáč.V Opavě Cafe Kramer vers Cafe Imperial v Praze.U Pohlreicha je to boží,v Opavě hustá bída.Imperial rozkvétá a je to sázka na jistotu,nezklamou vás.
supr kukuřičná tortila a zázvorový koláč s pečenou zmrzkou jen ta obsluha se s tím se..
>06. 01. 2015
-
Stará kuželna:
stejk studenej jak psí...
stejk studenej jak psí čumák jsem vrátil fondán byl bezva
>02. 01. 2015
-
Oblaca:
leckdo má na Oblaca názor...
leckdo má na Oblaca názor kladný třeba já,tak sem budu dál chodit
no a třeba Gastonovi se tu nelíbí,bude snad chodit tam kde se mu líbí
každý jsme jiný a je supr že hospůdek je v Praze hodně
vepřový stejk s fazolema fajnovej akorát že mi bowling ruší chuťové buňky a ty sou pak neklidné
>10. 10. 2014
-
Větruše:
já bych se k vám chtěl...
já bych se k vám chtěl podívat a to jen v případě že mi povíte co se u vás vaří a za kolik nejsem děd vševěd a na vašich stránkách se nic nedočtu tak bohužel nepřijdu :-))
>07. 10. 2014
-
Don:
žebra s hustě tlustým masem...
žebra s hustě tlustým masem jako uvařeným nic moc pocity
>07. 10. 2014
-
Butcher's:
bída se snoubí s nouzí...
bída se snoubí s nouzí obsluha vláčná tortilla i špagety bez chuti a chtěl bych vidět desetidekový T-BONE steak :-)))
moc hezké sezení jídlo a obsluha velká bída je to kafáč
>19. 09. 2014
-
Antal:
moc nám to tu nejde pod nos...
moc nám to tu nejde pod nos je to dost tmavý než někdo doleze s jídlem je doba Lokály sou lepší
>16. 09. 2014
-
Naše maso:
no to je Martine jednoduchý...
no to je Martine jednoduchý byl jsem na festivalu na hradě a tam mělo amaso stánek ne v Dlouhý ulici to dá rozum a proč ta pecka červená nejni ti hamba tak se příště zeptej
martine pročpak ten palec dolů prostě to tenkrát stálo za prd a tak jsem to napsal tak jak jsem to viděl prej to tu bylo za francouzskýho kuchaře lepší to nevim ale já už tam hned tak nepudu a prašulky utratím někde jinde
>30. 05. 2014
-
Naše maso:
maso z grilu bylo v pátek...
maso z grilu bylo v pátek vlažný a vrácení na gril-to jsme byli sami proti sobě - jen vrátit se tam zpátky a pak je maso zas suchý-třeba to bylo i lepší no my jsme to nakonec vyhodili
>30. 05. 2014
-
Zámek Liblice:
krk z hovězího a bramborové...
krk z hovězího a bramborové knedlíčky /noky/ s přidaným tvarohem a všichni mlaskali
Ohodnocené restaurace